Cizmemi giyerken gobegim kivriliyor resmen cok kotu bir duyguBir sey olmaz bence ben egzersizden daha saçma hareketler ediyorumdur
Ay insallah ben 23.haftadan beri yattigim icin dizlerim bile kireclenmis gibi yuruyuste bile zorlaniyorumKeşke fırsat olsa da yapabilsem
Biraz hava güzelleşsin yürüyüşe çıkıcam
Dikişler artık kaynamıştır çok ağır bişi yapmazsak bişi olmaz
Ya kıyamam kuzuyaM Matmazelkedi ben aspiratör kullanıyorum dünden beri 2. Kez kullandım. Fışkırtmalıdan daha iyi bence.Çocuk öbüründe ağlıyo. Bunda da ağlıyo ama sonradan noluyo diye bakıyo.
Yavaş yavaş 10 dk ile başlarsın inşallah bişi kalmazAy insallah ben 23.haftadan beri yattigim icin dizlerim bile kireclenmis gibi yuruyuste bile zorlaniyorum
Benim neredeyse hiç sızmaz, o doluluk da ilk günler dışında hiç olmadı. 20 günde 730 gr almış, doyup doymadığını sadece burdan anlıyorum. Başka türlü belirti olmuyor, düzenli sağım yapsam anlardım sadece.Memelerin doluluğundan. 2 saatte sızmaya başlıyosa kullandıktan sonra 1 saatte başlıyo. Ben burdan anladım ekstra sağım filan yapmıyorum.
Maşallah o zamanBenim hala tazyikli ama emmeyi öğrendi bence öksürüp atlatabiliyo şükür.
Aslında bi kere alışsan rahat bi pozisyon, anneyi de dinlendiriyor. Meme reddinde de tavsiye edilen bi pozisyon, denemişliğim ordan.Bnde o uzanarak emzirmeyi yapamıyorum
İlk fırsatta deneyeyimAslında bi kere alışsan rahat bi pozisyon, anneyi de dinlendiriyor. Meme reddinde de tavsiye edilen bi pozisyon, denemişliğim ordan.
Tamam Bittercim. Salı günü doktor kontrol var zaten. Bir kaç gündür çok iş yaptım. Belki ondan olmuşturNormal cnm zamanla geçecek
Hahaaa Allah seniAy bez bitti geçenlerde burada çok övülünce prima aldık premium care olanını. Bizim bebenin totosu ucuz bez seviyor galiba çok fena pişik oldubaby turco iyiydi pişik konusunda ama onunda bacak kısmı çok sıkıyor ya molfix nasıl kullanan var mı?
Ağır bişi kaldırma bebek dışında günlük işler olur daha yeni yaran çok yormaTamam Bittercim. Salı günü doktor kontrol var zaten. Bir kaç gündür çok iş yaptım. Belki ondan olmuştur
Normalde elimle sıktığım zaman damla damla gelirdi. Şimdi tazyikli geliyo. Bir de sabah ustum islaniyo.Birkaç kişinin süt arttırıcı ürün kullandıktan sonra sütüm arttı yazdığını okudum. Artıp artmadığını nasıl anlıyorsunuz? İlk bebeğimde birkaç ürün denemiştim ama etkisini anlamamıştım.
Ne kullanıyorsun?Normalde elimle sıktığım zaman damla damla gelirdi. Şimdi tazyikli geliyo. Bir de sabah ustum islaniyo.
GalactagoNe kullanıyorsun?
Haklısın Allah bildiği gibi yapsınSen yine de beddua etme gebesin
Yok bildiğim kadarıyla fazla ağlatma düzelirOğlumun ağlamaktan sesi kısıldı çatlak çatlak çıkıyoryapabileceğim bir şey var mı ?
Sıkıp yaptım sıkmadan da yaptım. Duruma göre sıkacam. Benimki de biraz sümüklü şeffaf neyse ki ama ben atlatıuorum hastalık ondan sanırım biraz da önceki gün 2 rulo tuvalet ksğıdı gitti burnumaYa kıyamam kuzuyahiçbir şey sıkmadan mı çektiriyorsun geliyor mu öyle? genel de ağlıyormuş çocuklar onu yapınca bizimki ses etmiyor ben o yüzden yapıyorum galiba küvözdeyken temizliyorlardı o şekilde arkasına da aspiratörle çektiriyorum çünkü hala açılmamış oluyor. Evin havası kuru galiba ya çok tıkanıyor burnu çocuğun
Benim felaket şişmişti sert bir çubuk var gibiydi üstünde, kontrolde bakılır ama normal dedi bana. İş yapınca bebeyi karnında emzirince daha şişiyor, duş alıp uzanınca iniyordu biraz. Bir ay oldu hala ödemli benim orası. Umarım senin çabuk geçerTamam Bittercim. Salı günü doktor kontrol var zaten. Bir kaç gündür çok iş yaptım. Belki ondan olmuştur
Altını değiştirirken yada üstünü değiştirirken deli gibi ağlıyor nefret ediyor değiştirilmesinden o yüzden ağlatmayayım kucağıma alayım gibi bir şey yapamıyorum maalesefYok bildiğim kadarıyla fazla ağlatma düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?