2021 Aralık Anneleri

M Matmazelkedi ben aspiratör kullanıyorum dünden beri 2. Kez kullandım. Fışkırtmalıdan daha iyi bence. Çocuk öbüründe ağlıyo. Bunda da ağlıyo ama sonradan noluyo diye bakıyo.
Ya kıyamam kuzuya hiçbir şey sıkmadan mı çektiriyorsun geliyor mu öyle? genel de ağlıyormuş çocuklar onu yapınca bizimki ses etmiyor ben o yüzden yapıyorum galiba küvözdeyken temizliyorlardı o şekilde arkasına da aspiratörle çektiriyorum çünkü hala açılmamış oluyor. Evin havası kuru galiba ya çok tıkanıyor burnu çocuğun

Memelerin doluluğundan. 2 saatte sızmaya başlıyosa kullandıktan sonra 1 saatte başlıyo. Ben burdan anladım ekstra sağım filan yapmıyorum.
Benim neredeyse hiç sızmaz, o doluluk da ilk günler dışında hiç olmadı. 20 günde 730 gr almış, doyup doymadığını sadece burdan anlıyorum. Başka türlü belirti olmuyor, düzenli sağım yapsam anlardım sadece.

Benim hala tazyikli ama emmeyi öğrendi bence öksürüp atlatabiliyo şükür.
Maşallah o zaman

Bnde o uzanarak emzirmeyi yapamıyorum
Aslında bi kere alışsan rahat bi pozisyon, anneyi de dinlendiriyor. Meme reddinde de tavsiye edilen bi pozisyon, denemişliğim ordan.

Ay bez bitti geçenlerde burada çok övülünce prima aldık premium care olanını. Bizim bebenin totosu ucuz bez seviyor galiba çok fena pişik oldu baby turco iyiydi pişik konusunda ama onunda bacak kısmı çok sıkıyor ya molfix nasıl kullanan var mı?

Hahaaa Allah seni

Normalde elimle sıktığım zaman damla damla gelirdi. Şimdi tazyikli geliyo. Bir de sabah ustum islaniyo.

Sıkıp yaptım sıkmadan da yaptım. Duruma göre sıkacam. Benimki de biraz sümüklü şeffaf neyse ki ama ben atlatıuorum hastalık ondan sanırım biraz da önceki gün 2 rulo tuvalet ksğıdı gitti burnuma

Tamam Bittercim. Salı günü doktor kontrol var zaten. Bir kaç gündür çok iş yaptım. Belki ondan olmuştur
Benim felaket şişmişti sert bir çubuk var gibiydi üstünde, kontrolde bakılır ama normal dedi bana. İş yapınca bebeyi karnında emzirince daha şişiyor, duş alıp uzanınca iniyordu biraz. Bir ay oldu hala ödemli benim orası. Umarım senin çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…