Atla idoyaAhh İstanbul’da aynı gün kalça ultrasonu çeken devlet hastanesi bulmak zorHatta var mı bilmiyorum
Benim de ödüm kopuyo artık doğumdan 2. De hiç denildiği gibi kolay olmadı yokDoğum olayı bu kadar acı veren bir şey olmasa ben de 2. Düşünürdüm. 9 ay karnında taşayıp, bir anda bebeğini karşında görmek. Acaip bir his.
Bizim aynı oluyor.Kızlar zeytinyağı içirdikten sonra kakasının rengi değişiyor mu ?
İstanbul’da çok zor denemek lazım şansa belki olurAhh İstanbul’da aynı gün kalça ultrasonu çeken devlet hastanesi bulmak zorHatta var mı bilmiyorum
Yeşil yapmisti bizimkiKızlar zeytinyağı içirdikten sonra kakasının rengi değişiyor mu ?
Ben çok iyi anlıyorum seni. Daha beter bir travma ilk doğumda ben de yaşadım ve sonraki dogumlarimi sezeryan istedim olur mu olmaz mı diye düşünmeden.Ben ilk doğumumu normal yaptım sezeryan istedim ama doktorlar karar veriyormuş normal olucak dediler bende çok korkuyorum sezeryan istiyorum dedim yapmadılar ve doğumum çok zor oldu 3.400 kiloluydu suni sancı verdiler ve doktor bebeği fazla içerde kaldı diye müdahale ettim asıldım omzundaki kemik kırıldı dedi müdahale etmesem oksijensiz kalıp özürlü veya felç olabilirdi dedi hiç kaldırmadı bebeğim kolunu parmakları kıpırdıyordu sadece ve biz 6 ay fizik tedaviye gittik kırık birleşmiş kolunuda kaldırıyor artık ama benim rahmim sarktı perine bir yıl geçmesine rağmen hala acıyor ve eşim hergün işten fizik tedaviye derken arabada bozuldu motoru yandı hem maddi manevi çok sıkıntılar çektik herneyse ben geçmişteki zor doğumun travmasını atlatamadım o yüzden sezeryan istiyorum
Evet tiz bi şekilde oluyor o ses bizde de. Bi yerde normal diye okumuştum. Bazen nefesini kontrol edemiyorlar o yüzden sanırım.Kızlar benim bebiş arada hihh diye bi ses çıkarıyor. Sanki nefes alamıyor gibi ama bakiyorum bir şey de yok. Var mı böyle bir durum yaşayan?
Benim de normalmiş ben sordumKızlar benim bebiş arada hihh diye bi ses çıkarıyor. Sanki nefes alamıyor gibi ama bakiyorum bir şey de yok. Var mı böyle bir durum yaşayan?
Evet tiz bi şekilde oluyor o ses bizde de. Bi yerde normal diye okumuştum. Bazen nefesini kontrol edemiyorlar o yüzden sanırım.
Teşekkür ederim kızlar rahatladım ❤Benim de normalmiş ben sordum
Benimki hala yapmadi yaa puff aksamki gaz damlasini vermim dedim fena agladi simdi verdim valla bilmiyorum her zamankinden cok agladi kakasini yaoamadigi icin mi gazi icinmi:sBizimkinin değişmedi ama sıvı ve çok fazla miktarda yaptı. Dünden beri yine yapamıyor yavrum
Bende acile gittim bugün enfeksiyon mu var diye temiz yaran normal dediEvet akıntı devam ediyor
Koku da var. Doktor içinde biraz daha pıhtı kalmış akintin devam eder dedi.
Evet normalmiş canım valla acile gittim de muayne oldum daEvet cnm normal. Bndede oldu
Bende içiyorum da şeker katmamıştım, şekeri ne için ekliyoruz?KIZLAR!!!!!!! Dikkat cekmeye calisiyorum buyuk harflerleonce metsil sonra sab simplex bio gaia aldik olmadi doktor bebege kimyon dedi tarifi paylasmistim o bi tık ise yaradi....ama acikcasi ben careyi 1 kupa kimyon cayi icmekte buldum gaz icin mutlaka deneyin derim masallah bebegime cok guzel rahatladi ictigimden beri...1 kupa sicak suya 2 cay kasigi kimyon 1 tatli kasigida seker atip kimyonu dibe cokunce sicak sicak iciyorum
Bende sekersiz iciyorum her gun yemekten sonra ama rn cok sancisi gece oluyor 4 e ldr falan suren acaba gece mi icsemBende içiyorum da şeker katmamıştım, şekeri ne için ekliyoruz?
Bende içiyorum da şeker katmamıştım, şekeri ne için ekliyoruz?
Sekersiz tadi cok kotuBende sekersiz iciyorum her gun yemekten sonra ama rn cok sancisi gece oluyor 4 e ldr falan suren acaba gece mi icsem
Hangi aspiratordn aldin merve linkini paylasabilirmisinM Matmazelkedi ben aspiratör kullanıyorum dünden beri 2. Kez kullandım. Fışkırtmalıdan daha iyi bence.Çocuk öbüründe ağlıyo. Bunda da ağlıyo ama sonradan noluyo diye bakıyo.
Ebebekten aldım canım babyplusHangi aspiratordn aldin merve linkini paylasabilirmisin
Çok sağol beni benim yaşadıklarımı yaşayanlar anlar, o doktora da hakkımı helal etmiyorum o kadar dedim sezeryan istiyrm diye, onun yüzünden birsürü sıkıntılar çektk inşallah aynısını kendide çekerBen çok iyi anlıyorum seni. Daha beter bir travma ilk doğumda ben de yaşadım ve sonraki dogumlarimi sezeryan istedim olur mu olmaz mı diye düşünmeden.
Cok gecmis olsun üzüldüm okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?