2021 Aralık Anneleri

Kızlar benim bebiş arada hihh diye bi ses çıkarıyor. Sanki nefes alamıyor gibi ama bakiyorum bir şey de yok. Var mı böyle bir durum yaşayan?

Ben çok iyi anlıyorum seni. Daha beter bir travma ilk doğumda ben de yaşadım ve sonraki dogumlarimi sezeryan istedim olur mu olmaz mı diye düşünmeden.

Cok gecmis olsun üzüldüm okuyunca

Kızlar benim bebiş arada hihh diye bi ses çıkarıyor. Sanki nefes alamıyor gibi ama bakiyorum bir şey de yok. Var mı böyle bir durum yaşayan?
Evet tiz bi şekilde oluyor o ses bizde de. Bi yerde normal diye okumuştum. Bazen nefesini kontrol edemiyorlar o yüzden sanırım.

Bizimkinin değişmedi ama sıvı ve çok fazla miktarda yaptı. Dünden beri yine yapamıyor yavrum
Benimki hala yapmadi yaa puff aksamki gaz damlasini vermim dedim fena agladi simdi verdim valla bilmiyorum her zamankinden cok agladi kakasini yaoamadigi icin mi gazi icinmi:s

Bende içiyorum da şeker katmamıştım, şekeri ne için ekliyoruz?

M Matmazelkedi ben aspiratör kullanıyorum dünden beri 2. Kez kullandım. Fışkırtmalıdan daha iyi bence. Çocuk öbüründe ağlıyo. Bunda da ağlıyo ama sonradan noluyo diye bakıyo.

Ben çok iyi anlıyorum seni. Daha beter bir travma ilk doğumda ben de yaşadım ve sonraki dogumlarimi sezeryan istedim olur mu olmaz mı diye düşünmeden.

Cok gecmis olsun üzüldüm okuyunca
Çok sağol beni benim yaşadıklarımı yaşayanlar anlar, o doktora da hakkımı helal etmiyorum o kadar dedim sezeryan istiyrm diye, onun yüzünden birsürü sıkıntılar çektk inşallah aynısını kendide çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…