Biri dedi burda terbiyeliymis onun memeler de. Belki ilk cocuk filan farkediyodur olabilir mi ki sallıyom şu anBenim neredeyse hiç sızmaz, o doluluk da ilk günler dışında hiç olmadı. 20 günde 730 gr almış, doyup doymadığını sadece burdan anlıyorum. Başka türlü belirti olmuyor, düzenli sağım yapsam anlardım sadece.
Maşallah o zaman
Aslında bi kere alışsan rahat bi pozisyon, anneyi de dinlendiriyor. Meme reddinde de tavsiye edilen bi pozisyon, denemişliğim ordan.
Aspiratörle serum sıkmadan sakın çekme merve, kılcal damarları çatlatır. Sıkarak çekmek bile pek önerilmiyor. Ben artık fışkırtmalı temizliyorum 2-3 güne bir aspiratörü de nadir kullanıyoruz.Sıkıp yaptım sıkmadan da yaptım. Duruma göre sıkacam. Benimki de biraz sümüklü şeffaf neyse ki ama ben atlatıuorum hastalık ondan sanırım biraz da önceki gün 2 rulo tuvalet ksğıdı gitti burnuma
Tamam yapamam ☹Aspiratörle su sıkmadan sakın çekme merve, kılcal damarları çatlatır. Sıkarak çekmek bile pek önerilmiyor. Ben artık fışkırtmalı temizliyorum 2-3 güne bir aspiratörü de nadir kullanıyoruz.
Ben bugun kendim yapcam sadece sikim mi cekmeyi zaten sevmiyorum cok agliyorAspiratörle serum sıkmadan sakın çekme merve, kılcal damarları çatlatır. Sıkarak çekmek bile pek önerilmiyor. Ben artık fışkırtmalı temizliyorum 2-3 güne bir aspiratörü de nadir kullanıyoruz.
Yaa evet kakaya hasret kaldim ben minicik yapmisti gece daha devami gelmedi:sAyy ben de bugun fiskirtmali temizledim bebitomun burnunu, cocugum bir rahatladi ki sormayinmeger burnunda kocccaman bir sumuk parcasi varmis, once onu dusurdu sonra seffaf sivilAr geldi ve tabiki evde bayram havasi
Kakaya, pirta ve sumuge sevinmek mi? Gercekten annelik delilik
Ne kadar siktin cnm bizimde sumuk var burnunda gordm sikmam lazmAyy ben de bugun fiskirtmali temizledim bebitomun burnunu, cocugum bir rahatladi ki sormayinmeger burnunda kocccaman bir sumuk parcasi varmis, once onu dusurdu sonra seffaf sivilAr geldi ve tabiki evde bayram havasi
Kakaya, pirta ve sumuge sevinmek mi? Gercekten annelik delilik
Bir tane serum fizyolojigin yarisini bi delige yarisini diger delige sktim. Bebegi yan yatir, once altta kalan delige fosurt diye sik, sonra diger yana cevir orda da altta klan delige sik sonra yuz ustu cevir kolunun ustundeyken pit pit sirtine vurNe kadar siktin cnm bizimde sumuk var burnunda gordm sikmam lazm
Cok tesekkur ederim cnm yapcam insallah:)Bir tane serum fizyolojigin yarisini bi delige yarisini diger delige sktim. Bebegi yan yatir, once altta kalan delige fosurt diye sik, sonra diger yana cevir orda da altta klan delige sik sonra yuz ustu cevir kolunun ustundeyken pit pit sirtine vur
Molfix kullaniyorum hatta suan sunnetli oldugu icin 3 numara aldim baya buyuk geliyor yanlari cok acik olmasina ragmen sızmadı hiç.. hic suana kadar da pisik olmadik.. sleppy de kullandik ama cok taşırdı çişini..Ay bez bitti geçenlerde burada çok övülünce prima aldık premium care olanını. Bizim bebenin totosu ucuz bez seviyor galiba çok fena pişik oldubaby turco iyiydi pişik konusunda ama onunda bacak kısmı çok sıkıyor ya molfix nasıl kullanan var mı?
Kokuyor cnm bizimdeKızlar bebeklerinizin kakası ve gazı kokuyor mu? Bizimkinin kokuyor, mamaya bağlamıştım ama bugün mama içmedi. Her gün içmiyor zaten arada bir 1 ölçek deniyorum çok ağlarsa aç mı diye
Kokuyor canım ama ek gıdaya geçene kadar bunlar iyi günlerimizKızlar bebeklerinizin kakası ve gazı kokuyor mu? Bizimkinin kokuyor, mamaya bağlamıştım ama bugün mama içmedi. Her gün içmiyor zaten arada bir 1 ölçek deniyorum çok ağlarsa aç mı diye
Kokuyor cnm bizimde
Dur daha nasıl kokar
Yeni bebek kokmaz bilirdimKokuyor canım ama ek gıdaya geçene kadar bunlar iyi günlerimiz
İlk zamanlarda kusmugu da kakası da kokmuyordu. Şimdi çişi bile kokuyorYeni bebek kokmaz bilirdimüşüttüm mü diye korkttum da normalse iyi bari kokusunu sevdiklerim
Geçen gün çok koktu. Hatta çişi koktu kak var kokuyo filan dedim ama çiş çıktı. Yenilen icilenden demek kiKızlar bebeklerinizin kakası ve gazı kokuyor mu? Bizimkinin kokuyor, mamaya bağlamıştım ama bugün mama içmedi. Her gün içmiyor zaten arada bir 1 ölçek deniyorum çok ağlarsa aç mı diye
Sev sev pıtını kokusunu kusmuğunuYeni bebek kokmaz bilirdimüşüttüm mü diye korkttum da normalse iyi bari kokusunu sevdiklerim
MaşallahNormalde elimle sıktığım zaman damla damla gelirdi. Şimdi tazyikli geliyo. Bir de sabah ustum islaniyo.
Yenidoğana bildiğim en iyi çare bol bol emzirmekOğlumun ağlamaktan sesi kısıldı çatlak çatlak çıkıyoryapabileceğim bir şey var mı ?
Kullanmıştım ben o damlayı. Bir şans daha vereyim.Galactago
Çok terbiyeliler gerçektenBiri dedi burda terbiyeliymis onun memeler de. Belki ilk cocuk filan farkediyodur olabilir mi ki sallıyom şu an
Ya emme tarzlarıni yorumlamayalım çişler kakalar yeterliyse okeyMaşallah
Yenidoğana bildiğim en iyi çare bol bol emzirmek
Kullanmıştım ben o damlayı. Bir şans daha vereyim.
Çok terbiyeliler gerçekten
Bebek emerken az gibi geliyo, iki emip bırakıyor ondan içime şüphe düşüyor.
Aynı anda başka takviye kullanmadım. Damladan diye düşünüyorum.Maşallah
Yenidoğana bildiğim en iyi çare bol bol emzirmek
Kullanmıştım ben o damlayı. Bir şans daha vereyim.
Çok terbiyeliler gerçekten
Bebek emerken az gibi geliyo, iki emip bırakıyor ondan içime şüphe düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?