2021 Aralık Anneleri

Biri dedi burda terbiyeliymis onun memeler de. Belki ilk cocuk filan farkediyodur olabilir mi ki sallıyom şu an

Aspiratörle serum sıkmadan sakın çekme merve, kılcal damarları çatlatır. Sıkarak çekmek bile pek önerilmiyor. Ben artık fışkırtmalı temizliyorum 2-3 güne bir aspiratörü de nadir kullanıyoruz.

Ben bugun kendim yapcam sadece sikim mi cekmeyi zaten sevmiyorum cok agliyor

Yaa evet kakaya hasret kaldim ben minicik yapmisti gece daha devami gelmedi:s

Ne kadar siktin cnm bizimde sumuk var burnunda gordm sikmam lazm

Ne kadar siktin cnm bizimde sumuk var burnunda gordm sikmam lazm
Bir tane serum fizyolojigin yarisini bi delige yarisini diger delige sktim. Bebegi yan yatir, once altta kalan delige fosurt diye sik, sonra diger yana cevir orda da altta klan delige sik sonra yuz ustu cevir kolunun ustundeyken pit pit sirtine vur

Bir tane serum fizyolojigin yarisini bi delige yarisini diger delige sktim. Bebegi yan yatir, once altta kalan delige fosurt diye sik, sonra diger yana cevir orda da altta klan delige sik sonra yuz ustu cevir kolunun ustundeyken pit pit sirtine vur
Cok tesekkur ederim cnm yapcam insallah:)

Molfix kullaniyorum hatta suan sunnetli oldugu icin 3 numara aldim baya buyuk geliyor yanlari cok acik olmasina ragmen sızmadı hiç.. hic suana kadar da pisik olmadik.. sleppy de kullandik ama cok taşırdı çişini..

Kızlar bebeklerinizin kakası ve gazı kokuyor mu? Bizimkinin kokuyor, mamaya bağlamıştım ama bugün mama içmedi. Her gün içmiyor zaten arada bir 1 ölçek deniyorum çok ağlarsa aç mı diye

Kızlar bebeklerinizin kakası ve gazı kokuyor mu? Bizimkinin kokuyor, mamaya bağlamıştım ama bugün mama içmedi. Her gün içmiyor zaten arada bir 1 ölçek deniyorum çok ağlarsa aç mı diye
Kokuyor cnm bizimde
Dur daha nasıl kokar

Kokuyor canım ama ek gıdaya geçene kadar bunlar iyi günlerimiz

Geçen gün çok koktu. Hatta çişi koktu kak var kokuyo filan dedim ama çiş çıktı. Yenilen icilenden demek ki

Yeni bebek kokmaz bilirdim üşüttüm mü diye korkttum da normalse iyi bari kokusunu sevdiklerim
Sev sev pıtını kokusunu kusmuğunu
Ayy bnm oğlan da anne nolur üstüme kussun diye yalvarıyor en son kafasına yaptırcam

Normalde elimle sıktığım zaman damla damla gelirdi. Şimdi tazyikli geliyo. Bir de sabah ustum islaniyo.
Maşallah

Oğlumun ağlamaktan sesi kısıldı çatlak çatlak çıkıyor yapabileceğim bir şey var mı ?
Yenidoğana bildiğim en iyi çare bol bol emzirmek

Kullanmıştım ben o damlayı. Bir şans daha vereyim.

Biri dedi burda terbiyeliymis onun memeler de. Belki ilk cocuk filan farkediyodur olabilir mi ki sallıyom şu an
Çok terbiyeliler gerçekten
Bebek emerken az gibi geliyo, iki emip bırakıyor ondan içime şüphe düşüyor.

Ya emme tarzlarıni yorumlamayalım çişler kakalar yeterliyse okey

Aynı anda başka takviye kullanmadım. Damladan diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…