2021 Aralık Anneleri

Sen yine de beddua etme gebesin

@Matmazelkedi ben aspiratör kullanıyorum dünden beri 2. Kez kullandım. Fışkırtmalıdan daha iyi bence. Çocuk öbüründe ağlıyo. Bunda da ağlıyo ama sonradan noluyo diye bakıyo.
Aspiratörlü nasıl uyguluyorsun? Sırt üstü mü yatmalı? Bende bugün deneyeceğimde sümüklenmiş biraz yanlış yapmak istemiyorum

Aspiratörlü nasıl uyguluyorsun? Sırt üstü mü yatmalı? Bende bugün deneyeceğimde sümüklenmiş biraz yanlış yapmak istemiyorum
Kucağimda yaptım kafa durmuyo sal kolla kafayı sabitledim ceyrek ceyrek 5 ml serum fizyolojik döktüm ilk denememde yarim döktüm hem birikmişyir hem de acemilik ama fazlayi yutuyo gerek yok

Birkaç kişinin süt arttırıcı ürün kullandıktan sonra sütüm arttı yazdığını okudum. Artıp artmadığını nasıl anlıyorsunuz? İlk bebeğimde birkaç ürün denemiştim ama etkisini anlamamıştım.

Memelerin doluluğundan. 2 saatte sızmaya başlıyosa kullandıktan sonra 1 saatte başlıyo. Ben burdan anladım ekstra sağım filan yapmıyorum.

Arkadaşlar benim sezeryan dikişlerimin başladığı yerde bir şişlik olmuş. Biraz da ağrı yapıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Ciddi bir şey midir.

Kucağimda yaptım kafa durmuyo sal kolla kafayı sabitledim ceyrek ceyrek 5 ml serum fizyolojik döktüm ilk denememde yarim döktüm hem birikmişyir hem de acemilik ama fazlayi yutuyo gerek yok
Bende hepsini sıkmadım, azcık yutmuş olabilir ağzını kapattım tekrar kullanırım. Kafasını biraz kaldırıp yaptım

Dikislere birsey olacak die korkuorm ama olacak olsa doktor basla demez
Keşke fırsat olsa da yapabilsem
Biraz hava güzelleşsin yürüyüşe çıkıcam
Dikişler artık kaynamıştır çok ağır bişi yapmazsak bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…