Sen yine de beddua etme gebesinÇok sağol beni benim yaşadıklarımı yaşayanlar anlar, o doktora da hakkımı helal etmiyorum o kadar dedim sezeryan istiyrm diye, onun yüzünden birsürü sıkıntılar çektk inşallah aynısını kendide çeker
Bende etki etsin diye yemeğin arkasından içiyorum ama istersen öyle de bir dene fark eder belki deBende sekersiz iciyorum her gun yemekten sonra ama rn cok sancisi gece oluyor 4 e ldr falan suren acaba gece mi icsem
Aspiratörlü nasıl uyguluyorsun? Sırt üstü mü yatmalı? Bende bugün deneyeceğimde sümüklenmiş biraz yanlış yapmak istemiyorum@Matmazelkedi ben aspiratör kullanıyorum dünden beri 2. Kez kullandım. Fışkırtmalıdan daha iyi bence.Çocuk öbüründe ağlıyo. Bunda da ağlıyo ama sonradan noluyo diye bakıyo.
Kucağimda yaptım kafa durmuyo sal kolla kafayı sabitledim ceyrek ceyrek 5 ml serum fizyolojik döktüm ilk denememde yarim döktüm hem birikmişyir hem de acemilik ama fazlayi yutuyo gerek yokAspiratörlü nasıl uyguluyorsun? Sırt üstü mü yatmalı? Bende bugün deneyeceğimde sümüklenmiş biraz yanlış yapmak istemiyorum
Bende hemen yemegin pesine cnmBende etki etsin diye yemeğin arkasından içiyorum ama istersen öyle de bir dene fark eder belki de
Ben de yapmadim valla keske yapabilsemSpora baslayan var mi dogum sonrasi benim doktorum 5 10dk da olsa karin skilastrma yap dedi 1aydan sonra ama ben hala cesaret edip baslayamadim
Dikislere birsey olacak die korkuorm ama olacak olsa doktor basla demezBen de yapmadim valla keske yapabilsem
Bence de birsey olmaz canim hafiften baslamak lazmDikislere birsey olacak die korkuorm ama olacak olsa doktor basla demez
Memelerin doluluğundan. 2 saatte sızmaya başlıyosa kullandıktan sonra 1 saatte başlıyo. Ben burdan anladım ekstra sağım filan yapmıyorum.Birkaç kişinin süt arttırıcı ürün kullandıktan sonra sütüm arttı yazdığını okudum. Artıp artmadığını nasıl anlıyorsunuz? İlk bebeğimde birkaç ürün denemiştim ama etkisini anlamamıştım.
Bir sey olmaz bence ben egzersizden daha saçma hareketler ediyorumdurDikislere birsey olacak die korkuorm ama olacak olsa doktor basla demez
Benim hala tazyikli ama emmeyi öğrendi bence öksürüp atlatabiliyo şükür.Bir de tazyikli sütten şikayet edenler için bugün uzanarak emzirme tavsiyesini okudum. Denemek isteyebilirsiniz.
Bende hepsini sıkmadım, azcık yutmuş olabilirKucağimda yaptım kafa durmuyo sal kolla kafayı sabitledim ceyrek ceyrek 5 ml serum fizyolojik döktüm ilk denememde yarim döktüm hem birikmişyir hem de acemilik ama fazlayi yutuyo gerek yok
Biraz şekerli denerim, normalde de kullanmıyorumSekersiz tadi cok kotubide bebege verdigi tarifte doktor 1 cay kasigi seker yazmisti bende o yuzden kendim icin yapincada atiyorum
Normal cnm zamanla geçecekArkadaşlar benim sezeryan dikişlerimin başladığı yerde bir şişlik olmuş. Biraz da ağrı yapıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Ciddi bir şey midir.
Keşke fırsat olsa da yapabilsemDikislere birsey olacak die korkuorm ama olacak olsa doktor basla demez
Bnde o uzanarak emzirmeyi yapamıyorumBir de tazyikli sütten şikayet edenler için bugün uzanarak emzirme tavsiyesini okudum. Denemek isteyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?