- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ay evet çiş de kokuyoİlk zamanlarda kusmugu da kakası da kokmuyordu. Şimdi çişi bile kokuyor
Okudum da biraz hep kokuyomuş herkesiniGeçen gün çok koktu. Hatta çişi koktu kak var kokuyo filan dedim ama çiş çıktı. Yenilen icilenden demek ki
O nasıl bir merak acabaSev sev pıtını kokusunu kusmuğunu
Ayy bnm oğlan da anne nolur üstüme kussun diye yalvarıyor en son kafasına yaptırcam
Gazi öyle böyle kokmuyor. Kakası da kokuyor cişi hep kokuyoduKızlar bebeklerinizin kakası ve gazı kokuyor mu? Bizimkinin kokuyor, mamaya bağlamıştım ama bugün mama içmedi. Her gün içmiyor zaten arada bir 1 ölçek deniyorum çok ağlarsa aç mı diye
Şu fışkırtmalıdan yapabilirsen iyi ama yapamazsan sık en azından rahatlatır. Ben de nadir çekiyorum artıkBen bugun kendim yapcam sadece sikim mi cekmeyi zaten sevmiyorum cok agliyor
Maşallah diyelimGazi öyle böyle kokmuyor. Kakası da kokuyor cişi hep kokuyodu
Geçmiş olsun merveSıkıp yaptım sıkmadan da yaptım. Duruma göre sıkacam. Benimki de biraz sümüklü şeffaf neyse ki ama ben atlatıuorum hastalık ondan sanırım biraz da önceki gün 2 rulo tuvalet ksğıdı gitti burnuma
Bizimki de çok ağlıyordu bez değiştirirken ya d ağst değiştirirken önceki haftalarda.Altını değiştirirken yada üstünü değiştirirken deli gibi ağlıyor nefret ediyor değiştirilmesinden o yüzden ağlatmayayım kucağıma alayım gibi bir şey yapamıyorum maalesef
Sağolasın. Iyi insallah ya. Ilk ben hastalanirken o da huzursuzdu o gün ama denk mi geldi hastalık mıydı bilmiyorum. Maske dilan mümkün değil burnum durmuyordu. Simdi azaldı ama akıyo hala. Allaha emanet yapacak bi şey yokGeçmiş olsun mervebizde de bi haller var burnum akıyor büyük oğlum hastaydı şimdi bebeğe de benden geçecek diye korkuyorum maske takıyorum ama temas halindeyiz bebiş iyi demi senin onda bi hastalık hali yok inşallah nasıl korudun
Ayy sorma herkesim üstüne küsmüş ona kusmamış nolur kussun diye yalvarıyor bi gün kafadan aşagı kusturcamO nasıl bir merak acababiraz büyüsün görürüm kokudan kaçar
Bnm kız da tam tersi çıplak kalmayı çok seviyor yaz gelsin çıplak bırakacamBizimki de çok ağlıyordu bez değiştirirken ya d ağst değiştirirken önceki haftalarda.
Babası eline eldiven geçirip serçe parmağını emdiriyordu çok işe yarıyordu deneyebilirsiniz
Her temizleme sonrasında kremliyor musun? Çünkü primada pişik çok zor gibiAy bez bitti geçenlerde burada çok övülünce prima aldık premium care olanını. Bizim bebenin totosu ucuz bez seviyor galiba çok fena pişik oldubaby turco iyiydi pişik konusunda ama onunda bacak kısmı çok sıkıyor ya molfix nasıl kullanan var mı?
Benimki de bez bagliyinca basliyor aglamaya:)Bnm kız da tam tersi çıplak kalmayı çok seviyor yaz gelsin çıplak bırakacam
Bnde tam sana yazacaktım yaptı mı diyeKizlar kakamizi yaptik sukurler olsun 6. Gun sonunda bezi acinca geldi yavaş yavas kabiz degil sadece kivamli ve masaj yaptikca geldi yaptikca geldi
Cok sevindim canımKizlar kakamizi yaptik sukurler olsun 6. Gun sonunda bezi acinca geldi yavaş yavas kabiz degil sadece kivamli ve masaj yaptikca geldi yaptikca geldi
Pijamayı çıkarınca ayaklar durmuyor bezi açınca da bayram havasıBenimki de bez bagliyinca basliyor aglamaya:)
Hergun yaomak zorunda degillermis ama iste rahatsiz olduklari icin zor oluyor:s bakalim bizimki digerini ne zmn yapckCok sevindim canımBiz yine iki gündür yapamıyoruz.. dün zeytinyağı icirdim fayda etmedi, poposuna da sürdüm. İkiniyor ikiniyor nafile..
Sen kendin günlük iç cnmCok sevindim canımBiz yine iki gündür yapamıyoruz.. dün zeytinyağı icirdim fayda etmedi, poposuna da sürdüm. İkiniyor ikiniyor nafile..
Ohhhh yaz gelsin tontisler acilsinPijamayı çıkarınca ayaklar durmuyor bezi açınca da bayram havası
Tamam canım inşallah fayda ederSen kendin günlük iç cnm
Bi de posalı yemeye çalış komposto olarak meyveyi ye gaz da yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?