2021 Aralık Anneleri

İlk zamanlarda kusmugu da kakası da kokmuyordu. Şimdi çişi bile kokuyor
Ay evet çiş de kokuyo
Geçen gün çok koktu. Hatta çişi koktu kak var kokuyo filan dedim ama çiş çıktı. Yenilen icilenden demek ki
Okudum da biraz hep kokuyomuş herkesini
Sev sev pıtını kokusunu kusmuğunu
Ayy bnm oğlan da anne nolur üstüme kussun diye yalvarıyor en son kafasına yaptırcam
O nasıl bir merak acaba biraz büyüsün görürüm kokudan kaçar

Geçmiş olsun merve bizde de bi haller var burnum akıyor büyük oğlum hastaydı şimdi bebeğe de benden geçecek diye korkuyorum maske takıyorum ama temas halindeyiz bebiş iyi demi senin onda bi hastalık hali yok inşallah nasıl korudun

Altını değiştirirken yada üstünü değiştirirken deli gibi ağlıyor nefret ediyor değiştirilmesinden o yüzden ağlatmayayım kucağıma alayım gibi bir şey yapamıyorum maalesef
Bizimki de çok ağlıyordu bez değiştirirken ya d ağst değiştirirken önceki haftalarda.
Babası eline eldiven geçirip serçe parmağını emdiriyordu çok işe yarıyordu deneyebilirsiniz

Sağolasın. Iyi insallah ya. Ilk ben hastalanirken o da huzursuzdu o gün ama denk mi geldi hastalık mıydı bilmiyorum. Maske dilan mümkün değil burnum durmuyordu. Simdi azaldı ama akıyo hala. Allaha emanet yapacak bi şey yok

Bizimki de çok ağlıyordu bez değiştirirken ya d ağst değiştirirken önceki haftalarda.
Babası eline eldiven geçirip serçe parmağını emdiriyordu çok işe yarıyordu deneyebilirsiniz
Bnm kız da tam tersi çıplak kalmayı çok seviyor yaz gelsin çıplak bırakacam

Her temizleme sonrasında kremliyor musun? Çünkü primada pişik çok zor gibi molfix pure soft kullandım çok başarılı bence. Kalıbı prima ile aynı, baby turcoya göre biraz büyükler sen de farketmişsindir.
Normal molfixi ilk çocuğumda kullanmıştım, o zamanlar parasını haketmediğini düşünmüştüm.

Kizlar kakamizi yaptik sukurler olsun 6. Gun sonunda bezi acinca geldi yavaş yavas kabiz degil sadece kivamli ve masaj yaptikca geldi yaptikca geldi
Cok sevindim canım Biz yine iki gündür yapamıyoruz.. dün zeytinyağı icirdim fayda etmedi, poposuna da sürdüm. İkiniyor ikiniyor nafile..

Cok sevindim canım Biz yine iki gündür yapamıyoruz.. dün zeytinyağı icirdim fayda etmedi, poposuna da sürdüm. İkiniyor ikiniyor nafile..
Sen kendin günlük iç cnm
Bi de posalı yemeye çalış komposto olarak meyveyi ye gaz da yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…