- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ben son ay kanal yaptırmıştım şimdilik daha sinyal yok umarım olmazDisleri agriyan var mi
Benimm hassasiyet var bir deDisleri agriyan var mi
28 haftalıkken hem kanal hem dolgu hemde diş çekimi yaptırdım , şimdi ise başka bir kanal tedavili dişim kırıldı.Disleri agriyan var mi
Benim evde spor bisikletım var doktora sordum yavaş tempoda asiri zorlamadan 20 dk yap dedi ilk 6ay ağır spor yapmak yok dedi yürüyüş hariç (sezaryen oldum ben)Spora baslayan var mi dogum sonrasi benim doktorum 5 10dk da olsa karin skilastrma yap dedi 1aydan sonra ama ben hala cesaret edip baslayamadim
Bebekte kulak iltihabi yapıyor diye bazı doktorlar onermiyorBir de tazyikli sütten şikayet edenler için bugün uzanarak emzirme tavsiyesini okudum. Denemek isteyebilirsiniz.
Biri dedi burda terbiyeliymis onun memeler de. Belki ilk cocuk filan farkediyodur olabilir mi ki sallıyom şu an
Evet kokuyor normalmisKızlar bebeklerinizin kakası ve gazı kokuyor mu? Bizimkinin kokuyor, mamaya bağlamıştım ama bugün mama içmedi. Her gün içmiyor zaten arada bir 1 ölçek deniyorum çok ağlarsa aç mı diye
Sev sev pıtını kokusunu kusmuğunu
Ayy bnm oğlan da anne nolur üstüme kussun diye yalvarıyor en son kafasına yaptırcam
Bizde de aynısı ama pipi sorunu var çiş tavana çıkıyoooooPijamayı çıkarınca ayaklar durmuyor bezi açınca da bayram havası
Bence sen adet oldun. Sağlık ocağındaki hemşire bundan sonra kanaman olursa adet kanaması olur demişti bana.Sezaryan dogum yapan kızlar ayıptır sormasi kanama durumunuz nasıl? Benim bitmek üzereydi lekeleme şeklinde 40 imiz çıkınca tekrar başladı söylemesi ayıp adet gibi. 40 sonu kanamasi oluyormuş bazı kişilerde doğru mu ?
Sezaryan dogum yapan kızlar ayıptır sormasi kanama durumunuz nasıl? Benim bitmek üzereydi lekeleme şeklinde 40 imiz çıkınca tekrar başladı söylemesi ayıp adet gibi. 40 sonu kanamasi oluyormuş bazı kişilerde doğru mu ?
BennDisleri agriyan var mi
Bal şerbeti yapıyorum ben kaynar suya bi kaşık bal döküp içiyorum hem süt yapıyor hemde rahat ettiriyor ama sıcak içmeniz lazım soğutup içerden ishale iyi geliyormuşAra ara oluyor ya çok zorlanıyorum bazı günler
Ben oğlumda 45. Gun adet olmustum.Sezaryan dogum yapan kızlar ayıptır sormasi kanama durumunuz nasıl? Benim bitmek üzereydi lekeleme şeklinde 40 imiz çıkınca tekrar başladı söylemesi ayıp adet gibi. 40 sonu kanamasi oluyormuş bazı kişilerde doğru mu ?
Kaka yapmadığı sürece açma cnm altını uykusu açılmasınAy altını açıyorum gece memeye kalktı diye açmaz olaydım uyumuyo bu çocuk ne zaman altını temizleyip bezini değiştirsem 1,5 saat oldu
Baby turco dan mi yoksaBebişinin poposu mantar olan kimdi?
Ben kullandim birsey olmadi 1 numara yeni bitti 240 tane kullndm cnmBaby turco dan mi yoksa
Biberon yapıyor onu, emzirme değil. Kucakta da yatıyor zaten bebek.Bebekte kulak iltihabi yapıyor diye bazı doktorlar onermiyor
Bende hiç uzanarak emzirmeyi beceremiyorum
Evet, başka tuhaf sesler de çıkarıyor. Uyuyamıyorum bu yüzden. Genelde de uyanıyor sonrasında.izinde bebeğiniz uykuda iç çekerek mırıldanıyor mu ? Ama bildiğiniz iç çekerek üst üste hani korkar incitirsiniz ya aynen öyleyoksa kız bebeklere mahsus mu bu durum çok karşılaştigim bir durum oldu son günlerde uykusunda hep iç çekiyor üst üste hıh hıh hıh korkar gibi
Kaka yapmadıkça değiştirmene gerek yok. Hangi bezi kullanıyorsun?Ay altını açıyorum gece memeye kalktı diye açmaz olaydım uyumuyo bu çocuk ne zaman altını temizleyip bezini değiştirsem 1,5 saat oldu
Benim hala kanamam devam ediyor leke şeklindeydi tekrar başladı. Adet oldum sandım ama doktorum daha erken olamazsın dedi bazen uzayabilir böyle kanamalar dedi. Bitmesini bekliyorum kontrole gitmek içinEvet gittim hersey normaldi. 40 gün zaten lekeler hep oldu sonra birden arttı. 40 sonu kanaması oluyor dedi annem. Bilemedim.
Bizde biogaya ya 2 gün önce başladık bebeğim 2 gündür çok daha rahatsız derin uyku uyuyanadi kakasi var ama zorkaniyor diğer prebiuorikte öyle bi sorun yoktu bende vermicem onu Çarşamba kalça usg var doktora sorup eskisini kullancam sumbiosis diye bi prebiuotikti.Az once yapti sukur geldikce geldi insallah rahatlamistir artik gazlar ayni ama bakalm biogaia damlayi vermicem dun kesmistim bakalim ne olcak
Bilsem alirmiydim ya herkrs bu markayi oneriyordu her bebege iyi gelmiyor demekki vermiyorum ben de:s insallah duzelir sizin deBizde biogaya ya 2 gün önce başladık bebeğim 2 gündür çok daha rahatsız derin uyku uyuyanadi kakasi var ama zorkaniyor diğer prebiuorikte öyle bi sorun yoktu bende vermicem onu Çarşamba kalça usg var doktora sorup eskisini kullancam sumbiosis diye bi prebiuotikti.
Benimki erkek benimki de öyle sürekli uykusunda iç çekiyor benimki de kolik belki gaz sancisindan yapıyorlardırSizinde bebeğiniz uykuda iç çekerek mırıldanıyor mu ? Ama bildiğiniz iç çekerek üst üste hani korkar incitirsiniz ya aynen öyleyoksa kız bebeklere mahsus mu bu durum çok karşılaştigim bir durum oldu son günlerde uykusunda hep iç çekiyor üst üste hıh hıh hıh korkar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?