2021 Aralık Anneleri

Spora baslayan var mi dogum sonrasi benim doktorum 5 10dk da olsa karin skilastrma yap dedi 1aydan sonra ama ben hala cesaret edip baslayamadim
Benim evde spor bisikletım var doktora sordum yavaş tempoda asiri zorlamadan 20 dk yap dedi ilk 6ay ağır spor yapmak yok dedi yürüyüş hariç (sezaryen oldum ben)
Bir de tazyikli sütten şikayet edenler için bugün uzanarak emzirme tavsiyesini okudum. Denemek isteyebilirsiniz.
Bebekte kulak iltihabi yapıyor diye bazı doktorlar onermiyor
Bende hiç uzanarak emzirmeyi beceremiyorum
Biri dedi burda terbiyeliymis onun memeler de. Belki ilk cocuk filan farkediyodur olabilir mi ki sallıyom şu an
ben demiştim sanırım memeler terbiye oluyormuş zamanla diye bende bir uzman yazısında okudum
Kızlar bebeklerinizin kakası ve gazı kokuyor mu? Bizimkinin kokuyor, mamaya bağlamıştım ama bugün mama içmedi. Her gün içmiyor zaten arada bir 1 ölçek deniyorum çok ağlarsa aç mı diye
Evet kokuyor normalmis
Sev sev pıtını kokusunu kusmuğunu
Ayy bnm oğlan da anne nolur üstüme kussun diye yalvarıyor en son kafasına yaptırcam
deli çocuk
Benim kız da dur bakıyım emmek istiyor mu deyip burnunu ağzına yaklastiriyor o sırada gaz çıkardı burun bembeyaz ohhh olsun dedim içimden herseye burnunu sokarsan olacağı bu
Pijamayı çıkarınca ayaklar durmuyor bezi açınca da bayram havası
Bizde de aynısı ama pipi sorunu var çiş tavana çıkıyooooo

Bence sen adet oldun. Sağlık ocağındaki hemşire bundan sonra kanaman olursa adet kanaması olur demişti bana.

Ay altını açıyorum gece memeye kalktı diye açmaz olaydım uyumuyo bu çocuk ne zaman altını temizleyip bezini değiştirsem 1,5 saat oldu

Ben oğlumda 45. Gun adet olmustum.
Bence adettir

Bebekte kulak iltihabi yapıyor diye bazı doktorlar onermiyor
Bende hiç uzanarak emzirmeyi beceremiyorum
Biberon yapıyor onu, emzirme değil. Kucakta da yatıyor zaten bebek.
Uzanarak emzirme ile yatarak farklı bu arada, sen uzanıyorsun bebek de senin üzerine uzanıyor.

Evet, başka tuhaf sesler de çıkarıyor. Uyuyamıyorum bu yüzden. Genelde de uyanıyor sonrasında.

Ay altını açıyorum gece memeye kalktı diye açmaz olaydım uyumuyo bu çocuk ne zaman altını temizleyip bezini değiştirsem 1,5 saat oldu
Kaka yapmadıkça değiştirmene gerek yok. Hangi bezi kullanıyorsun?

Evet gittim hersey normaldi. 40 gün zaten lekeler hep oldu sonra birden arttı. 40 sonu kanaması oluyor dedi annem. Bilemedim.
Benim hala kanamam devam ediyor leke şeklindeydi tekrar başladı. Adet oldum sandım ama doktorum daha erken olamazsın dedi bazen uzayabilir böyle kanamalar dedi. Bitmesini bekliyorum kontrole gitmek için

Az once yapti sukur geldikce geldi insallah rahatlamistir artik gazlar ayni ama bakalm biogaia damlayi vermicem dun kesmistim bakalim ne olcak
Bizde biogaya ya 2 gün önce başladık bebeğim 2 gündür çok daha rahatsız derin uyku uyuyanadi kakasi var ama zorkaniyor diğer prebiuorikte öyle bi sorun yoktu bende vermicem onu Çarşamba kalça usg var doktora sorup eskisini kullancam sumbiosis diye bi prebiuotikti.

Bilsem alirmiydim ya herkrs bu markayi oneriyordu her bebege iyi gelmiyor demekki vermiyorum ben de:s insallah duzelir sizin de

Benimki erkek benimki de öyle sürekli uykusunda iç çekiyor benimki de kolik belki gaz sancisindan yapıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…