- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Az once yapti sukur geldikce geldi insallah rahatlamistir artik gazlar ayni ama bakalm biogaia damlayi vermicem dun kesmistim bakalim ne olcakBnde tam sana yazacaktım yaptı mı diye
Aman iyi yapsın da rahatlasın
Bugün bunla ilgili bir ss aldım.Kizlar 1 aylik kontrolde atletiyle 4100 cikmisti kizim bugun evde tarttim kendim 4400 iyi mi ya az mi aliyor kaka da yapmamisti daha belki daha zayif
Ozaman yarim kilo da alsa iyidir napalim her bebek farkli aliyor:)
Sağlıklı olsunlar da amaaan.Ozaman yarim kilo da alsa iyidir napalim her bebek farkli aliyor:)
AYnen saaglikli olsunlar biraz da tontis yaza kdrSağlıklı olsunlar da amaaan.
Aynn cnm kıyaslama sakın yapma minik doğdu maşallah çok iyi almış benceOzaman yarim kilo da alsa iyidir napalim her bebek farkli aliyor:)
Ilk ay iyi almis bu ay da boyle alcak demekki doysun da napalimAynn cnm kıyaslama sakın yapma minik doğdu maşallah çok iyi almış bence
Kız Allah aşkına onun kakası kaç kg gelir kiKizlar 1 aylik kontrolde atletiyle 4100 cikmisti kizim bugun evde tarttim kendim 4400 iyi mi ya az mi aliyor kaka da yapmamisti daha belki daha zayif
Alır alır gazını çıkarsın kakasını yapsın büyüsünIlk ay iyi almis bu ay da boyle alcak demekki doysun da napalim
Yaa ne güzel bizimki soyunca bir bağırmaya başlıyor bi yerine zarar verdim diye ödüm kopuyorBnm kız da tam tersi çıplak kalmayı çok seviyor yaz gelsin çıplak bırakacam
Sen tek popo yıkaYaa ne güzel bizimki soyunca bir bağırmaya başlıyor bi yerine zarar verdim diye ödüm kopuyor
Banyo yaptırma anımızı görsen elimiz ayağımıza karışıyor tam bir kaos ortamı
Bez değiştirirken altının yıkanmasını da bir o kadar seviyor ilginç bir şekilde
100 gramKız Allah aşkına onun kakası kaç kg gelir kizayıf değildir
Banyoda saçları en sona bırak benim çözümüm buYaa ne güzel bizimki soyunca bir bağırmaya başlıyor bi yerine zarar verdim diye ödüm kopuyor
Banyo yaptırma anımızı görsen elimiz ayağımıza karışıyor tam bir kaos ortamı
Bez değiştirirken altının yıkanmasını da bir o kadar seviyor ilginç bir şekilde
Bnm 20 gün sonra bişi gelmediSezaryan dogum yapan kızlar ayıptır sormasi kanama durumunuz nasıl? Benim bitmek üzereydi lekeleme şeklinde 40 imiz çıkınca tekrar başladı söylemesi ayıp adet gibi. 40 sonu kanamasi oluyormuş bazı kişilerde doğru mu ?
Evet gittim hersey normaldi. 40 gün zaten lekeler hep oldu sonra birden arttı. 40 sonu kanaması oluyor dedi annem. Bilemedim.Bnm 20 gün sonra bişi gelmedi
Adet olmuş olmayasın dr gittin mi 40 sonrası
Humana cayi oneririm kesinlikle cok faydasini gordum bence damladan daha etkili ikisinide kullaniyorumKullanmıştım ben o damlayı. Bir şans daha vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?