2021 Aralık Anneleri

Kizlar 1 aylik kontrolde atletiyle 4100 cikmisti kizim bugun evde tarttim kendim 4400 iyi mi ya az mi aliyor kaka da yapmamisti daha belki daha zayif

Kizlar 1 aylik kontrolde atletiyle 4100 cikmisti kizim bugun evde tarttim kendim 4400 iyi mi ya az mi aliyor kaka da yapmamisti daha belki daha zayif
Kız Allah aşkına onun kakası kaç kg gelir ki zayıf değildir

Bnm kız da tam tersi çıplak kalmayı çok seviyor yaz gelsin çıplak bırakacam
Yaa ne güzel bizimki soyunca bir bağırmaya başlıyor bi yerine zarar verdim diye ödüm kopuyor
Banyo yaptırma anımızı görsen elimiz ayağımıza karışıyor tam bir kaos ortamı
Bez değiştirirken altının yıkanmasını da bir o kadar seviyor ilginç bir şekilde

Sen tek popo yıka
Allahım bnmkini banyo yaptırırken bi gör mayışıyor çıkarmasam 2 gün kalır yaz gelsin denize havuza atıcam suya doysun

Banyoda saçları en sona bırak benim çözümüm bu popo yıkar gibi sırt yıkayarak başlıyorum sonra fileye yatırıp ön tarafı en son saçlar (ki bu çığlık kıyamet) ve kapanışşşş

Sezaryan dogum yapan kızlar ayıptır sormasi kanama durumunuz nasıl? Benim bitmek üzereydi lekeleme şeklinde 40 imiz çıkınca tekrar başladı söylemesi ayıp adet gibi. 40 sonu kanamasi oluyormuş bazı kişilerde doğru mu ?

Bnm 20 gün sonra bişi gelmedi
Adet olmuş olmayasın dr gittin mi 40 sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…