İnşallah bize doktor verdi ilkini eczacı vermişti.Biz 5 günlükler antibiyotik kullandık eczacının verdiği iyiydi iyiden kastım kaka yaparken zorlanmiyorduBilsem alirmiydim ya herkrs bu markayi oneriyordu her bebege iyi gelmiyor demekki vermiyorum ben de:s insallah duzelir sizin de
Alla alla olabilir bnde bişi yokKızlar yüzüm yer yer kızarıyor alerji gibi burun ve dudak kenarlarım kırmızı ekstra hassaslaşmış.
Hormonlarımız yine takla attı ya ondan mı acaba yoksa bişey dokunuyor olabilir mi?
Yok ya daha baslayamadım ben hala 2yle idare ediyom az kaldıBaby turco dan mi yoksa
Bagisikligin da dusmus olabilir uykusuzluktanKızlar yüzüm yer yer kızarıyor alerji gibi burun ve dudak kenarlarım kırmızı ekstra hassaslaşmış.
Hormonlarımız yine takla attı ya ondan mı acaba yoksa bişey dokunuyor olabilir mi?
Sana maşallah kız bacım. Allah bozmasın.Evet yeni kesfinle aranizdayim
Biliyosunuz benim bebegim masallah cok uslu, duzenli ve gazsiz bi bebek. Oyle gece krizleri falan olmuyor bin sukur.
Amaaaaa gecen gece cocugum kivrim kivrim kivrandi, uykusunda soylenio durdu ve surekli ayaklarini yukari cekti. Sizin bahsettiginiz gibi surekli sesler cikararak beni de uyutmadi.
Normalden farkli Ne yedim diye bi dusundum sadece tuZlu fistik cevabini buldum
Sonra diyetisyenimizi aradik sorduk tuzlu fistik gaz yapar mi ve cevap tabii ki evetti
Cok asiri alerjen ve cok asiri guclu bi besinmis, bebisler onu kolay kolay hazmedemiyormus.
Siz siz olun tuzlu fistik yemeyin
Gaz problemi yasayan anneler de ilaclardan once yediklerini arastirsin bence cunku ben bu kadar etkili olacagini hic dusunmemistim
Kv diyor ki bu kadar hicbi sey yemezsen tabi cocukta gaz olmaz. Aman onlar huzurlu rahat uyusun da analari ac kalsa da olurSana maşallah kız bacım. Allah bozmasın.
Ayy geçmiş olsun havalar fena herkes hasta.Sıkıp yaptım sıkmadan da yaptım. Duruma göre sıkacam. Benimki de biraz sümüklü şeffaf neyse ki ama ben atlatıuorum hastalık ondan sanırım biraz da önceki gün 2 rulo tuvalet ksğıdı gitti burnuma
Ben sleepy de taşma hiç yaşamadım. Bio naturalden memnundum ama küçük geldiği an pişik yaptı. Extrası da pişik yaptı. Sanırsam psrfüm kokulu bezler yapıyor pişik. Çünkü premium care de parfümlüydü. Biz 3 numaraya geçtik normalde senin oğlan kaç kilo ona göre sipariş edeyim bezlerin boyutları değişiyor yaMolfix kullaniyorum hatta suan sunnetli oldugu icin 3 numara aldim baya buyuk geliyor yanlari cok acik olmasina ragmen sızmadı hiç.. hic suana kadar da pisik olmadik.. sleppy de kullandik ama cok taşırdı çişini..
Evet kremliyorum mustela kullanıyorum hametan da kullanıyorum ama maalesef geçmiyor pişik bacaklarına kadar yayıldı hızlı bir şekilde. Terletiyor bebişi pipisinin altı devamlı ıslak onu farkettim. Prima evet 3 numarası bir tık büyük geldi ama çok fazla değil baby turco tam oluyordu. Bir deneyeyim bakalım pure soft olanını. İnşallah pişik olmaz.Her temizleme sonrasında kremliyor musun? Çünkü primada pişik çok zor gibimolfix pure soft kullandım çok başarılı bence. Kalıbı prima ile aynı, baby turcoya göre biraz büyükler sen de farketmişsindir.
Normal molfixi ilk çocuğumda kullanmıştım, o zamanlar parasını haketmediğini düşünmüştüm.
Ya zeytinyağından zeytinyağına çok farkediyor bence. Elimde bir zeytinyağı vardı teyzem yollamıştı geçen yıl ama içirmeme rağmen pek etki etmiyordu. Bu sene tekrar yolladı onlar kendileri yapıyorlar zeytinyağını. İçirdiğimde hemen etki etmeye başladı. Zamanla faydası azalıyormuş zeytinyağının öyle okumuştum. Değiştirirsen belki faydası olurCok sevindim canımBiz yine iki gündür yapamıyoruz.. dün zeytinyağı icirdim fayda etmedi, poposuna da sürdüm. İkiniyor ikiniyor nafile..
Benim 40'ıma yakın başlamıştı tekrar kanamam. Normal doğum yapmıştım iç dikişlerim zarar gördü sandım ama adet oluyormuşum. Olabiliyor yaniSezaryan dogum yapan kızlar ayıptır sormasi kanama durumunuz nasıl? Benim bitmek üzereydi lekeleme şeklinde 40 imiz çıkınca tekrar başladı söylemesi ayıp adet gibi. 40 sonu kanamasi oluyormuş bazı kişilerde doğru mu ?
Bebekler nefes almakta zorlandığında yapıyormuş o iç çekme hareketini. Bizim de çok yapıyordu burnunu temizlemeye başladıktan sonra bitti. Bazen yine yapıyor temizliyorum burnunu yapmıyor sonraSizinde bebeğiniz uykuda iç çekerek mırıldanıyor mu ? Ama bildiğiniz iç çekerek üst üste hani korkar incitirsiniz ya aynen öyleyoksa kız bebeklere mahsus mu bu durum çok karşılaştigim bir durum oldu son günlerde uykusunda hep iç çekiyor üst üste hıh hıh hıh korkar gibi
Sağolasın canım. Atlattım insallah diyorum.Ayy geçmiş olsun havalar fena herkes hasta.
Hahahaah normalde de cildim hassas belki tetiklendi anlamadım ki bıktım artıkAlla alla olabilir bnde bişi yok
Ev sıcaksa isilik olabilir mi
Yada süt prof stresi bastı
Ayni soru benim de dün aklıma geldi. Ama ben sinir olmuyorum, o izi de sezaryen izimi de seviyorum. Oğlumun hatıralarıKızlar bu hamilelik çizgisi ne zaman geçecek ? Göbeğimin ortasında çizgi çizgi gördükçe sinir oluyorum
Ben deeKızlar bu hamilelik çizgisi ne zaman geçecek ? Göbeğimin ortasında çizgi çizgi gördükçe sinir oluyorum
Bu soruyu ben de soracaktım gece ağlamasına değil ıkınmasına uyanıyorum yavrumunAyy bebeği benimki kadar ikinan var mı ya ? Gaz da çıkarsa kaka da yapsa sürekli bi ikinma halinde yavrum uykusunda 10 dk huzurla uyusa 11. dakika başlıyor ikinmaya sesler çıkarmaya. ilaçlar, kimyonlar masajlar denemedigim şey kalmadı ne zaman geçecek bu hali. Gaz yapmasın diye hiçbir şey yemiyorum resmen. Benim çocuğumda mi bir gariplik var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?