2021 Aralık Anneleri

Bilsem alirmiydim ya herkrs bu markayi oneriyordu her bebege iyi gelmiyor demekki vermiyorum ben de:s insallah duzelir sizin de
İnşallah bize doktor verdi ilkini eczacı vermişti.Biz 5 günlükler antibiyotik kullandık eczacının verdiği iyiydi iyiden kastım kaka yaparken zorlanmiyordu

Kızlar yüzüm yer yer kızarıyor alerji gibi burun ve dudak kenarlarım kırmızı ekstra hassaslaşmış.
Hormonlarımız yine takla attı ya ondan mı acaba yoksa bişey dokunuyor olabilir mi?

Kızlar yüzüm yer yer kızarıyor alerji gibi burun ve dudak kenarlarım kırmızı ekstra hassaslaşmış.
Hormonlarımız yine takla attı ya ondan mı acaba yoksa bişey dokunuyor olabilir mi?
Alla alla olabilir bnde bişi yok
Ev sıcaksa isilik olabilir mi
Yada süt prof stresi bastı

Ayy bebeği benimki kadar ikinan var mı ya ? Gaz da çıkarsa kaka da yapsa sürekli bi ikinma halinde yavrum uykusunda 10 dk huzurla uyusa 11. dakika başlıyor ikinmaya sesler çıkarmaya. ilaçlar, kimyonlar masajlar denemedigim şey kalmadı ne zaman geçecek bu hali. Gaz yapmasın diye hiçbir şey yemiyorum resmen. Benim çocuğumda mi bir gariplik var anlamadım

Evet yeni kesfinle aranizdayim
Biliyosunuz benim bebegim masallah cok uslu, duzenli ve gazsiz bi bebek. Oyle gece krizleri falan olmuyor bin sukur.

Amaaaaa gecen gece cocugum kivrim kivrim kivrandi, uykusunda soylenio durdu ve surekli ayaklarini yukari cekti. Sizin bahsettiginiz gibi surekli sesler cikararak beni de uyutmadi.

Normalden farkli Ne yedim diye bi dusundum sadece tuZlu fistik cevabini buldum

Sonra diyetisyenimizi aradik sorduk tuzlu fistik gaz yapar mi ve cevap tabii ki evetti

Cok asiri alerjen ve cok asiri guclu bi besinmis, bebisler onu kolay kolay hazmedemiyormus.

Siz siz olun tuzlu fistik yemeyin

Gaz problemi yasayan anneler de ilaclardan once yediklerini arastirsin bence cunku ben bu kadar etkili olacagini hic dusunmemistim

Sana maşallah kız bacım. Allah bozmasın.

Ayy geçmiş olsun havalar fena herkes hasta.

Molfix kullaniyorum hatta suan sunnetli oldugu icin 3 numara aldim baya buyuk geliyor yanlari cok acik olmasina ragmen sızmadı hiç.. hic suana kadar da pisik olmadik.. sleppy de kullandik ama cok taşırdı çişini..
Ben sleepy de taşma hiç yaşamadım. Bio naturalden memnundum ama küçük geldiği an pişik yaptı. Extrası da pişik yaptı. Sanırsam psrfüm kokulu bezler yapıyor pişik. Çünkü premium care de parfümlüydü. Biz 3 numaraya geçtik normalde senin oğlan kaç kilo ona göre sipariş edeyim bezlerin boyutları değişiyor ya
Evet kremliyorum mustela kullanıyorum hametan da kullanıyorum ama maalesef geçmiyor pişik bacaklarına kadar yayıldı hızlı bir şekilde. Terletiyor bebişi pipisinin altı devamlı ıslak onu farkettim. Prima evet 3 numarası bir tık büyük geldi ama çok fazla değil baby turco tam oluyordu. Bir deneyeyim bakalım pure soft olanını. İnşallah pişik olmaz.

Cok sevindim canım Biz yine iki gündür yapamıyoruz.. dün zeytinyağı icirdim fayda etmedi, poposuna da sürdüm. İkiniyor ikiniyor nafile..
Ya zeytinyağından zeytinyağına çok farkediyor bence. Elimde bir zeytinyağı vardı teyzem yollamıştı geçen yıl ama içirmeme rağmen pek etki etmiyordu. Bu sene tekrar yolladı onlar kendileri yapıyorlar zeytinyağını. İçirdiğimde hemen etki etmeye başladı. Zamanla faydası azalıyormuş zeytinyağının öyle okumuştum. Değiştirirsen belki faydası olur

Benim 40'ıma yakın başlamıştı tekrar kanamam. Normal doğum yapmıştım iç dikişlerim zarar gördü sandım ama adet oluyormuşum. Olabiliyor yani

Bebekler nefes almakta zorlandığında yapıyormuş o iç çekme hareketini. Bizim de çok yapıyordu burnunu temizlemeye başladıktan sonra bitti. Bazen yine yapıyor temizliyorum burnunu yapmıyor sonra

Bu soruyu ben de soracaktım gece ağlamasına değil ıkınmasına uyanıyorum yavrumun
Ama bu dönemde gaz çok normal yapacak bişey yok şans işi
Masajlarla biraz uğraştırıyor ama çıkıyor.
Bir de ben gaz çıkarmaya çalıştığı zaman önce emziriyorum öyle çok kolay çıkarıyor sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…