2021 Aralık Anneleri

Bizimki de emerken çıkarıyor ama çıkarsa da bitmiyor anlık rahatlıyor devam ediyor sonra ikinmaya. Hiç dikkat etmesem ancak bu kadar gazı olurdu resmen küçük tüp adam

Pişik için sudocrem öneririm ama tabii başlardayken işe yarar sanırım. İleri boyuttaysa ne yapılır bilmiyorum.
reklamlarda da diyor ya hani pişiği beklemeyin önleyin diye gerçekten öyle, olmaması için uğraşmalı ama maalesef bazı bebişlerin cildi çok hassas oluyor, sizin de öyledir belki.
Ben pişik önleyici bübchen krem kullanıyorum, şimdilik farklı çok bez denememize rağmen sorun yaşamadık ama dediğim gibi belki bebişim çok hassas değildir.
Ben bir de sarı paket goon bez aldım, şimdilik büyük aldığım için bir tane deneme yaptım, onun yapısı da hoşuma gitti. Ama olurda alacak olursan kalıbının primadan küçük olduğunu bil.
Ben uygun fiyata buldukça stok yapmak için farklı bezler alıp deniyorum ve beğendiklerimin büyük numaralarını da bir yandan stokluyorum nasılsa daha da artar fiyatlar dursun diyorum

Benim bebeğimi tarif etmişsin. Ama ben hiç dikkat etmiyorum, bu akşam yemekte kuru fasulye var mesela
Ama kış sebzeleri hep gaz yapan cinsten, ne yiycez ki biz?

Benim oglan 3500 kg 2 numara kullaniyoruz normalde.. ama sunnetli oldugu icin kagit bardak kapatiyoruz pipiye oyuzden 3 kullaniyoruz suan oda buyuk geliyor..sleppy molfixe gore bi tik kucuk gibi oyle degerlendir..

Benim bebeğimi tarif etmişsin. Ama ben hiç dikkat etmiyorum, bu akşam yemekte kuru fasulye var mesela
Ama kış sebzeleri hep gaz yapan cinsten, ne yiycez ki biz?
Fasulye miii
Sonra da uykusuz geceler diye aglarsin ama yapna etme yeme
Ispanak, kirmizi et, tavuk, balik, manti, corba cesitleri, pattis yemekleri vs. benim yediklerim

Paddlers alip deneyen var mi?
Hala bez degistirmeyi dusunup cesaret edemiyorum, ben cesaret edesiye bezin adedi olmus 4 lira

lonely bird kakalar bizim mukusou bu ara yav ☹☹ Aaaay bu ara portakal yiyom bol hastayım diye ona alerji olabilir mi ki?

Paddlers alip deneyen var mi?
Hala bez degistirmeyi dusunup cesaret edemiyorum, ben cesaret edesiye bezin adedi olmus 4 lira
Ben burda görüp aldım kaç gündür kullanıyorum ıslak mendillerindende aldım, önceden sleepy kullanıyordum 2 numarası nerdeyse hergun sizdiriyordu, şimdi pedlers 3 numara aldım pure olanindan da değil normal padlers lardan aldım şuan gayet memnunum, sadece 1 kez sızdırma yaşadım oda belki yanlış bagladigimdan oldu, gece boyu bez almıyorum hiç bişey olmuyor böylece uykusuda açılmadan kolayca uyuyor,pişik de yapmadı, ıslak mendilinide bı kaç kez kullandım bişey olmadı ama şimdilik pamuk kullanmaya devam ediyorum, izlenimlerim bu şekilde

lonely bird Bizde de süt alerjisi olabilir ya. Her yeri minik minik sivilce. Kabızlık, hırıltı ve aşırı kusma var. 4 5 gündür kakasini yapamıyordu. Biraz önce yapmış mukus da var yarına randevu aldım.

Ay cok tesekkurler
Bebisin kac kg ve kac beden aldin? Nasil oldu kalip olarak?
Bide trendyoldaki deneme paketlerinden mi aldin

Fasulye miii
Sonra da uykusuz geceler diye aglarsin ama yapna etme yeme
Ispanak, kirmizi et, tavuk, balik, manti, corba cesitleri, pattis yemekleri vs. benim yediklerim
Yok o kadar ağlamıyor canım, biraz sızlanıyor. Kucağa alınca sakinliyor. İlk kez yemedim fasulye, ekstra bir fark olmuyor. yesem de yemesem de oluyor. Gaz yapan yiyecekler konusuna inanmıyorum ama alerjik besinler var evet. Belki alerjik olduğu için dokunmuştur fıstık. Ben ondan da yiyorum haftada bir

Ay cok tesekkurler
Bebisin kac kg ve kac beden aldin? Nasil oldu kalip olarak?
Bide trendyoldaki deneme paketlerinden mi aldin
Şuan 4400 kg 3 numara aldım kalıp olarak ne dar ne bol uzunlugu iyi beli fazlaca sarıyor ,4-9 kg aralığı 3 numara ,ben paddlers in kendi sitesinden aldım deneme değil, 160 li paketlerden aldım

Kızım kakasını çok sık yapıyordu ama bugün yapamadı ne yapmak lazım acaba? Ikınıp duruyor. Kakasını yaparkende bacaklarını hep yukarı çekerdi, şimdi de öyle

Benim kızım da öyle. Ikınma-kusma-emme-hıçkırık döngüsüyle yaşıyoruz.
Benim kızımda öyle, her gün hıçkırık tutar mı ya artık saat başı uyanıyor gazdan sanırım, üstüne emmek istiyor sürekli. Gaz ilacına mı başlasam bilemedim.. İlaç kullanıyor musun gaz için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…