Benim göbek simsiyah bir de. Inşallah geçer.Kızlar bu hamilelik çizgisi ne zaman geçecek ? Göbeğimin ortasında çizgi çizgi gördükçe sinir oluyorum
Bizimki de emerken çıkarıyor ama çıkarsa da bitmiyor anlık rahatlıyor devam ediyor sonra ikinmaya. Hiç dikkat etmesem ancak bu kadar gazı olurdu resmen küçük tüp adamBu soruyu ben de soracaktım gece ağlamasına değil ıkınmasına uyanıyorum yavrumun
Ama bu dönemde gaz çok normal yapacak bişey yok şans işi
Masajlarla biraz uğraştırıyor ama çıkıyor.
Bir de ben gaz çıkarmaya çalıştığı zaman önce emziriyorum öyle çok kolay çıkarıyor sonrasında
Sürekli ıkınıyor sürekli kusuyor. Biz kakamizi da yapamıyoruz maalesef.Bizimki de emerken çıkarıyor ama çıkarsa da bitmiyor anlık rahatlıyor devam ediyor sonra ikinmaya. Hiç dikkat etmesem ancak bu kadar gazı olurdu resmen küçük tüp adam
İyi hadi gözünaydınHahahaah normalde de cildim hassas belki tetiklendi anlamadım ki bıktım artık
Süt prof bebişimin büyümesini çok beğendi mülakatı geçtim yırttım
Pişik için sudocrem öneririm ama tabii başlardayken işe yarar sanırım. İleri boyuttaysa ne yapılır bilmiyorum.Ben sleepy de taşma hiç yaşamadım. Bio naturalden memnundum ama küçük geldiği an pişik yaptı. Extrası da pişik yaptı. Sanırsam psrfüm kokulu bezler yapıyor pişik. Çünkü premium care de parfümlüydü. Biz 3 numaraya geçtik normalde senin oğlan kaç kilo ona göre sipariş edeyim bezlerin boyutları değişiyor ya
Evet kremliyorum mustela kullanıyorum hametan da kullanıyorum ama maalesef geçmiyor pişik bacaklarına kadar yayıldı hızlı bir şekilde. Terletiyor bebişi pipisinin altı devamlı ıslak onu farkettim. Prima evet 3 numarası bir tık büyük geldi ama çok fazla değil baby turco tam oluyordu. Bir deneyeyim bakalım pure soft olanını. İnşallah pişik olmaz.
Benim kızım da öyle. Ikınma-kusma-emme-hıçkırık döngüsüyle yaşıyoruz.Sürekli ıkınıyor sürekli kusuyor. Biz kakamizi da yapamıyoruz maalesef.
Allahtan kaka sorunumuz yok bi de o olsa kombo yapmış olurdu :)) kusma bizde de oluyor malesefSürekli ıkınıyor sürekli kusuyor. Biz kakamizi da yapamıyoruz maalesef.
Benim bebeğimi tarif etmişsin. Ama ben hiç dikkat etmiyorum, bu akşam yemekte kuru fasulye var meselaEvet yeni kesfinle aranizdayim
Biliyosunuz benim bebegim masallah cok uslu, duzenli ve gazsiz bi bebek. Oyle gece krizleri falan olmuyor bin sukur.
Amaaaaa gecen gece cocugum kivrim kivrim kivrandi, uykusunda soylenio durdu ve surekli ayaklarini yukari cekti. Sizin bahsettiginiz gibi surekli sesler cikararak beni de uyutmadi.
Normalden farkli Ne yedim diye bi dusundum sadece tuZlu fistik cevabini buldum
Sonra diyetisyenimizi aradik sorduk tuzlu fistik gaz yapar mi ve cevap tabii ki evetti
Cok asiri alerjen ve cok asiri guclu bi besinmis, bebisler onu kolay kolay hazmedemiyormus.
Siz siz olun tuzlu fistik yemeyin
Gaz problemi yasayan anneler de ilaclardan once yediklerini arastirsin bence cunku ben bu kadar etkili olacagini hic dusunmemistim
Benim oglan 3500 kg 2 numara kullaniyoruz normalde.. ama sunnetli oldugu icin kagit bardak kapatiyoruz pipiye oyuzden 3 kullaniyoruz suan oda buyuk geliyor..sleppy molfixe gore bi tik kucuk gibi oyle degerlendir..Ben sleepy de taşma hiç yaşamadım. Bio naturalden memnundum ama küçük geldiği an pişik yaptı. Extrası da pişik yaptı. Sanırsam psrfüm kokulu bezler yapıyor pişik. Çünkü premium care de parfümlüydü. Biz 3 numaraya geçtik normalde senin oğlan kaç kilo ona göre sipariş edeyim bezlerin boyutları değişiyor ya
Evet kremliyorum mustela kullanıyorum hametan da kullanıyorum ama maalesef geçmiyor pişik bacaklarına kadar yayıldı hızlı bir şekilde. Terletiyor bebişi pipisinin altı devamlı ıslak onu farkettim. Prima evet 3 numarası bir tık büyük geldi ama çok fazla değil baby turco tam oluyordu. Bir deneyeyim bakalım pure soft olanını. İnşallah pişik olmaz.
Fasulye miiiBenim bebeğimi tarif etmişsin. Ama ben hiç dikkat etmiyorum, bu akşam yemekte kuru fasulye var mesela
Ama kış sebzeleri hep gaz yapan cinsten, ne yiycez ki biz?
Portakal asitli ya olabilir tabilonely bird kakalar bizim mukusou bu ara yav ☹☹ Aaaay bu ara portakal yiyom bol hastayım diye ona alerji olabilir mi ki?
Ben burda görüp aldım kaç gündür kullanıyorum ıslak mendillerindende aldım, önceden sleepy kullanıyordum 2 numarası nerdeyse hergun sizdiriyordu, şimdi pedlers 3 numara aldım pure olanindan da değil normal padlers lardan aldım şuan gayet memnunum, sadece 1 kez sızdırma yaşadım oda belki yanlış bagladigimdan oldu, gece boyu bez almıyorum hiç bişey olmuyor böylece uykusuda açılmadan kolayca uyuyor,pişik de yapmadı, ıslak mendilinide bı kaç kez kullandım bişey olmadı ama şimdilik pamuk kullanmaya devam ediyorum, izlenimlerim bu şekildePaddlers alip deneyen var mi?
Hala bez degistirmeyi dusunup cesaret edemiyorum, ben cesaret edesiye bezin adedi olmus 4 lira
Ay cok tesekkurlerBen burda görüp aldım kaç gündür kullanıyorum ıslak mendillerindende aldım, önceden sleepy kullanıyordum 2 numarası nerdeyse hergun sizdiriyordu, şimdi pedlers 3 numara aldım pure olanindan da değil normal padlers lardan aldım şuan gayet memnunum, sadece 1 kez sızdırma yaşadım oda belki yanlış bagladigimdan oldu, gece boyu bez almıyorum hiç bişey olmuyor böylece uykusuda açılmadan kolayca uyuyor,pişik de yapmadı, ıslak mendilinide bı kaç kez kullandım bişey olmadı ama şimdilik pamuk kullanmaya devam ediyorum, izlenimlerim bu şekilde
Yok o kadar ağlamıyor canım, biraz sızlanıyor. Kucağa alınca sakinliyor. İlk kez yemedim fasulye, ekstra bir fark olmuyor. yesem de yemesem de oluyor. Gaz yapan yiyecekler konusuna inanmıyorum ama alerjik besinler var evet. Belki alerjik olduğu için dokunmuştur fıstık. Ben ondan da yiyorum haftada birFasulye miii
Sonra da uykusuz geceler diye aglarsin amayapna etme yeme
Ispanak, kirmizi et, tavuk, balik, manti, corba cesitleri, pattis yemekleri vs. benim yediklerim
Şuan 4400 kg 3 numara aldım kalıp olarak ne dar ne bol uzunlugu iyi beli fazlaca sarıyor ,4-9 kg aralığı 3 numara ,ben paddlers in kendi sitesinden aldım deneme değil, 160 li paketlerden aldımAy cok tesekkurler
Bebisin kac kg ve kac beden aldin? Nasil oldu kalip olarak?
Bide trendyoldaki deneme paketlerinden mi aldin
Benim kızımda öyle, her gün hıçkırık tutar mı yaBenim kızım da öyle. Ikınma-kusma-emme-hıçkırık döngüsüyle yaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?