2021 Aralık Anneleri

Kızım kakasını çok sık yapıyordu ama bugün yapamadı ne yapmak lazım acaba? Ikınıp duruyor. Kakasını yaparkende bacaklarını hep yukarı çekerdi, şimdi de öyle
Kaç günlük? Benimki ayını yeni doldurdu. Dün bir kere çok miktarda yaptı, bugün yapmadı. Acaba kakayı azaltacak mı diye düşündüm. Hep böyle günde 9-10 kaka gitmeyecek sonuçta.

Fasülye de çok iddialı be
Az önce de yazdığım gibi ilk kez yemedim. Yediğim günle yemediğim arasında fark yok. Çok gazı yok şükür.
İlk bebeğim gazlıydı, yediğime dikkat ederdim. Kimyon içerdim, bebeğe damla kullanırdık vs ama yine olur yine olurdu. Üç ay kucakta sırayla gezdirdik. Yine de ağlıyordu.

Hem ben hem bebek hasta olduk boğaz ağrısı ve bütün kemiklerim sızlıyor, kızım da sürekli hapşırıp öksürüyor
Emzirirken kullanabileceğim bi ilaç var mı
Bildiğim kadarıyla yok parol o da bi işe yarar mı dr gittin mi o verir muhakkak

20 günlük oldu.Zamanla azalacak ama sürekli ıkındığı için kafaya taktım.

Aman maaşallah

Hem ben hem bebek hasta olduk boğaz ağrısı ve bütün kemiklerim sızlıyor, kızım da sürekli hapşırıp öksürüyor
Emzirirken kullanabileceğim bi ilaç var mı
Biz de bütün evcek hastayız çift maske takıyorum ama yok bebişe de geçti sanki ben düşük mg antibiyotik başladım bir de minoset alıyorum üşüme titreme de var napıcaz bilmiyorum

Bildiğim kadarıyla yok parol o da bi işe yarar mı dr gittin mi o verir muhakkak
Çocuğu bırakıp gidemedim onu da hasta hasta çıkarmak istemedim, yarın çocuk doktoruna randevumuz var dönüşte bende giderim doktora parol bi işe yaramaz ki
Biz de bütün evcek hastayız çift maske takıyorum ama yok bebişe de geçti sanki ben düşük mg antibiyotik başladım bir de minoset alıyorum üşüme titreme de var napıcaz bilmiyorum
Biz dayanıyoruz ama bebişler için çok zor minicik burnu akıyor doktor mu minoset yazdı kendin mi aldın, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…