Bi doktoru dinlemistim.lonely bird kakalar bizim mukusou bu ara yav ☹☹ Aaaay bu ara portakal yiyom bol hastayım diye ona alerji olabilir mi ki?
Asitli ya gaz da yapar alerji de ara ver denelonely bird kakalar bizim mukusou bu ara yav ☹☹ Aaaay bu ara portakal yiyom bol hastayım diye ona alerji olabilir mi ki?
Bu gidişle eski usul pamuklu beze geçicenPaddlers alip deneyen var mi?
Hala bez degistirmeyi dusunup cesaret edemiyorum, ben cesaret edesiye bezin adedi olmus 4 lira
Fasulye miBenim bebeğimi tarif etmişsin. Ama ben hiç dikkat etmiyorum, bu akşam yemekte kuru fasulye var mesela
Ama kış sebzeleri hep gaz yapan cinsten, ne yiycez ki biz?
Uyuyo canım. Direkt mukus vardı bugün. Oooy ooyBi doktoru dinlemistim.
Alerji denmesi icin mukusun kaşikla beze konulmus gibi olmasi beklenirmis.
Fasülye de çok iddialı beBenim bebeğimi tarif etmişsin. Ama ben hiç dikkat etmiyorum, bu akşam yemekte kuru fasulye var mesela
Ama kış sebzeleri hep gaz yapan cinsten, ne yiycez ki biz?
Kaç günlük? Benimki ayını yeni doldurdu. Dün bir kere çok miktarda yaptı, bugün yapmadı. Acaba kakayı azaltacak mı diye düşündüm. Hep böyle günde 9-10 kaka gitmeyecek sonuçta.Kızım kakasını çok sık yapıyordu ama bugün yapamadı ne yapmak lazım acaba? Ikınıp duruyor. Kakasını yaparkende bacaklarını hep yukarı çekerdi, şimdi de öyle
Fasulye mi
Az önce de yazdığım gibi ilk kez yemedim. Yediğim günle yemediğim arasında fark yok. Çok gazı yok şükür.Fasülye de çok iddialı be
Bilmiyorum ki portakal çok duymadım, süt ürünü yaygın, portakal gaz yapar diye yemedim hiç. Karbonhidrat ağırlıklı bedlenme de mukus yaparmış.lonely bird kakalar bizim mukusou bu ara yav ☹☹ Aaaay bu ara portakal yiyom bol hastayım diye ona alerji olabilir mi ki?
Benim gittiğim de doçent, mukusa çok takılmıyorum direkt kakada kan ya da isilik gibi deri kabarmasına bakarım dediBi doktoru dinlemistim.
Alerji denmesi icin mukusun kaşikla beze konulmus gibi olmasi beklenirmis.
Bildiğim kadarıyla yok parol o da bi işe yarar mıHem ben hem bebek hasta oldukboğaz ağrısı ve bütün kemiklerim sızlıyor, kızım da sürekli hapşırıp öksürüyor
Emzirirken kullanabileceğim bi ilaç var mı
Portakal gaz yapar cesaretini beğendim beni bul yiğidimlonely bird kakalar bizim mukusou bu ara yav ☹☹ Aaaay bu ara portakal yiyom bol hastayım diye ona alerji olabilir mi ki?
20 günlük oldu.Zamanla azalacak ama sürekli ıkındığı için kafaya taktım.Kaç günlük? Benimki ayını yeni doldurdu. Dün bir kere çok miktarda yaptı, bugün yapmadı. Acaba kakayı azaltacak mı diye düşündüm. Hep böyle günde 9-10 kaka gitmeyecek sonuçta.
Az önce de yazdığım gibi ilk kez yemedim. Yediğim günle yemediğim arasında fark yok. Çok gazı yok şükür.
İlk bebeğim gazlıydı, yediğime dikkat ederdim. Kimyon içerdim, bebeğe damla kullanırdık vs ama yine olur yine olurdu. Üç ay kucakta sırayla gezdirdik. Yine de ağlıyordu.
Aman maaşallahKaç günlük? Benimki ayını yeni doldurdu. Dün bir kere çok miktarda yaptı, bugün yapmadı. Acaba kakayı azaltacak mı diye düşündüm. Hep böyle günde 9-10 kaka gitmeyecek sonuçta.
Az önce de yazdığım gibi ilk kez yemedim. Yediğim günle yemediğim arasında fark yok. Çok gazı yok şükür.
İlk bebeğim gazlıydı, yediğime dikkat ederdim. Kimyon içerdim, bebeğe damla kullanırdık vs ama yine olur yine olurdu. Üç ay kucakta sırayla gezdirdik. Yine de ağlıyordu.
Çok gazla uğraşmıyoz bin şükür de bu mukus korkutucu yav.Portakal gaz yapar cesaretini beğendim beni bul yiğidim
Biz de bütün evcek hastayız çift maske takıyorum ama yok bebişe de geçti sanki ben düşük mg antibiyotik başladım bir de minoset alıyorum üşüme titreme de var napıcaz bilmiyorumHem ben hem bebek hasta oldukboğaz ağrısı ve bütün kemiklerim sızlıyor, kızım da sürekli hapşırıp öksürüyor
Emzirirken kullanabileceğim bi ilaç var mı
Mukus bugün bizde de vardı ilk kez gördüm devamı gelirse alerji olayına bakmak lazım seninkinde ilk kez mi oldu ?Çok gazla uğraşmıyoz bin şükür de bu mukus korkutucu yav.
Daha önce de oldu biraz zaman gecti üzerinden bu iki gündür var ama yaMukus bugün bizde de vardı ilk kez gördüm devamı gelirse alerji olayına bakmak lazım seninkinde ilk kez mi oldu ?
Çocuğu bırakıp gidemedim onu da hasta hasta çıkarmak istemedim, yarın çocuk doktoruna randevumuz var dönüşte bende giderim doktoraBildiğim kadarıyla yok parol o da bi işe yarar mıdr gittin mi o verir muhakkak
Biz dayanıyoruz ama bebişler için çok zor minicik burnu akıyorBiz de bütün evcek hastayız çift maske takıyorum ama yok bebişe de geçti sanki ben düşük mg antibiyotik başladım bir de minoset alıyorum üşüme titreme de var napıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?