Biogaia kullanıyordum bulamıyorum hiçbir yerde parol bana iyi geldi ateşim düşmeyince hastaneye gittim serum takıldı daha iyiyim şuan teşekkürlerBol bol emecek aç kalmasın
Bağısakları bozuluyor yeşil kaka yapabilir probiyotik kullan ağrısı olur ateş de 6 saatte bir ağrı kesici
Senin de varsa ağrı parol iç canım
Çok geçmiş olsun
Getirmiyolqr mı depodan ya?Biogaia kullanıyordum bulamıyorum hiçbir yerde parol bana iyi geldi ateşim düşmeyince hastaneye gittim serum takıldı daha iyiyim şuan teşekkürler
Kusura bakmayın bebişle görüp yazmak zor oluyor. İyileştik şükür. Siz nasılsınız bebiş nasıl? Sonrasında hırıltı vs görürseniz doktora götürün mutlaka. Bize öyle demşlerdiÇok geçmiş olsun şimdi iyi misiniz? Bizim bebeğe de test yapıldı pozitif çıktı sürekli ateşi çıkıp düşüyor
Maflor kullanıyorum bn istersen ona bak geçmiş olsunBiogaia kullanıyordum bulamıyorum hiçbir yerde parol bana iyi geldi ateşim düşmeyince hastaneye gittim serum takıldı daha iyiyim şuan teşekkürler
Anne mi içecek kiKızlarr sütün artması için doktor motilium diye bir ilaç verdi. Mide bulantısı ilacıymış ama yan etkisi sütü artırıyormuş. Duyan bilen kullanan var mı
İlk oğlumda kanlı kaka gelene kadar doktorlar bana çocugun birşeyi yok dedi takı kanlı kaka gelene kadar.dördüncü ayda başladım diyete.ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama direk yemeye baslamiyorsunuz diyeti.aşama aşama açıyorsunuz diyeti.ilk açmama da tepki verdiği için yeniden diyete başlamıştım ama şunu söyleyebilirim oğlum ayranı iki yaşında anca içtiNe kadar diyet yaptınız peki? Ne zaman geçti alerjisi?
Peki ne zaman geciyor alerji diyet cok zor ya iyi bir doktor bulmam lazim yazik bebislere:s gazdandir 4 aya gecer falan diyorlarO doktorlara ne diyeyim ben ya ilk oğlumda üç doktora götürdüm hiç birşeyi yok dediler anlatiginizin hepsi alerji.birde popo arasına bakın diğer yerlere göre daha kırmızı olması lazım.kakada kan ve egzama üçüncü aydan donra başlıyor.üçüncu aydan öncede alerjik olduğu net anlaşılmıyor.sadece mukus olsa önemli değil ama beraberinde gaz huzursuzluk gürültülü kaka gibi şeyler varsa hemen diyete başlayın ve bu lanet alerjinin diyetten başka tedavisi yok ne yazık ki
Gecmis olsun insallah gecmez size de dikkat edinKızlar eşim covit olmuş dua edin bebeğe geçmesin, ben iyiyim şimdilik bir belirti yok
INsalllah gecer alerji falan degildir insallah yaAmin canım çok zor hem bebek için hem bizim için diyet süresiz oruç gibi
Kuzanmin 3 ayda geçmiş darısı bize
Hangi doktora gidersen git sonuç aynı tek çarem diyet.ben bir buçuk sene çikolata yemedim düşün süreci kimse bilemez ama ne kadar çabuk diyete başlarsan okadar çabuk düzelir.ben sadece süreci anlatayım.normalde diyette süt ürünleri yumurta ve dana etini kesiyorsun.bebegi takip edip rahatladımı diye bı iki hafta bekliyorsun.rahatlama olmazsa diğer alerjenleri kesiyorsun.bebek rahatladiktan sonra iki hafta kadar sonra diyeti yavaş yavaş açıyorsun.önce sana eti sonra yumurtanın sarısı ilk gün sarının dörtte biri sonra yarısı diye devam ediyorsun.yumurta da birşey olmadı sonra yoğurda sıra geliyor onuda önce pisiriyorsun.mesela yoğurtla kek çorba gibi bebek tepki vermedi ciğine geçiyorsun tepki vermedi peynir ve süt aynı şekilde devam.diyelim ki diyeti açtın ve bebek tepki verdi o alerjeni yine kesiyorsun bebeğin rahatlamasını bekliyorsun yine.bebek rahatladıysa iki hafta sonra kaldığın yerden yine diyeti açıyorsunPeki ne zaman geciyor alerji diyet cok zor ya iyi bir doktor bulmam lazim yazik bebislere:s gazdandir 4 aya gecer falan diyorlar
Cok zormus gercekten peki tamamen acmak ne kadari buldu 6 ay falan mi:sHangi doktora gidersen git sonuç aynı tek çarem diyet.ben bir buçuk sene çikolata yemedim düşün süreci kimse bilemez ama ne kadar çabuk diyete başlarsan okadar çabuk düzelir.ben sadece süreci anlatayım.normalde diyette süt ürünleri yumurta ve dana etini kesiyorsun.bebegi takip edip rahatladımı diye bı iki hafta bekliyorsun.rahatlama olmazsa diğer alerjenleri kesiyorsun.bebek rahatladiktan sonra iki hafta kadar sonra diyeti yavaş yavaş açıyorsun.önce sana eti sonra yumurtanın sarısı ilk gün sarının dörtte biri sonra yarısı diye devam ediyorsun.yumurta da birşey olmadı sonra yoğurda sıra geliyor onuda önce pisiriyorsun.mesela yoğurtla kek çorba gibi bebek tepki vermedi ciğine geçiyorsun tepki vermedi peynir ve süt aynı şekilde devam.diyelim ki diyeti açtın ve bebek tepki verdi o alerjeni yine kesiyorsun bebeğin rahatlamasını bekliyorsun yine.bebek rahatladıysa iki hafta sonra kaldığın yerden yine diyeti açıyorsun
Evet hap şeklinde ben de sasırdımAnne mi içecek ki
Bn bebeğe kullanıyorum reflü için yılların bulantı ilacı süt arttırıcımıymış
Di mi bulantilarimizi konusurduk burda simdi gazlariSanki bin yıl olmuş gibi sen yazınca hatırladım bunları valla
Normalde doktor bı açtığını iki hafta kadar dene demişti ama sanırım benim sabrım okadar yetmedi.her açtığımı beş gün deniyordum beş gün içinde tepki vermezse diğer alerjene geçiyordum.bizim diyet uzun sürdü bilgisiz olunca çocuğun verdiği tepkileri fark edemedim ve diyete sıfırdan başlamak zorunda kaldım.mukus egzama vb şeylerde diyeti açmada tepki demek bunlarla karşılaşınca yeniden alerjeni kesilmesi gerekiyorCok zormus gercekten peki tamamen acmak ne kadari buldu 6 ay falan mi:s
Bana da bi hemşire arkadaşım söyledi kullanmayı düşünüyorumKızlarr sütün artması için doktor motilium diye bir ilaç verdi. Mide bulantısı ilacıymış ama yan etkisi sütü artırıyormuş. Duyan bilen kullanan var mı
İnşallah geçmez size çok geçmiş olsun en hafif şekilde anlatırsınız inşallahKızlar eşim covit olmuş dua edin bebeğe geçmesin, ben iyiyim şimdilik bir belirti yok
Evet tabletini iciyolarmis 2-3 hafta kullan dedi bana arkadaş, hatta metpamidin de boyle bi etkisi varmış ama onun yan etkisi olabilir dedi, anksiyete yapabilir sinir sistemini kötü etkileyebilir dedi sağol dedim yeterince doluyum zatenAnne mi içecek ki
Bn bebeğe kullanıyorum reflü için yılların bulantı ilacı süt arttırıcımıymış
Denedin mi pekiEvet hap şeklinde ben de sasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?