Bizimde 1 aydan sonra agucuklar var keyfi yerindeyken tabi birde duvardaki tablo saat ve ışık ilgisini cekiyor resimli battaniyeye guluyor falanBizde öyle bişey yok şuan erken sanırım agulamalar başladı tummy time sırasında daha uzun süre kafasını tutabiliyor çıngıraklara tepki veriyor sesin geldiği tarafa bakıyor flaş kartlara odaklanıyor gözüyle takip ediyor bir de ayaklarını birbirine sürterek çorabını çıkarıyor bu gelişim mi yaramazlık mı emin değilim
Aynen 3 aya 4 aya gecer diyorlar hadi insallah bir an once geçsin su gazlar daÇoğu bebekte var bu neymiş ya alerji ne biz huzur bulduk ne bebeklerimiz
Kaç haftalık? Hayırlı olsun öncelikle.merhaba sevgili anneler
öcelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
teşekkürler, 5 haftalıkKaç haftalık? Hayırlı olsun öncelikle.
Doktor folik asit verecektir zaten başlamadıysanız. Paketli gıdalardan uzak durun kuruyemiş sebze meyve bol tüketin mideniz izin verirse. Vermezse de bulantılar neye izin verirse öyle devam edersiniz. Bol su mutlaka hiç ihmal etmeyin.teşekkürler, 5 haftalık
Hayırlı olsunmerhaba sevgili anneler
öcelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
Sanki bin yıl olmuş gibi sen yazınca hatırladım bunları vallaHayırlı olsun
Paketli gıda, şarküteri, az pişmiş yumurta ve dışarıda yeşillik yemeye elveda. Başka yasaklar da vardır şimdilik aklıma bunlar geldi
Çay, kahve minimum miktarda
Bol bol yürüyüş yap şeker ve karbonhidratı da minimuma indirirsen sadece bebek kadar kilo alırsın ben o şekilde çok rahat ettim. Hamileyim diye onlara gömülme zaten bebişe de bi faydası yok ona faydalı olacak şekilde beslen. Günde mutlaka 2 cevizi hap gibi atacaksın demişti benim doktorum ve 1 şişe maden suyu içmek magnezyum açısından iyi oluyor.
Bana birkaç büyüğüm söylemişti o yüzden hamilelik boyunca uykum hep düzenli oldu bebişimin de çok gazlı olduğu günler hariç uykuları, gece gündüz ayrımı güzel maşallah.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama hareket hamilelikte çok iyidir. Kendini yormayacak şekilde hareket halinde ol pilates, yürüyüş ne yapabilirsen.
Hem hamileliğin rahat geçer hem de doğum sonrası hızlı toparlasın
Yaw hakkaten biz ne ara buralara geldik çok hızlı gidiyo her şeySanki bin yıl olmuş gibi sen yazınca hatırladım bunları valla
Babası iştrn geliyo naptın kızım ben yokken büyüdün mü diyo valla büyüyolar yaYaw hakkaten biz ne ara buralara geldik çok hızlı gidiyo her şey
Ben de hiç hamile olmamış gibiyim fotoğraflara bakınca şok oluyorumSanki bin yıl olmuş gibi sen yazınca hatırladım bunları valla
Cok geçmiş olsun inşallah değildir, çift maske takabilirsin, emzirme alt değiştirme sıralarında hem öncesinde hem sonrasında ellerini sabunlayabilirsin, eğer duruyorsa mümkün olduğu kadar kucagina alma ama daha çok küçükler aklıma bunlar geldi Allah yardımcınız olsunKızlar sanırım koronayız eşim ve ben ateşim 39,5 ten düşmedi, eşim test verdi akşam bende hiçbir şey yoktu gece birden ateşlendim ve kemiklerim ağrımaya başladı. Kızım için çok paniğim öneriniz var mı
Ama sanki on yıldır da anne gibi hissediyorumBen de hiç hamile olmamış gibiyim fotoğraflara bakınca şok oluyorum
Normalde durmazdı çok şükür şuan sesi çıkmıyor yan odaya yatırdım gelip gidip bakıyorum yaklaşmıyorumCok geçmiş olsun inşallah değildir, çift maske takabilirsin, emzirme alt değiştirme sıralarında hem öncesinde hem sonrasında ellerini sabunlayabilirsin, eğer duruyorsa mümkün olduğu kadar kucagina alma ama daha çok küçükler aklıma bunlar geldi Allah yardımcınız olsun
Aynenn sanki hep evdeymiş bu minikAma sanki on yıldır da anne gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun, benim de eşim hasta ymarım değildir aynen kemik ağrısı var diyor. Bebişlere geçmez umarımCok geçmiş olsun inşallah değildir, çift maske takabilirsin, emzirme alt değiştirme sıralarında hem öncesinde hem sonrasında ellerini sabunlayabilirsin, eğer duruyorsa mümkün olduğu kadar kucagina alma ama daha çok küçükler aklıma bunlar geldi Allah yardımcınız olsun
Amin canım çok zor hem bebek için hem bizim için diyet süresiz oruç gibiBizim aynen devam kakasini yapamiyor kabiz degl ama sikintisini cekiyir dunden beri :s alerjik bunyeleri insallah bir am once gecer
Kuzanmin 3 ayda geçmiş darısı bizeAynen 3 aya 4 aya gecer diyorlar hadi insallah bir an once geçsin su gazlar da
Test verdi mi önlem alın sizde odaları ayırın mutlaka geçmiş olsunÇok geçmiş olsun, benim de eşim hasta ymarım değildir aynen kemik ağrısı var diyor. Bebişlere geçmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?