2021 Aralık Anneleri

Çok teşekkür ederim aradık bakanlığı bekliyoruz çok sağolun

Kusura bakmayın bebişle görüp yazmak zor oluyor. İyileştik şükür. Siz nasılsınız bebiş nasıl? Sonrasında hırıltı vs görürseniz doktora götürün mutlaka. Bize öyle demşlerdi
Estagfurullah benimde aynı şekilde oluyor bizde iyileştik çok şükür. İnşallah hasta bebişlerin hepsi iyileşsin hemencik

Dili beyaz diye karbonatlı suyla temizlemeye başladım emerken ağlamıyor eskisi kadar. Ama ağzından kaçırma, genzine kaçma devam ediyor.
Oluyordu
Dr yanında kustu dr reflü dedi şikayetleri de söyleyince
Bizde kusma yok. Reflü olduğunu sanmıyorum ama ne olduğu konusunda da fikrim yok
Damla da çare olmuyor o zaman deneyim bi demiştim ama
Benim alerjik çocuğum olmadı hiç 3.cocugum ama. Bugün hiç süt ürünü yemedim bakalım farkedecek mi.. Nbl probiyotik kullanıyoruz ama bence hiç faydası yok. Birkaç gündür vermiyorum farkeden bişey olmadı

Aynı kaka olayı bizde de. Geçici bir dönem mi acaba çok fazla bebekte var baksana
Kızlar eşim covit olmuş dua edin bebeğe geçmesin, ben iyiyim şimdilik bir belirti yok
Çok geçmiş olsun canım. Insallah geçmez size de dikkat edin

Hemen fark etmez. Bı kaç gün yemeden devam et derim.ancak öyle anlayabilirsin

Gecmis olsun inşallah geçer hemen.

Ay ilk duyuyorum daha minicik ya. Çok geçmiş olsun ☹

Kum mu ilk defa duyuyorum ben geçmiş olsun canım

Kötü bronşite çevirmiş iğne verildi hava Veriyorum evde
Eğer kötü olursa yoğun bakıma demiş dr
Evde şuan iyi bakılırsa bişey kalmaz diyo
İğne verdilerse toparlar Allah'ın izniyle üzülme. Benim sütüm kesilecekti nerdeyse stresten. Allah şifa versin tüm kuzulara şu mübarek günler hatrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…