- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Birde.pantalon sıkarsa o hissiz yer bi acayip acıyorBenim yarısı normal ten rengime dönmüş, yarısı kırmızı. İki farklı doktor dikti herhalde
O hissizlik uzuun bir süre gitmeyecek sanırım..
Çok teşekkür ederim aradık bakanlığı bekliyoruz çok sağolunEvet yine de bildirmelisin.
Ya sağlık ocakları yazıyor ya da filyasyon ekibi.
Eşin senin durumunu anlatacak yoksa bilemezler evde kim var, kim yok diye.
Sonrasında kurumuna düşer zaten raporun.
Zaten eşinin tc sini falan alırlarken senin de bilgilerini versin tc ni falan hemen sistem üstünden yazıyorlar.
Sonra e devlet ya da e nabıza düşüyor.
Oradan da kurumun görür ya da sen gönderirsin.
Sorun yok canım sor bana ne istersen :)
Çok teşekkür ederim aradık bakanlığı bekliyoruz çok sağolun
İç kısımlarda da dikiş var ya o yüzden canım. Çok yorulduğum zamanlarda ağrıyor benimBirde.pantalon sıkarsa o hissiz yer bi acayip acıyorhani hissizdi diyorum sonra
Estagfurullah benimde aynı şekilde oluyor bizde iyileştik çok şükür. İnşallah hasta bebişlerin hepsi iyileşsin hemencikKusura bakmayın bebişle görüp yazmak zor oluyor. İyileştik şükür. Siz nasılsınız bebiş nasıl? Sonrasında hırıltı vs görürseniz doktora götürün mutlaka. Bize öyle demşlerdi
Dili beyaz diye karbonatlı suyla temizlemeye başladım emerken ağlamıyor eskisi kadar. Ama ağzından kaçırma, genzine kaçma devam ediyor.Kızlar sorunlar genelde benzer, ya bütün çocuklar alerjik ya da bu başka bişey. Ben diyet yaptım döküntü gitti ama diğer sorunlar aynı devam. Kim bir çare bulursa yazsın da biz de yapalım neyse çözümü.
Bizde kusma yok. Reflü olduğunu sanmıyorum ama ne olduğu konusunda da fikrim yokOluyordu
Dr yanında kustu dr reflü dedi şikayetleri de söyleyince
Damla da çare olmuyor o zaman deneyim bi demiştim amaY yorgunnn_annelonely bird @Whiterose89 aynı şeyleri yaşıyoruz relactaz kullanıyorum her emzirme öncesi 3 damla şeklinde. Gurultular geçti, onun dışında bir iyileşme yok. Doktor laktoz intöleransı tanısı koymuştu gürültülü kaka emerken guruldama kendini geri çekme kusacak gibi öğürmesi vs. Laktoz içeren her şeyden uzak durmak gerek aynen şöyle söyledi süt ürünlerinin kokusunu bile almayacaksın. Yememem için abarttı tabi durumun ciddiyetini anlatmak için. Ben o kadar herşeyden uzak duramıyorum bazen paketli gıda tüketiyorum.
Mukuslu kaka için doktor alerji belirtisi gizli kan olabilir tahlil yaptıralım dedi ama acele etmek istemiyorum çok kurcalıyorum sanki
Benim alerjik çocuğum olmadı hiç 3.cocugum ama. Bugün hiç süt ürünü yemedim bakalım farkedecek mi.. Nbl probiyotik kullanıyoruz ama bence hiç faydası yok. Birkaç gündür vermiyorum farkeden bişey olmadıAnlattıklarını hepsi alerji belirtileri.birinci çocuğum öyleydi şimdi ikincide aynı durumda çok yemiyorum demişsin ama bı damlası bile yetiyor alerjiye özellikle laktoz yazmıyorum çünkü sadece laktoz olmaya bilir.ben doğumun üçüncü gününden beri diyetteyim.süt ürünü yumurta baharat ve fındık fıstık gibi kabuklu yiyecekler yok.domateste alerji yaptı.şu ara mukuslu kaka kesildi ama gaz ve uykusuzluk hat safada.biz biogaia ve nursavey miydi neydi ismi onu kullanıyoruz.
Aynı kaka olayı bizde de. Geçici bir dönem mi acaba çok fazla bebekte var baksanaCanim ayni sorunlari biz de yasiyoruz devlette uzman dr goturmustum hafif alerjik bir bebek dedi ciddi olsa kaka da kan mukus vs ya da ciltte dokuntu plurdu dedi ama bu belirtiler birseye alerjisi oldugunu gosteroyor gibi dedi. Cocuk kaka yapcak 1 2 gun ikiniyir uyuyamiyoryapinca sivi yapiyor neden boyle bilmiyrm
Çok geçmiş olsun canım. Insallah geçmez size de dikkat edinKızlar eşim covit olmuş dua edin bebeğe geçmesin, ben iyiyim şimdilik bir belirti yok
Hemen fark etmez. Bı kaç gün yemeden devam et derim.ancak öyle anlayabilirsinDili beyaz diye karbonatlı suyla temizlemeye başladım emerken ağlamıyor eskisi kadar. Ama ağzından kaçırma, genzine kaçma devam ediyor.
Bizde kusma yok. Reflü olduğunu sanmıyorum ama ne olduğu konusunda da fikrim yok
Damla da çare olmuyor o zaman deneyim bi demiştim ama
Benim alerjik çocuğum olmadı hiç 3.cocugum ama. Bugün hiç süt ürünü yemedim bakalım farkedecek mi.. Nbl probiyotik kullanıyoruz ama bence hiç faydası yok. Birkaç gündür vermiyorum farkeden bişey olmadı
Gecmis olsun inşallah geçer hemen.Kızlar bebeğim kum döküyormus doktor huzursuzluğu ondandir dedi. Emzirme sıklığını arttir ve bı kac gün sonra yine idrar tahlili vercez. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı acaba çok üzgünüm
Teşekkür ederim Allah razı olsunGecmis olsun inşallah geçer hemen.
KötüB BitterCikilata siz nasıl oldunuz?
Ay ilk duyuyorum daha minicik ya. Çok geçmiş olsun ☹Kızlar bebeğim kum döküyormus doktor huzursuzluğu ondandir dedi. Emzirme sıklığını arttir ve bı kac gün sonra yine idrar tahlili vercez. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı acaba çok üzgünüm
Ay Allah şifa versin. ☹Kötübronşite çevirmiş iğne verildi hava Veriyorum evde
Eğer kötü olursa yoğun bakıma demiş dr
Evde şuan iyi bakılırsa bişey kalmaz diyo
Amin Amin AminAy Allah şifa versin. ☹
Kum mu ilk defa duyuyorum ben geçmiş olsun canımKızlar bebeğim kum döküyormus doktor huzursuzluğu ondandir dedi. Emzirme sıklığını arttir ve bı kac gün sonra yine idrar tahlili vercez. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı acaba çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKötübronşite çevirmiş iğne verildi hava Veriyorum evde
İğne verdilerse toparlar Allah'ın izniyle üzülme. Benim sütüm kesilecekti nerdeyse stresten. Allah şifa versin tüm kuzulara şu mübarek günler hatrınaKötübronşite çevirmiş iğne verildi hava Veriyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?