- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Emadur o da oluyor muEvet tabletini iciyolarmis 2-3 hafta kullan dedi bana arkadaş, hatta metpamidin de boyle bi etkisi varmış ama onun yan etkisi olabilir dedi, anksiyete yapabilir sinir sistemini kötü etkileyebilir dedi sağol dedim yeterince doluyum zaten
Ama motilium u denemek istiyorum
Simdiki bebisinde varmi canim :s ilk bebisinde mi yasadinNormalde doktor bı açtığını iki hafta kadar dene demişti ama sanırım benim sabrım okadar yetmedi.her açtığımı beş gün deniyordum beş gün içinde tepki vermezse diğer alerjene geçiyordum.bizim diyet uzun sürdü bilgisiz olunca çocuğun verdiği tepkileri fark edemedim ve diyete sıfırdan başlamak zorunda kaldım.mukus egzama vb şeylerde diyeti açmada tepki demek bunlarla karşılaşınca yeniden alerjeni kesilmesi gerekiyor
İlkinde de yaşadım simdikinde de var diye düşünüyorum.diyet iki ilaç yanında gaz masajı adaçayı yağı bunlara rağmen yinede gazliyiz ve uyumuyoruzSimdiki bebisinde varmi canim :s ilk bebisinde mi yasadin
Sağol canımİnşallah geçmez size çok geçmiş olsun en hafif şekilde anlatırsınız inşallah
Depolarda da yokmuş kaç tane eczane gezdimGetirmiyolqr mı depodan ya?
Doktorumuza bi sorayımMaflor kullanıyorum bn istersen ona bak geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunKızlar eşim covit olmuş dua edin bebeğe geçmesin, ben iyiyim şimdilik bir belirti yok
Bnm acelem vardıKızlaarr hepimizin bebişlerin aynı dönemde diye buraya attım
Benim bebiş bunu çok sevdiÇıngıraklı çorap öneriyorlar bu dönemde bacak kas gelişimi için ama gerek kalmadı ayaklarını vurdukça piyanonun tuşlarından ses geldiği için aynı işlevi görüyor ses duydukça da vurmaya devam ediyor
Trendyolda muadil markalar da var bi farkı yokmuş ben ebebekte indirim görünce bunu aldım henüz almayan varsa tavsiye ederim
Teşekkür ederiizBnm acelem vardıindirimi bilmiyordum bekleseydim bundan alacaktım
Güle güle kullansın paşa
Whitecım Bebeğin kakasında kan varsa süt diyeti yapmak lazım dedi doktor bana.Buyuk ihtimal bizdede laktoza karsi var ama sut urunleri diyeti yapmak ta ciddi birsey olmasi lazim herhalde suanda sadece sut ve yogurt yemiyorum diger seylerinyiyorim
Benim mor du en basta hala morKizlar sezeryan cizginiz kirmizi mi hala
Canım takınca çok ağlıyor beni tanımıyor diye maskeyle sanırım korkuyor maskeden. Ben iyiyim şimdilik, onun dışında sürekli evi havalandırıyorum, eşimin değdiği yerleri siliyorum perişanımÇok geçmiş olsunsen yine de her ihtimale karşı bebeğe yakın temastayken maske tak bence
Merhaba kızlar eşim covit yazmıştım, temaslı ve aşısız kişilerin karantina süresi nedir bilen var mı? Perşembe iş başı yapıcam ona göre rapor alıcaktım
Benim yarısı normal ten rengime dönmüş, yarısı kırmızı. İki farklı doktor dikti herhaldeKizlar sezeryan cizginiz kirmizi mi hala
O hissizlik uzuun bir süre gitmeyecek sanırım..Benim mor du en basta hala morhala gobek deligi alti hissiz bide kaşıyorum bisey hissetmiyorum
Bir hafta derken 7 gün mü canım? 5 de yazıyor. Aşın varsa hastalık geçirdiysen temaslılara karantina yokmuş sanırım. Ama benim aşım yok, geçirmedim de1 hafta artık.
Kovitte olsan, temaslı da olsan raporları 1 hafta yazıyorlar.
Bir hafta derken 7 gün mü canım? 5 de yazıyor. Aşın varsa hastalık geçirdiysen temaslılara karantina yokmuş sanırım. Ama benim aşım yok, geçirmedim de
Canım çok sordum kusura bakma ama ben memurum yazdırmama gerek var mı? Sistemden çıkmaz mı? Bir de nerden yazdırmam gerekiyor eğer düşmezse7 gün bizim geçen hafta şirkette birisi oldu 7 gün düştük sgk dan. ( rapor öyle yazılmıştı zaten )
Evet artık aşılılarda temaslı olunca karantina yok.
Ama aşın yokmuş sen önlemini al 7 gün yazdır :)
Canım çok sordum kusura bakma ama ben memurum yazdırmama gerek var mı? Sistemden çıkmaz mı? Bir de nerden yazdırmam gerekiyor eğer düşmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?