2021 Aralık Anneleri

Emadur o da oluyor mu
O zmn mide bulantısı için olan ilaçlar işe yarıyor
Napsam çocuğun şurubundan mı içsem

Simdiki bebisinde varmi canim :s ilk bebisinde mi yasadin

Kızlaarr hepimizin bebişlerin aynı dönemde diye buraya attım
Benim bebiş bunu çok sevdi Çıngıraklı çorap öneriyorlar bu dönemde bacak kas gelişimi için ama gerek kalmadı ayaklarını vurdukça piyanonun tuşlarından ses geldiği için aynı işlevi görüyor ses duydukça da vurmaya devam ediyor
Trendyolda muadil markalar da var bi farkı yokmuş ben ebebekte indirim görünce bunu aldım henüz almayan varsa tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20220208_104927.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 44
Bnm acelem vardı indirimi bilmiyordum bekleseydim bundan alacaktım
Güle güle kullansın paşa

Merhaba kızlar eşim covit yazmıştım, temaslı ve aşısız kişilerin karantina süresi nedir bilen var mı? Perşembe iş başı yapıcam ona göre rapor alıcaktım

Çok geçmiş olsun sen yine de her ihtimale karşı bebeğe yakın temastayken maske tak bence
Canım takınca çok ağlıyor beni tanımıyor diye maskeyle sanırım korkuyor maskeden. Ben iyiyim şimdilik, onun dışında sürekli evi havalandırıyorum, eşimin değdiği yerleri siliyorum perişanım

Merhaba kızlar eşim covit yazmıştım, temaslı ve aşısız kişilerin karantina süresi nedir bilen var mı? Perşembe iş başı yapıcam ona göre rapor alıcaktım

1 hafta artık.
Kovitte olsan, temaslı da olsan raporları 1 hafta yazıyorlar.

Bir hafta derken 7 gün mü canım? 5 de yazıyor. Aşın varsa hastalık geçirdiysen temaslılara karantina yokmuş sanırım. Ama benim aşım yok, geçirmedim de

7 gün bizim geçen hafta şirkette birisi oldu 7 gün düştük sgk dan. ( rapor öyle yazılmıştı zaten )
Evet artık aşılılarda temaslı olunca karantina yok.
Ama aşın yokmuş sen önlemini al 7 gün yazdır :)

Canım çok sordum kusura bakma ama ben memurum yazdırmama gerek var mı? Sistemden çıkmaz mı? Bir de nerden yazdırmam gerekiyor eğer düşmezse

Canım çok sordum kusura bakma ama ben memurum yazdırmama gerek var mı? Sistemden çıkmaz mı? Bir de nerden yazdırmam gerekiyor eğer düşmezse

Evet yine de bildirmelisin.
Ya sağlık ocakları yazıyor ya da filyasyon ekibi.
Eşin senin durumunu anlatacak yoksa bilemezler evde kim var, kim yok diye.
Sonrasında kurumuna düşer zaten raporun.
Zaten eşinin tc sini falan alırlarken senin de bilgilerini versin tc ni falan hemen sistem üstünden yazıyorlar.
Sonra e devlet ya da e nabıza düşüyor.
Oradan da kurumun görür ya da sen gönderirsin.

Sorun yok canım sor bana ne istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…