- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bol bol emecek aç kalmasınKızlar sanırım koronayız eşim ve ben ateşim 39,5 ten düşmedi, eşim test verdi akşam bende hiçbir şey yoktu gece birden ateşlendim ve kemiklerim ağrımaya başladı. Kızım için çok paniğim öneriniz var mı
Yok canım yeni çıktı evden bakalım kötü olursam veririm dedi inş yokturTest verdi mi önlem alın sizde odaları ayırın mutlaka geçmiş olsun
Hiç korkma çokça emzir şükür biz atlattık sizde atlatacaksınızKizlar bebisim koronaymis
Ay benimki de dün yeşil kaka yaptı neden oluyo ki buBol bol emecek aç kalmasın
Bağısakları bozuluyor yeşil kaka yapabilir probiyotik kullan ağrısı olur ateş de 6 saatte bir ağrı kesici
Senin de varsa ağrı parol iç canım
Çok geçmiş olsun
Hasta olunca yeşil oluyormuşAy benimki de dün yeşil kaka yaptı neden oluyo ki bu
İnternette anne sütü alan bebeklerde normal yazıyo diye pek önemsememiştim ben
Ama öyle ağrısı sancısı huzursuzluğu falan yok
Bizim kizda yesil yapiyorduHasta olunca yeşil oluyormuş
Bnm ki hasta yeşil yaptı dr Aradım hasta bağırsakları bozulmuş dedi sende bi sor istersen
Bizim dün yeşil oldu pazardı dr arayamadımBizim kizda yesil yapiyordu
Bizimki duzeldi. Reflor cok iyi geldi.Bizim dün yeşil oldu pazardı dr arayamadım
Sabah aradım söyledim normalmişprobiyotik kullan dedi maflor günde 6 damla iştahı azaldı ama sizde durum ne zorla meme veriyorum inşallah kilo kaybı olmaz
Hatta dedim isterseniz yatış yapalım şuan gerek yok iyi dedi
Bizim şuan ishal yokBizimki duzeldi. Reflor cok iyi geldi.
İshaldeki tek tedavi bu dedi
Bizimki duzeldi. Reflor cok iyi geldi.Bizim dün yeşil oldu pazardı dr arayamadım
Sabah aradım söyledim normalmişprobiyotik kullan dedi maflor günde 6 damla iştahı azaldı ama sizde durum ne zorla meme veriyorum inşallah kilo kaybı olmaz
Hatta dedim isterseniz yatış yapalım şuan gerek yok iyi dedi
Nasıl kullandın?Bizim şuan ishal yok
Evet reflor oğlumda kullanırdım
İnşallah bi daha gelmesin hastalık
Bana sordun saniriimNasıl kullandın?
Sana sordum evetBana sordun saniriim
Biberonla mama verdigim zaman süte karistiriyorum. Gunde 1 kere
Evet 1 sasenin tamami.Sana sordum evetayy yanlış alıntı yapmışım
1 şasenin tamamı demi
Bnde mi alsam dr sorsam mı
Dr çıkmıştır da yarın sorayımEvet 1 sasenin tamami.
Bir sor istersen. Daha cabuk toparlar belki
Anlattıklarını hepsi alerji belirtileri.birinci çocuğum öyleydi şimdi ikincide aynı durumda çok yemiyorum demişsin ama bı damlası bile yetiyor alerjiye özellikle laktoz yazmıyorum çünkü sadece laktoz olmaya bilir.ben doğumun üçüncü gününden beri diyetteyim.süt ürünü yumurta baharat ve fındık fıstık gibi kabuklu yiyecekler yok.domateste alerji yaptı.şu ara mukuslu kaka kesildi ama gaz ve uykusuzluk hat safada.biz biogaia ve nursavey miydi neydi ismi onu kullanıyoruz.Kızlar bebeğinde laktoz intoleransı olanlara danışmak istiyorum. Bizimki son 1 haftadır yeşil yapıyor kakasını. Emerken de ağzından kaçırıyor göğsümü, genzine kaçar gibi oluyor tıkanıyor. Ve sürekli kıvranıyor gaz atağı gibi. Kakasını da zor yapıyor kıvamı sulu ve mukuslu. Uykusu da berbat. Bunlara bakınca laktoz intoleransı belirtileri var ama ben doğru dürüst süt ürünü yemiyorum. Relaktaz kullananlar fayda gördü mü?
O doktorlara ne diyeyim ben ya ilk oğlumda üç doktora götürdüm hiç birşeyi yok dediler anlatiginizin hepsi alerji.birde popo arasına bakın diğer yerlere göre daha kırmızı olması lazım.kakada kan ve egzama üçüncü aydan donra başlıyor.üçüncu aydan öncede alerjik olduğu net anlaşılmıyor.sadece mukus olsa önemli değil ama beraberinde gaz huzursuzluk gürültülü kaka gibi şeyler varsa hemen diyete başlayın ve bu lanet alerjinin diyetten başka tedavisi yok ne yazık kiCanim ayni sorunlari biz de yasiyoruz devlette uzman dr goturmustum hafif alerjik bir bebek dedi ciddi olsa kaka da kan mukus vs ya da ciltte dokuntu plurdu dedi ama bu belirtiler birseye alerjisi oldugunu gosteroyor gibi dedi. Cocuk kaka yapcak 1 2 gun ikiniyir uyuyamiyoryapinca sivi yapiyor neden boyle bilmiyrm
Doktorun süt kokusuna derken abartmamiş yaşayan olarak söylüyorum@yorgunnn_annelonely bird @Whiterose89 aynı şeyleri yaşıyoruz relactaz kullanıyorum her emzirme öncesi 3 damla şeklinde. Gurultular geçti, onun dışında bir iyileşme yok. Doktor laktoz intöleransı tanısı koymuştu gürültülü kaka emerken guruldama kendini geri çekme kusacak gibi öğürmesi vs. Laktoz içeren her şeyden uzak durmak gerek aynen şöyle söyledi süt ürünlerinin kokusunu bile almayacaksın. Yememem için abarttı tabi durumun ciddiyetini anlatmak için. Ben o kadar herşeyden uzak duramıyorum bazen paketli gıda tüketiyorum.
Mukuslu kaka için doktor alerji belirtisi gizli kan olabilir tahlil yaptıralım dedi ama acele etmek istemiyorum çok kurcalıyorum sanki
Sadece ön sütü alıyordur.baska bı şey yoksa önden gelen sulu sütü alıp arkadan gelen yağlı sütü emmedigi zaman yeşil yapıyorlar kakayiAy benimki de dün yeşil kaka yaptı neden oluyo ki bu
İnternette anne sütü alan bebeklerde normal yazıyo diye pek önemsememiştim ben
Ama öyle ağrısı sancısı huzursuzluğu falan yok
Ne kadar diyet yaptınız peki? Ne zaman geçti alerjisi?O doktorlara ne diyeyim ben ya ilk oğlumda üç doktora götürdüm hiç birşeyi yok dediler anlatiginizin hepsi alerji.birde popo arasına bakın diğer yerlere göre daha kırmızı olması lazım.kakada kan ve egzama üçüncü aydan donra başlıyor.üçüncu aydan öncede alerjik olduğu net anlaşılmıyor.sadece mukus olsa önemli değil ama beraberinde gaz huzursuzluk gürültülü kaka gibi şeyler varsa hemen diyete başlayın ve bu lanet alerjinin diyetten başka tedavisi yok ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?