2021 Aralık Anneleri

Bol bol emecek aç kalmasın
Bağısakları bozuluyor yeşil kaka yapabilir probiyotik kullan ağrısı olur ateş de 6 saatte bir ağrı kesici
Senin de varsa ağrı parol iç canım
Çok geçmiş olsun

Bol bol emecek aç kalmasın
Bağısakları bozuluyor yeşil kaka yapabilir probiyotik kullan ağrısı olur ateş de 6 saatte bir ağrı kesici
Senin de varsa ağrı parol iç canım
Çok geçmiş olsun
Ay benimki de dün yeşil kaka yaptı neden oluyo ki bu
İnternette anne sütü alan bebeklerde normal yazıyo diye pek önemsememiştim ben
Ama öyle ağrısı sancısı huzursuzluğu falan yok

Hasta olunca yeşil oluyormuş
Bnm ki hasta yeşil yaptı dr Aradım hasta bağırsakları bozulmuş dedi sende bi sor istersen

Bizim kizda yesil yapiyordu
Bizim dün yeşil oldu pazardı dr arayamadım
Sabah aradım söyledim normalmiş probiyotik kullan dedi maflor günde 6 damla iştahı azaldı ama sizde durum ne zorla meme veriyorum inşallah kilo kaybı olmaz
Hatta dedim isterseniz yatış yapalım şuan gerek yok iyi dedi

Son düzenleme:
Bizimki duzeldi. Reflor cok iyi geldi.
İshaldeki tek tedavi bu dedi

Bizimki duzeldi. Reflor cok iyi geldi.
İshaldeki tek tedavi bu dedi

Anlattıklarını hepsi alerji belirtileri.birinci çocuğum öyleydi şimdi ikincide aynı durumda çok yemiyorum demişsin ama bı damlası bile yetiyor alerjiye özellikle laktoz yazmıyorum çünkü sadece laktoz olmaya bilir.ben doğumun üçüncü gününden beri diyetteyim.süt ürünü yumurta baharat ve fındık fıstık gibi kabuklu yiyecekler yok.domateste alerji yaptı.şu ara mukuslu kaka kesildi ama gaz ve uykusuzluk hat safada.biz biogaia ve nursavey miydi neydi ismi onu kullanıyoruz.

O doktorlara ne diyeyim ben ya ilk oğlumda üç doktora götürdüm hiç birşeyi yok dediler anlatiginizin hepsi alerji.birde popo arasına bakın diğer yerlere göre daha kırmızı olması lazım.kakada kan ve egzama üçüncü aydan donra başlıyor.üçüncu aydan öncede alerjik olduğu net anlaşılmıyor.sadece mukus olsa önemli değil ama beraberinde gaz huzursuzluk gürültülü kaka gibi şeyler varsa hemen diyete başlayın ve bu lanet alerjinin diyetten başka tedavisi yok ne yazık ki

Doktorun süt kokusuna derken abartmamiş yaşayan olarak söylüyorum

Sadece ön sütü alıyordur.baska bı şey yoksa önden gelen sulu sütü alıp arkadan gelen yağlı sütü emmedigi zaman yeşil yapıyorlar kakayi

Ne kadar diyet yaptınız peki? Ne zaman geçti alerjisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…