2021 Aralık Anneleri

Kötü bronşite çevirmiş iğne verildi hava Veriyorum evde
Eğer kötü olursa yoğun bakıma demiş dr
Evde şuan iyi bakılırsa bişey kalmaz diyo
İyi bakacaksın ve bişeyi kalmayacak dik durmamız gerek, bebeklerimiz bizden güç alacak. Söylemesi kolay biliyorum, kendime de söz geçiremiyorum ama hayatın kuralı bu. Evrene pozitif mesajlar gönderelim. Her şey çok güzel olacak

Kızlar biz bugün sabah 2.ay kontrolüne ve aşıya gittik. Aşıdan yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol verdim. 2 bacaktan 1 koldan aşı yaptılar, boyu 57 cm kilosu 4700 çıktı. Şu anda şükür ateşi yok. Çok gazlı bebek dedi nurse harveys colex kullanıyordum ona devam et bir de ek olarak biogaia kullan dedi. Ellerini yumruk yapmasın gün içinde açıp parmaklarına masaj yap dedi. Günde 5-6 kere 10ar dk yüzüstü dursun ayaklarının altına elinle destek ver kendini ileri itebilsin dedi. Ben burnunu şırıngayla yıkıyordum, yıkama basınç verildiği için ödem oluşur yine tıkanır sadece serum fizyolojik sık, gerekirse aspiratör kullan dedi. Burnu o şekilde açılmıyor yıkamazsam nefes alamıyor dedim ama ısrarla yıkama dedi

İğne verdilerse toparlar Allah'ın izniyle üzülme. Benim sütüm kesilecekti nerdeyse stresten. Allah şifa versin tüm kuzulara şu mübarek günler hatrına
Amin inşallah rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın kimsenin yavrusunda hasta olmasın

Ellerini yumruk yapmasın niye dedi ki söyledi mi sebebini? Benim oğlum da çok sıkıyor ellerini

Eşim çok ağır, bebek halsiz ben bitik durumdayım ikisine de yaklaştırmadan bakmaya çalışıyorum canım
Bebek halsiz derken emmesi nasıl?? Geçecek canım Allah’ın izniyle Buda bir imtihan.. güçlü durmaya çalış. Rabbim yardım etsin 2hafta önce aynılarını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum annemde bizdeydi oda pozitifti. Bebeğim eşim ben annem hepimiz pozitiftik gerçekten korkunçtu ama bak geçti şükür. Haftaya bugün de sen geçti çok şükür kurtulduk diyeceksin. Rabbim yardımcın olsun şifa versin

Senin bebeğin ki nasıl geçti

Allah yardımcın olsun
Hepimizin yavrusu iyi olsun inş canım
Sağolasın canım keşke ben de olsaydım diyorum artık çünkü hep kapmamsya çalışıyorum hem eşime bakıyorum hem çocuğu sürekli strş ölç derken bir de 3 gündğr yapıştı üstümden gitmiyor emmesi her zamanki gibi kavgalınama azalma yok gülüm. Aminn hepimize yardım etsin korusun evlatlarımızı

He bu arada kendim de 40 sonrası muayenesi için kadın doğuma gittim. Alttan muayene edip smear örneği aldı. Dikişim güzel iyileşmiş kızarıklığı yavaşça geçecekmiş, yara kremi kullanırsan fazla iz kalmadan iyileşir tamamen dedi. Yumurtam baya varmış dikkatli ol korun dedi. Emzirdiğin için düzenli adet olman 1.5 seneyi bile bulabilir ara ara adet gibi kanaman olabilir bunlar normal dedi. Bundan sonra senelik kontrole gelirsin dedi

Kızlar bebeğim kum döküyormus doktor huzursuzluğu ondandir dedi. Emzirme sıklığını arttir ve bı kac gün sonra yine idrar tahlili vercez. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı acaba
Canım çok geçmiş olsun nerden anladınız kum döktüğünü noldu da götürdün? İnş tez vakitte kolayca geçer

Canım çok geçmiş olsun nerden anladınız kum döktüğünü noldu da götürdün? İnş tez vakitte kolayca geçer
İdrar ve gaita tahlili istedi doktor. Az miktarda ürik asit kristali var yazıyordu o da kummuş. Çok teşekkür ederim Allah yardımcın olsun canım senin de çok zorlu geçiyordu. Mesajları okuyordum ben bazen aklımda kalmıştı senin

Çok geçmiş olsun

En önemli şey emme diye söyledi doktor bol bol emzir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…