- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
İyi bakacaksın ve bişeyi kalmayacakKötübronşite çevirmiş iğne verildi hava Veriyorum evde
Eğer kötü olursa yoğun bakıma demiş dr
Evde şuan iyi bakılırsa bişey kalmaz diyo
Nasılsın var mı bi gelişmeKızlar eşim covit olmuş dua edin bebeğe geçmesin, ben iyiyim şimdilik bir belirti yok
Eşim çok ağır, bebek halsiz ben bitik durumdayım ikisine de yaklaştırmadan bakmaya çalışıyorum canımNasılsın var mı bi gelişme
İğne verdilerse toparlar Allah'ın izniyle üzülme. Benim sütüm kesilecekti nerdeyse stresten. Allah şifa versin tüm kuzulara şu mübarek günler hatrına
Amin inşallah rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın kimsenin yavrusunda hasta olmasınİyi bakacaksın ve bişeyi kalmayacakdik durmamız gerek, bebeklerimiz bizden güç alacak. Söylemesi kolay biliyorum, kendime de söz geçiremiyorum ama hayatın kuralı bu. Evrene pozitif mesajlar gönderelim. Her şey çok güzel olacak
Allah yardımcın olsunEşim çok ağır, bebek halsiz ben bitik durumdayım ikisine de yaklaştırmadan bakmaya çalışıyorum canım
Ellerini yumruk yapmasın niye dedi ki söyledi mi sebebini? Benim oğlum da çok sıkıyor elleriniKızlar biz bugün sabah 2.ay kontrolüne ve aşıya gittik. Aşıdan yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol verdim. 2 bacaktan 1 koldan aşı yaptılar, boyu 57 cm kilosu 4700 çıktı. Şu anda şükür ateşi yok. Çok gazlı bebek dedi nurse harveys colex kullanıyordum ona devam et bir de ek olarak biogaia kullan dedi. Ellerini yumruk yapmasın gün içinde açıp parmaklarına masaj yap dedi. Günde 5-6 kere 10ar dk yüzüstü dursun ayaklarının altına elinle destek ver kendini ileri itebilsin dedi. Ben burnunu şırıngayla yıkıyordum, yıkama basınç verildiği için ödem oluşur yine tıkanır sadece serum fizyolojik sık, gerekirse aspiratör kullan dedi. Burnu o şekilde açılmıyor yıkamazsam nefes alamıyor dedim ama ısrarla yıkama dedi
Bebek halsiz derken emmesi nasıl?? Geçecek canım Allah’ın izniyle Buda bir imtihan.. güçlü durmaya çalış. Rabbim yardım etsin 2hafta önce aynılarını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum annemde bizdeydi oda pozitifti. Bebeğim eşim ben annem hepimiz pozitiftik gerçekten korkunçtu ama bak geçti şükür. Haftaya bugün de sen geçti çok şükür kurtulduk diyeceksin. Rabbim yardımcın olsun şifa versinEşim çok ağır, bebek halsiz ben bitik durumdayım ikisine de yaklaştırmadan bakmaya çalışıyorum canım
Ellerini kullansın diye dedi sanırım sormadım sebebiniEllerini yumruk yapmasın niye dedi ki söyledi mi sebebini? Benim oğlum da çok sıkıyor ellerini
Senin bebeğin ki nasıl geçtiBebek halsiz derken emmesi nasıl?? Geçecek canım Allah’ın izniyle Buda bir imtihan.. güçlü durmaya çalış. Rabbim yardım etsin 2hafta önce aynılarını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum annemde bizdeydi oda pozitifti. Bebeğim eşim ben annem hepimiz pozitiftik gerçekten korkunçtu ama bak geçti şükür. Haftaya bugün de sen geçti çok şükür kurtulduk diyeceksin. Rabbim yardımcın olsun şifa versin
Hepimizin yavrusu iyi olsun inş canımAllah yardımcın olsun
Sağolasın canım keşke ben de olsaydım diyorum artık çünkü hep kapmamsya çalışıyorum hem eşime bakıyorum hem çocuğu sürekli strş ölç derken bir de 3 gündğr yapıştı üstümden gitmiyor emmesi her zamanki gibi kavgalınama azalma yok gülüm. Aminn hepimize yardım etsin korusun evlatlarımızıBebek halsiz derken emmesi nasıl?? Geçecek canım Allah’ın izniyle Buda bir imtihan.. güçlü durmaya çalış. Rabbim yardım etsin 2hafta önce aynılarını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum annemde bizdeydi oda pozitifti. Bebeğim eşim ben annem hepimiz pozitiftik gerçekten korkunçtu ama bak geçti şükür. Haftaya bugün de sen geçti çok şükür kurtulduk diyeceksin. Rabbim yardımcın olsun şifa versin
Ay ilk duyuyorum daha minicik ya. Çok geçmiş olsun ☹
Allah razı olsun kızlarKum mu ilk defa duyuyorum ben geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun nerden anladınız kum döktüğünü noldu da götürdün? İnş tez vakitte kolayca geçerKızlar bebeğim kum döküyormus doktor huzursuzluğu ondandir dedi. Emzirme sıklığını arttir ve bı kac gün sonra yine idrar tahlili vercez. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı acaba
Aldım iki gündür içiyorum daha ama bakalım uzun vadede ne yapacakDenedin mi peki
İdrar ve gaita tahlili istedi doktor.Canım çok geçmiş olsun nerden anladınız kum döktüğünü noldu da götürdün? İnş tez vakitte kolayca geçer
Çok geçmiş olsunİdrar ve gaita tahlili istedi doktor.Az miktarda ürik asit kristali var yazıyordu o da kummuş. Çok teşekkür ederim Allah yardımcın olsun canım senin de çok zorlu geçiyordu. Mesajları okuyordum ben bazen aklımda kalmıştı senin
Allah güç kuvvet versin sana daEşim çok ağır, bebek halsiz ben bitik durumdayım ikisine de yaklaştırmadan bakmaya çalışıyorum canım
Bol ateşli geçti şuan bende resmen fobi oluştu deli gibi gidip gelip çocuğun ateşini ölçüyorum öyle korkuyorum ki halen çocuk kollarımın arasında et parçası gibi yığılıp kalıyordu bakamıyordu bile çok kötüydü gerçektenSenin bebeğin ki nasıl geçti
En önemli şey emme diye söyledi doktor bol bol emzir canımHepimizin yavrusu iyi olsun inş canım
Sağolasın canım keşke ben de olsaydım diyorum artık çünkü hep kapmamsya çalışıyorum hem eşime bakıyorum hem çocuğu sürekli strş ölç derken bir de 3 gündğr yapıştı üstümden gitmiyor emmesi her zamanki gibi kavgalınama azalma yok gülüm. Aminn hepimize yardım etsin korusun evlatlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?