Bizde pozitifiz eşimleCanım takınca çok ağlıyor beni tanımıyor diye maskeyle sanırım korkuyor maskeden. Ben iyiyim şimdilik, onun dışında sürekli evi havalandırıyorum, eşimin değdiği yerleri siliyorum perişanım
Geçmiş olsun canım nasıl geçiyor bebek nasılBizde pozitifiz eşimle
Aman dikkat edin bebişe ban bronşite çevirmiş iğne yiyoruz inşallah tez vakitte gitsin bu hastalıkBizde pozitifiz eşimle
Dün ateşim 40tı kötüydük, hastaneye gittim serum takıldı bugün sadece nefes darlığı ve eklem ağrısı var, bebek biraz halsiz iştahsızGeçmiş olsun canım nasıl geçiyor bebek nasıl
çift maske ilgileniyoruz bugün huysuz sürekli kucak istiyor maalesefAman dikkat edin bebişe ban bronşite çevirmiş iğne yiyoruz inşallah tez vakitte gitsin bu hastalık
Çok çok geçmiş olsun canım hepinizeEşim çok ağır, bebek halsiz ben bitik durumdayım ikisine de yaklaştırmadan bakmaya çalışıyorum canım
Geçmiş olsun sizedeBizde pozitifiz eşimle
Sağol canım hepimizeAllah güç kuvvet versin sana dainşallah tez zamanda atlatın
Sağolasın canımÇok çok geçmiş olsun canım hepinize
Lanet girsin bu hastalığa herkesi perişan etti, çok geçmiş olsun. Bol vitamin alın canım, kış çayı yaptım eşim iyi geldi diyor, ıhlamur, nane kekik zerdeçal ne bulduysam attım bal limon içirdimBizde pozitifiz eşimle
Bnmkide çok ağlıyorDün ateşim 40tı kötüydük, hastaneye gittim serum takıldı bugün sadece nefes darlığı ve eklem ağrısı var, bebek biraz halsiz iştahsız
çift maske ilgileniyoruz bugün huysuz sürekli kucak istiyor maalesefçok geçmiş olsun size de kıyamam kuzuya Allah şifa versin
3 gündür kucağım dışında uyumuyor sırtım yere değmedi napıcam şaşırdım koyarsam uyanıp ağlıyorBnmkide çok ağlıyor
Canım yatağının baş kısmını battaniye yastık vb biseyle yükselterek evde kendi büyük boy reflü yatağını yapabilirsinAy biz bu reflu yatagini ne zamana kadar kullanicazbenim bebitonun boyu artik sigmiyor direkt duz yataga gecse olmaz mi
Çok geçmiş olsun size deBizde pozitifiz eşimle
Cok gecmis olsun ins çabucak bebege bulasmadan atlatirsiniz.Dün ateşim 40tı kötüydük, hastaneye gittim serum takıldı bugün sadece nefes darlığı ve eklem ağrısı var, bebek biraz halsiz iştahsız
çift maske ilgileniyoruz bugün huysuz sürekli kucak istiyor maalesefçok geçmiş olsun size de kıyamam kuzuya Allah şifa versin
Sizede cok gecmis olsunEşim çok ağır, bebek halsiz ben bitik durumdayım ikisine de yaklaştırmadan bakmaya çalışıyorum canım
Cnim kendini cok uzme bebegim daha 10 gunlukken zaturre oldu cok sukir atllati siz bize gote buyuksunuz hemencecik ins atlatirsiniz zaten aksi bi durum olsaydi serviste tedavisini yaparlardi. Oğlumda senin kizin ayindaydi bronsit oldugunda evde verilen tedavi ile iyilestiAmin inşallah rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın kimsenin yavrusunda hasta olmasın
Sağol beybiSizede cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?