2021 Aralık Anneleri

Bizde pozitifiz eşimle

Virüs ne çok arttı bu ara hepinize çok geçmiş olsun. Kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Rabbim yavrularımızı korusun.

Geçmiş olsun canım nasıl geçiyor bebek nasıl
Dün ateşim 40tı kötüydük, hastaneye gittim serum takıldı bugün sadece nefes darlığı ve eklem ağrısı var, bebek biraz halsiz iştahsız
Aman dikkat edin bebişe ban bronşite çevirmiş iğne yiyoruz inşallah tez vakitte gitsin bu hastalık
çift maske ilgileniyoruz bugün huysuz sürekli kucak istiyor maalesef çok geçmiş olsun size de kıyamam kuzuya Allah şifa versin

Bnmkide çok ağlıyor

Ay biz bu reflu yatagini ne zamana kadar kullanicaz benim bebitonun boyu artik sigmiyor direkt duz yataga gecse olmaz mi
Canım yatağının baş kısmını battaniye yastık vb biseyle yükselterek evde kendi büyük boy reflü yatağını yapabilirsin ben öyle yaptım

Cok gecmis olsun ins çabucak bebege bulasmadan atlatirsiniz.
B BitterCikilata gecmis olsun sizede Rabbim sifa versin kuzuya bu yil kuzucuklar cok yiprandilar Allah beterinden korusun saglik sihhat versin

Amin inşallah rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın kimsenin yavrusunda hasta olmasın
Cnim kendini cok uzme bebegim daha 10 gunlukken zaturre oldu cok sukir atllati siz bize gote buyuksunuz hemencecik ins atlatirsiniz zaten aksi bi durum olsaydi serviste tedavisini yaparlardi. Oğlumda senin kizin ayindaydi bronsit oldugunda evde verilen tedavi ile iyilesti

Kızlar hepinize merhaba , ben gebeligimin 25.haftasinda delta varyantlı korona oldum hatırlayanlar bilir yaklaşık 1 haftadır ise annem,kardeşim aynı evde kaldığımız için korona olduğunu öğrendğimiz gün bana da geçti.Şükürler olsun kızımı sık sık emzirdim,ateşini sürekli kontrol ettim günde 2,3 kere mama saati vardı artık mamadan tiksiniyor . Şuan çok yoğun tüm Türkiye geneli . Lütfen olmam demeyin , asılı da olsanız henüz antikor sahibide olsanız geçebiliyor,dikkat edin hem kendinize hemde bebeginize .
Anne sütünün kıymeti bu gibi salgın hastalıklardada şifacı ilaç ,bolca emzirin yavrularınızı ,hepinize geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…