Peki yapmasak nolurCanım yatağının baş kısmını battaniye yastık vb biseyle yükselterek evde kendi büyük boy reflü yatağını yapabilirsinben öyle yaptım
Pamuk tüy bırakabilir kaynatılmış ılıtılmış suya gazlı bez sürüp onunla silin, arada bir de kendi sütünüzle silin geçer bizim bebişe de olmuştuKızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedibaşına gelen var mı
Kızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedibaşına gelen var mı
Tam olarak A asabiyimben5 yanıtını yazacaktım ancak göze direk damlatmayin diyolar temiz beze damlatıp göz kapağından silebilirsinizPamuk tüy bırakabilir kaynatılmış ılıtılmış suya gazlı bez sürüp onunla silin, arada bir de kendi sütünüzle silin geçer bizim bebişe de olmuştu
Geçmiyorsa göz damlası da kullanabilirsiniz
O emip birakiyor dediğiniz belki gazı olabilir mi? Benim kızımda istiyor emiyor bir feryat ağlama tekrar ağzına veriyorum almıyor gazını çıkarıyorum alıyor2 gündür memeyle bi kavga var bizde. Normalde meme ağzında uyuyodu. Şimdi 2 çekiyo bi huzuzrsuzluk ağlıyo. Tekrar çekmeknistiyo yine huzursuzluk. Sanıyorum ki pamukçuk zorluyo. Ağzını silemiyorum tam. Göğsümü de gündüzleri karbonatla siliyorum ama her seferinde yapamıyorum. Var mı pamukçukla uğraşan?
Gazı çıkarabiliyo kendi. Emerken bi yandan çıkıyo yine de aynı. Hala gazı olabilir mi bilmiyorum.O emip birakiyor dediğiniz belki gazı olabilir mi? Benim kızımda istiyor emiyor bir feryat ağlama tekrar ağzına veriyorum almıyor gazını çıkarıyorum alıyor
Bence bir dene , bazen imkan vermediğimiz şeyler işe yarıyorGazı çıkarabiliyo kendi. Emerken bi yandan çıkıyo yine de aynı. Hala gazı olabilir mi bilmiyorum.
1 haftadır benim de böyle. Atak haftası olabileceğini söyledi doktor.2 gündür memeyle bi kavga var bizde. Normalde meme ağzında uyuyodu. Şimdi 2 çekiyo bi huzuzrsuzluk ağlıyo. Tekrar çekmeknistiyo yine huzursuzluk. Sanıyorum ki pamukçuk zorluyo. Ağzını silemiyorum tam. Göğsümü de gündüzleri karbonatla siliyorum ama her seferinde yapamıyorum. Var mı pamukçukla uğraşan?
Bizim 17 günlükkdn oldu merhem ve damla verdi doktor öyle geçtiKızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedibaşına gelen var mı
Bacak arasini görmemiş miydiHerkese iyi akşamlar cinsiyet yanılması olarak geldim22. Hafta detaylı ultrasonda oğlumuz olacağını öğrendik %100 kız denmişti 16. Haftada listeyi değiştirebilirsin merve
O kısmı hallettik ya huysuzluk aģlaması yaptı geçti o. Bu başka gerçektenm1 haftadır benim de böyle. Atak haftası olabileceğini söyledi doktor.
Bizim 17 günlükkdn oldu merhem ve damla verdi doktor öyle geçti
Pamuk tüy bırakabilir kaynatılmış ılıtılmış suya gazlı bez sürüp onunla silin, arada bir de kendi sütünüzle silin geçer bizim bebişe de olmuştu
Geçmiyorsa göz damlası da kullanabilirsiniz
Tam olarak A asabiyimben5 yanıtını yazacaktım ancak göze direk damlatmayin diyolar temiz beze damlatıp göz kapağından silebilirsiniz
Anne sütüde denedim ama işe yaramadı sol göz kendiliğinden geçti ama sağ olan geçmedi çovcuğumun gözü silmekten küçültüBizim 17 günlükkdn oldu merhem ve damla verdi doktor öyle geçti
Çok saol canım inşallah çabucak iyileşsin başka bir şey istemiyorumCnim kendini cok uzme bebegim daha 10 gunlukken zaturre oldu cok sukir atllati siz bize gote buyuksunuz hemencecik ins atlatirsiniz zaten aksi bi durum olsaydi serviste tedavisini yaparlardi. Oğlumda senin kizin ayindaydi bronsit oldugunda evde verilen tedavi ile iyilesti
Amin inşallah hepimize şifaCok gecmis olsun ins çabucak bebege bulasmadan atlatirsiniz.
B BitterCikilata gecmis olsun sizede Rabbim sifa versin kuzuyabu yil kuzucuklar cok yiprandilar Allah beterinden korusun saglik sihhat versin
Sesi kısık ağlamasın diye çabalarken kıyameti koparıyor3 gündür kucağım dışında uyumuyor sırtım yere değmedi napıcam şaşırdım koyarsam uyanıp ağlıyor
Sağıp veriyor musun? Biberon vermediysen şimdiye kadar sakın emmiyor diye o işe girme ben yaptım pişmanım 5dk bile emmiyor artık memeyi bıraktıSesi kısık ağlamasın diye çabalarken kıyameti koparıyor
Meme emmiyor valla dün 10 kere arabaya bindik turladık emsin diye
Sağdım verdim yok almıyor zaten biberonuSağıp veriyor musun? Biberon vermediysen şimdiye kadar sakın emmiyor diye o işe girme ben yaptım pişmanım 5dk bile emmiyor artık memeyi bıraktı
Bize zencefili kaynatıp limon bal ve biraz sirkeyle karıştırmak çok iyi gelmişti canımLanet girsin bu hastalığa herkesi perişan etti, çok geçmiş olsun. Bol vitamin alın canım, kış çayı yaptım eşim iyi geldi diyor, ıhlamur, nane kekik zerdeçal ne bulduysam attım bal limon içirdim
Başını yani bıngıldağını üşüttüğü zamanlarda çapaklanma olurmuş buna dikkat et canımKızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedibaşına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?