2021 Aralık Anneleri

Kızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedi başına gelen var mı

Kızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedi başına gelen var mı
Pamuk tüy bırakabilir kaynatılmış ılıtılmış suya gazlı bez sürüp onunla silin, arada bir de kendi sütünüzle silin geçer bizim bebişe de olmuştu
Geçmiyorsa göz damlası da kullanabilirsiniz

2 gündür memeyle bi kavga var bizde. Normalde meme ağzında uyuyodu. Şimdi 2 çekiyo bi huzuzrsuzluk ağlıyo. Tekrar çekmeknistiyo yine huzursuzluk. Sanıyorum ki pamukçuk zorluyo. Ağzını silemiyorum tam. Göğsümü de gündüzleri karbonatla siliyorum ama her seferinde yapamıyorum. Var mı pamukçukla uğraşan?

Tam olarak A asabiyimben5 yanıtını yazacaktım ancak göze direk damlatmayin diyolar temiz beze damlatıp göz kapağından silebilirsiniz

O emip birakiyor dediğiniz belki gazı olabilir mi? Benim kızımda istiyor emiyor bir feryat ağlama tekrar ağzına veriyorum almıyor gazını çıkarıyorum alıyor

O emip birakiyor dediğiniz belki gazı olabilir mi? Benim kızımda istiyor emiyor bir feryat ağlama tekrar ağzına veriyorum almıyor gazını çıkarıyorum alıyor
Gazı çıkarabiliyo kendi. Emerken bi yandan çıkıyo yine de aynı. Hala gazı olabilir mi bilmiyorum.

1 haftadır benim de böyle. Atak haftası olabileceğini söyledi doktor.

Bizim 17 günlükkdn oldu merhem ve damla verdi doktor öyle geçti

Tam olarak A asabiyimben5 yanıtını yazacaktım ancak göze direk damlatmayin diyolar temiz beze damlatıp göz kapağından silebilirsiniz

Bizim 17 günlükkdn oldu merhem ve damla verdi doktor öyle geçti
Anne sütüde denedim ama işe yaramadı sol göz kendiliğinden geçti ama sağ olan geçmedi çovcuğumun gözü silmekten küçültü olmadı dediğiniz gibi doktora gidip damla isteyeceğim

Çok saol canım inşallah çabucak iyileşsin başka bir şey istemiyorum
Oğlumda bronşit ama bu kadar küçük olamıştı

3 gündür kucağım dışında uyumuyor sırtım yere değmedi napıcam şaşırdım koyarsam uyanıp ağlıyor
Sesi kısık ağlamasın diye çabalarken kıyameti koparıyor
Meme emmiyor valla dün 10 kere arabaya bindik turladık emsin diye

Sesi kısık ağlamasın diye çabalarken kıyameti koparıyor
Meme emmiyor valla dün 10 kere arabaya bindik turladık emsin diye
Sağıp veriyor musun? Biberon vermediysen şimdiye kadar sakın emmiyor diye o işe girme ben yaptım pişmanım 5dk bile emmiyor artık memeyi bıraktı

Sağıp veriyor musun? Biberon vermediysen şimdiye kadar sakın emmiyor diye o işe girme ben yaptım pişmanım 5dk bile emmiyor artık memeyi bıraktı
Sağdım verdim yok almıyor zaten biberonu
Otobana çıkıyoruz arabayla eh işte o zmn boğazına bi damla gitse bile şükrediyorum dün kaşıkla içirdim

Lanet girsin bu hastalığa herkesi perişan etti, çok geçmiş olsun. Bol vitamin alın canım, kış çayı yaptım eşim iyi geldi diyor, ıhlamur, nane kekik zerdeçal ne bulduysam attım bal limon içirdim
Bize zencefili kaynatıp limon bal ve biraz sirkeyle karıştırmak çok iyi gelmişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…