2021 Aralık Anneleri

Sağdım verdim yok almıyor zaten biberonu
Otobana çıkıyoruz arabayla eh işte o zmn boğazına bi damla gitse bile şükrediyorum dün kaşıkla içirdim
Ah ya şu hastalıklar bi bitse bebekler hasta olmasın çok çaresiz kalıyor insan

Kızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedi başına gelen var mı
Canim bizim de olmuştu daha birkaç haftalıkken, asla şapka taktırmadı oğlum. Ne yap et şapkasını tak en azından iyileşene kadar. Dr bize merhem vermişti günde bir kez sürülecek. Onu sürüyordum, onun dışında da günde iki üç kez pamuğu çayla ıslatıp gözünü siliyordum. Masaj yapma çok uğraşmayın gözle. Sil bırak elini değdirmeden

Sesi kısık ağlamasın diye çabalarken kıyameti koparıyor
Meme emmiyor valla dün 10 kere arabaya bindik turladık emsin diye
Cnim hasta diye istahi yok azar azsr siringa vrya kasikla ver iyilesene kadar biberonda almaz gibime geliyor dusunsene kocamn insanlariz birazcik hasta olduk mu bizde bile istah kalmıyor

Cnim hasta diye istahi yok azar azsr siringa vrya kasikla ver iyilesene kadar biberonda almaz gibime geliyor dusunsene kocamn insanlariz birazcik hasta olduk mu bizde bile istah kalmıyor
Aynn canım zorladıkça ağlıyor
Kaşıkla veriyorum sağıp kilo kaybetmesin diye

Sesi kısık ağlamasın diye çabalarken kıyameti koparıyor
Meme emmiyor valla dün 10 kere arabaya bindik turladık emsin diye
En zoru emmemek zaten, aç kaldığına mı yanasın ağladığına mı bizim de hapşırma burun akması başladı, bulaştı galiba şimdi nasıl çikolatam

Anne sütüde denedim ama işe yaramadı sol göz kendiliğinden geçti ama sağ olan geçmedi çovcuğumun gözü silmekten küçültü olmadı dediğiniz gibi doktora gidip damla isteyeceğim
Canım süt daha beter yapar doktora git merhem ya da damla geçmiyor biz yaşadık gözü kapandı çapaktan

Gazı komple guzel çıkarttım memeyle kavga devam etti. Iki gundür kavgalı çok da emmedi. Memeler taş oldu tam bosalmadığı için sağdım belki tazyikten tahatsız oluyo diye yine etkilenmedi. Sağdığım sütü vereyim dedim öğürdü biberondan. Bi şey olmaz dedim az az soktum ağzına kustu. Gittik sağlık ocağından ilaç aldık pamukçuğa. Kusmuş olduğu için ve vakit de geçtiği için gelince tazyikli mazyikli emdi valla ben anlamadım.

En zoru emmemek zaten, aç kaldığına mı yanasın ağladığına mı bizim de hapşırma burun akması başladı, bulaştı galiba şimdi nasıl çikolatam
İğne oluyor sabah akşam ağrıları var ağlama krizleri inşallah daha iyi olacak
Bnce götür sende cnm ilerleme olmasın önlem amaçlı
Gerçi bn götürdüm ama birden ağırlaştı
Aşıda olduk bilmeden çok ağır geçti

Birkac gündür bebeklerin nerdeyse hepsi buna benzer sıkıntılar yaşıyor diye yazıyoruz ya Mervecan. Havadan mı sudan mı bi sıkıntıları var bebişlerin Ben agzinda pamukcuk da var diye düşünüp karbonatlı suyla siliyorum iki gündür biraz faydası oldu gibi. Dili damagi ve kendi göğsümü siliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…