Ah ya şu hastalıklar bi bitse bebekler hasta olmasınSağdım verdim yok almıyor zaten biberonu
Otobana çıkıyoruz arabayla eh işte o zmn boğazına bi damla gitse bile şükrediyorum dün kaşıkla içirdim
Eğer kusmuyorsa yapmayabilirsin tabi ki, yine de başını yan koymaya dikkat etmek gerekPeki yapmasak nolur
Canim bizim de olmuştu daha birkaç haftalıkken, asla şapka taktırmadı oğlum. Ne yap et şapkasını tak en azından iyileşene kadar. Dr bize merhem vermişti günde bir kez sürülecek. Onu sürüyordum, onun dışında da günde iki üç kez pamuğu çayla ıslatıp gözünü siliyordum. Masaj yapma çok uğraşmayın gözle. Sil bırak elini değdirmedenKızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedibaşına gelen var mı
Cnim hasta diye istahi yok azar azsr siringa vrya kasikla ver iyilesene kadar biberonda almaz gibime geliyor dusunsene kocamn insanlariz birazcik hasta olduk mu bizde bile istah kalmıyorSesi kısık ağlamasın diye çabalarken kıyameti koparıyor
Meme emmiyor valla dün 10 kere arabaya bindik turladık emsin diye
Bu msjini olumadan tajmin etmiştim biraz daha sabirli ve guclu dur cnimSağdım verdim yok almıyor zaten biberonu
Otobana çıkıyoruz arabayla eh işte o zmn boğazına bi damla gitse bile şükrediyorum dün kaşıkla içirdim
İnşallah canım çok saolBu msjini olumadan tajmin etmiştim biraz daha sabirli ve guclu dur cnim
Aynn canım zorladıkça ağlıyorCnim hasta diye istahi yok azar azsr siringa vrya kasikla ver iyilesene kadar biberonda almaz gibime geliyor dusunsene kocamn insanlariz birazcik hasta olduk mu bizde bile istah kalmıyor
En zoru emmemek zaten, aç kaldığına mı yanasın ağladığına mıSesi kısık ağlamasın diye çabalarken kıyameti koparıyor
Meme emmiyor valla dün 10 kere arabaya bindik turladık emsin diye
Canım süt daha beter yapar doktora git merhem ya da damla geçmiyor biz yaşadık gözü kapandı çapaktanAnne sütüde denedim ama işe yaramadı sol göz kendiliğinden geçti ama sağ olan geçmedi çovcuğumun gözü silmekten küçültüolmadı dediğiniz gibi doktora gidip damla isteyeceğim
Başı yan koysan kaç yazar baş fırıl fırılEğer kusmuyorsa yapmayabilirsin tabi ki, yine de başını yan koymaya dikkat etmek gerek
Dikkatlice yanında yatırsana3 gündür kucağım dışında uyumuyor sırtım yere değmedi napıcam şaşırdım koyarsam uyanıp ağlıyor
Sirke unuttum diğerlerini yaptım da omu yapiimBize zencefili kaynatıp limon bal ve biraz sirkeyle karıştırmak çok iyi gelmişti canım
Yok bacım yatmıyor kucağımdan indiği an uyanıyor. Bugün yarım saat durdu yeni yeni yatakta. Atak ya da covittenDikkatlice yanında yatırsana
Ikili combo valla. Ay Allah yardim etsin.Yok bacım yatmıyor kucağımdan indiği an uyanıyor. Bugün yarım saat durdu yeni yeni yatakta. Atak ya da covitten
İğne oluyor sabah akşam ağrıları var ağlama krizleriEn zoru emmemek zaten, aç kaldığına mı yanasın ağladığına mıbizim de hapşırma burun akması başladı, bulaştı galiba şimdi nasıl çikolatam
Kiyamam ya rabbim sifa versin canimİğne oluyor sabah akşam ağrıları var ağlama krizleriinşallah daha iyi olacak
Bnce götür sende cnm ilerleme olmasın önlem amaçlı
Gerçi bn götürdüm ama birden ağırlaştı
Aşıda olduk bilmeden çok ağır geçti
Amin cnm hepimizeKiyamam ya rabbim sifa versin canim
Birkac gündür bebeklerin nerdeyse hepsi buna benzer sıkıntılar yaşıyor diye yazıyoruz ya Mervecan. Havadan mı sudan mı bi sıkıntıları var bebişlerin2 gündür memeyle bi kavga var bizde. Normalde meme ağzında uyuyodu. Şimdi 2 çekiyo bi huzuzrsuzluk ağlıyo. Tekrar çekmeknistiyo yine huzursuzluk. Sanıyorum ki pamukçuk zorluyo. Ağzını silemiyorum tam. Göğsümü de gündüzleri karbonatla siliyorum ama her seferinde yapamıyorum. Var mı pamukçukla uğraşan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?