2021 Aralık Anneleri

Ben ağza mümkün değil müdahale edemiyorum. O sebepsiz huysuzluğu yaşadık ya tutmuyodu da ağlıyodu şimdi istiyo ama canı yanıyo sanki. Iyi güzel çekerken bırakıyo mızırdanıyo.

Ben ağza mümkün değil müdahale edemiyorum. O sebepsiz huysuzluğu yaşadık ya tutmuyodu da ağlıyodu şimdi istiyo ama canı yanıyo sanki. Iyi güzel çekerken bırakıyo mızırdanıyo.
Ayni öyleydi bizimki de ağzını sileli az biraz rahatladı gibi.

Kızlar benimde bebişim 2 gündür meme almıyor normalde sütüm az geldiği için önce emziriyordum sonra mama veriyordum meme reddi yaşamıyordum 2 gündür 5 dk emiyor feryat figan ağlıyor kucağıma aldığımda meme arıyor ağzını açıyor meme verince ağlıyor ter içinde kalıyorum emzirecem diye

Merve çok muydu pamukçuk? Ben de ondan şüphelendim ama doktor az bişey var aşırı olmadıkça ilaç vermem sil dedi. Fayda görürsen söyle ilaçtan

Merve çok muydu pamukçuk? Ben de ondan şüphelendim ama doktor az bişey var aşırı olmadıkça ilaç vermem sil dedi. Fayda görürsen söyle ilaçtan
Sadece dilde ama bence fazlalaşmiştı dil köküne doğru ustünde siyah noktacıklar da var.

Nerdeyse çoğu bebede bu varmış, biz 3. Haftadan beri yaşıyoruz bazı gün az oluyor güzel emiyor ama 1 aydır senin anlattığın gibiyiz. Ben alerji sandım, bütün bebekler alerji olamaz

Kızlar bebeklerin gözüne kılağına süt sürmeyin lütfen. Süt bir besin maddesi ve virüs, bakteri ve mikropların tam da ihtiyacı olan şey
Genc kizligimda birden bire gozlerim kan canagina döndü defalarca doktorlara gittim onca damlalara ragmen hic duzelmedi aylarca sürdü kuzenimin onerisiyle bir kac defa annesutu damla olarak kullanmamla tamamrn gecti mucize gibi

Ya kuzum benim iğnenin yeri de ağrır pazartesi 2. Ay kontrolümüz var hasta derse aşı yapılmaz sanırım

Bunca sıkıntı arasında yavrumun poposu pişik ciğer gibi oldu içim gidiyor silerken. Asla ıslak mendil değdirmedim 1 aydır pamuklu su temizliyorum. 2-3 saate kaka yapmasa da altını değiştiriyorum. Bir şey dokununca da yaparmış pişik, ya mommys bliss damla yaptı ya da mısır yedim farklı olarak o. Ne yedim de çocuğuma dokundu diye düşünmekten psikolojim bitti. Yaşamak için yiyorum sdc artık.

Bizim asiri pamukcuk oluşmuştu ozellilke kan damlasi verdigimde hele o beyazlar kirmiza dondugunde korkunc gözüküyor sadece dilinde yoktu agzinin butununde olusmustu. Dr karbonatli suyla kanayana kadar yika dedi bunu yegenimde yptigimizda kizin agzi kan icinde kalinca itice memeden uzaklasmisti.ben hic ellemedim emzirdikce besledikce 10gunde tamamen gecti. Haa bide o pamukcuklar agri yapmıyor bence bebegim emerken hic rahatsiz olmuyordu

Travazol kullan hemen geciyor bizimki pismis gibiyfi

Kizlar inanin yasadiginiz meme reddi degil bebeler büyüdükçe acligi toklugu iyice anliyirlar o yuzden ac olmadiklari icin red basliyor (tabi hepsi icin demiyirum) memeye alistiklari icin emmek istiyorlar tabi sut gelince kizisiyorlar 3 cocuklu biru olarak cookkkk yasadim

Yapabilir diyo ama ne bileyim. Aldık ilaç bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…