Allah acil şifalar versin sadana dayanma gücü versin inşallahEşim çok ağır, bebek halsiz ben bitik durumdayım ikisine de yaklaştırmadan bakmaya çalışıyorum canım
Allah acil şifalar versin en korktuğum şeyBizde pozitifiz eşimle
Ben ağza mümkün değil müdahale edemiyorum. O sebepsiz huysuzluğu yaşadık ya tutmuyodu da ağlıyodu şimdi istiyo ama canı yanıyo sanki. Iyi güzel çekerken bırakıyo mızırdanıyo.Birkac gündür bebeklerin nerdeyse hepsi buna benzer sıkıntılar yaşıyor diye yazıyoruz ya Mervecan. Havadan mı sudan mı bi sıkıntıları var bebişlerinBen agzinda pamukcuk da var diye düşünüp karbonatlı suyla siliyorum iki gündür biraz faydası oldu gibi. Dili damagi ve kendi göğsümü siliyorum.
Evet öyle diyorlar şapka takıyorum ama artık bunalıyor şapkadan çıkıyor kafasındanBaşını yani bıngıldağını üşüttüğü zamanlarda çapaklanma olurmuş buna dikkat et canım
Ayni öyleydi bizimki de ağzını sileli az biraz rahatladı gibi.Ben ağza mümkün değil müdahale edemiyorum. O sebepsiz huysuzluğu yaşadık ya tutmuyodu da ağlıyodu şimdi istiyo ama canı yanıyo sanki. Iyi güzel çekerken bırakıyo mızırdanıyo.
Merve çok muydu pamukçuk? Ben de ondan şüphelendim ama doktor az bişey var aşırı olmadıkça ilaç vermem sil dedi. Fayda görürsen söyle ilaçtanGazı komple guzel çıkarttım memeyle kavga devam etti. Iki gundür kavgalı çok da emmedi. Memeler taş oldu tam bosalmadığı için sağdım belki tazyikten tahatsız oluyo diye yine etkilenmedi. Sağdığım sütü vereyim dedim öğürdü biberondan. Bi şey olmaz dedim az az soktum ağzına kustu.Gittik sağlık ocağından ilaç aldık pamukçuğa. Kusmuş olduğu için ve vakit de geçtiği için gelince tazyikli mazyikli emdi valla ben anlamadım.
Sadece dilde ama bence fazlalaşmiştı dil köküne doğru ustünde siyah noktacıklar da var.Merve çok muydu pamukçuk? Ben de ondan şüphelendim ama doktor az bişey var aşırı olmadıkça ilaç vermem sil dedi. Fayda görürsen söyle ilaçtan
Nerdeyse çoğu bebede bu varmış, biz 3. Haftadan beri yaşıyoruz bazı gün az oluyor güzel emiyor ama 1 aydır senin anlattığın gibiyiz. Ben alerji sandım, bütün bebekler alerji olamazKızlar benimde bebişim 2 gündür meme almıyor normalde sütüm az geldiği için önce emziriyordum sonra mama veriyordum meme reddi yaşamıyordum 2 gündür 5 dk emiyor feryat figan ağlıyor kucağıma aldığımda meme arıyor ağzını açıyor meme verince ağlıyor ter içinde kalıyorum emzirecem diye
Sağol canım eşim biraz toparladı bizde burun akıntısı var inş ilerlemezAllah acil şifalar versin sadana dayanma gücü versin inşallah
Genc kizligimda birden bire gozlerim kan canagina döndü defalarca doktorlara gittim onca damlalara ragmen hic duzelmedi aylarca sürdü kuzenimin onerisiyle bir kac defa annesutu damla olarak kullanmamla tamamrn gecti mucize gibiKızlar bebeklerin gözüne kılağına süt sürmeyin lütfen. Süt bir besin maddesi ve virüs, bakteri ve mikropların tam da ihtiyacı olan şey
Ya kuzum benim iğnenin yeri de ağrırİğne oluyor sabah akşam ağrıları var ağlama krizleriinşallah daha iyi olacak
Bnce götür sende cnm ilerleme olmasın önlem amaçlı
Gerçi bn götürdüm ama birden ağırlaştı
Aşıda olduk bilmeden çok ağır geçti
Bizim asiri pamukcuk oluşmuştu ozellilke kan damlasi verdigimde hele o beyazlar kirmiza dondugunde korkunc gözüküyor sadece dilinde yoktu agzinin butununde olusmustu. Dr karbonatli suyla kanayana kadar yika dedi bunu yegenimde yptigimizda kizin agzi kan icinde kalinca itice memeden uzaklasmisti.ben hic ellemedim emzirdikce besledikce 10gunde tamamen gecti. Haa bide o pamukcuklar agri yapmıyor bence bebegim emerken hic rahatsiz olmuyordu2 gündür memeyle bi kavga var bizde. Normalde meme ağzında uyuyodu. Şimdi 2 çekiyo bi huzuzrsuzluk ağlıyo. Tekrar çekmeknistiyo yine huzursuzluk. Sanıyorum ki pamukçuk zorluyo. Ağzını silemiyorum tam. Göğsümü de gündüzleri karbonatla siliyorum ama her seferinde yapamıyorum. Var mı pamukçukla uğraşan?
Travazol kullan hemen geciyor bizimki pismis gibiyfiBunca sıkıntı arasında yavrumun poposu pişik ciğer gibi oldu içim gidiyor silerken. Asla ıslak mendil değdirmedim 1 aydır pamuklu su temizliyorum. 2-3 saate kaka yapmasa da altını değiştiriyorum. Bir şey dokununca da yaparmış pişik, ya mommys bliss damla yaptı ya da mısır yedim farklı olarak o. Ne yedim de çocuğuma dokundu diye düşünmekten psikolojim bitti. Yaşamak için yiyorum sdc artık.
Yapabilir diyo ama ne bileyim. Aldık ilaç bakalım.Bizim asiri pamukcuk oluşmuştu ozellilke kan damlasi verdigimde hele o beyazlar kirmiza dondugunde korkunc gözüküyor sadece dilinde yoktu agzinin butununde olusmustu. Dr karbonatli suyla kanayana kadar yika dedi bunu yegenimde yptigimizda kizin agzi kan icinde kalinca itice memeden uzaklasmisti.ben hic ellemedim emzirdikce besledikce 10gunde tamamen gecti. Haa bide o pamukcuklar agri yapmıyor bence bebegim emerken hic rahatsiz olmuyordu
Aynn canım zorladıkça ağlıyor
Kaşıkla veriyorum sağıp kilo kaybetmesin diye
Sürdüm canım etki olmadı onun, mommys bliss damlayı kestim sudocream mustela dönüşümlü sürdüm. Ama en çok kantaron yağı iyi geldi sanki. Deniyorum sıraylaTravazol kullan hemen geciyor bizimki pismis gibiyfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?