- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Bize 2 gün dedilerYarın aşı var banyo yaptıramıyoz mu sonrasında?
Bana 3 gün dediler dün olduk aşı Cuma öğleden sonra yıkayabilirsin dedilerYarın aşı var banyo yaptıramıyoz mu sonrasında?
3 gün yıkama dedilerYarın aşı var banyo yaptıramıyoz mu sonrasında?
Çocum pis kqlcak diye
Ulan evladım emzik oldum diyordun şimdi de emmiyor diye mi üzülüyonAç da değil emmezken keyfi yerinde. Alışmışım ben saatlerce emzirmeye
Kalmaz kalmaz ya yaz olsaydı napacaktınÇocum pis kqlcak diye
EvetUlan evladım emzik oldum diyordun şimdi de emmiyor diye mi üzülüyon
Kalmaz kalmaz ya yaz olsaydı napacaktınbugün yıka pakla güzelce, iki üç güncük idare edersiniz
Beğenmeyip emmese aç olur, o zaman da sürekli ağlar. Emmezken keyfi yerinde dedin, demek ki aç değil. Belki sütün bol geliyor, kızın da güçlü emiyor hemen doyuyorEvetsanki sütü begenmiyo ☹
Inşallah ☹Beğenmeyip emmese aç olur, o zaman da sürekli ağlar. Emmezken keyfi yerinde dedin, demek ki aç değil. Belki sütün bol geliyor, kızın da güçlü emiyor hemen doyuyor
Dk tuttun mu hiçAy çok az emiyo delircem ya
Tutmadım. Bir dakika belki sorunsuz emiyo sonra ağlıyo ayağa kalkıyom sallıyom filan. Sağıp vermeye de korkuyorum tekrar sabah kustu diyeDk tuttun mu hiç
Tut bakalım 5 dk da bile doyarlarmış dr öyle dedi banaTutmadım. Bir dakika belki sorunsuz emiyo sonra ağlıyo ayağa kalkıyom sallıyom filan. Sağıp vermeye de korkuyorum tekrar sabah kustu diye
Biberonla verdim öğürdü. Biberon diline deyince ben de biraz az değdirmeye calışarak verdim o zaman öğurerek kustu ya. Birondan yani. Bakayım bi dahakine saateTut bakalım 5 dk da bile doyarlarmış dr öyle dedi bana
Ağızdan gaz sıkıştırdığı zaman bnm kız öyle oluyor
Hasta olmasında geçici süreç biraz yıpratıcı oluyor ama
Sağsan da memeye alışık ya emmez dün bnmki emmedi kaşıkla verdim
Kusması nasıl şiddetliyse bi dr görsün
Gündüz sütüyle gece sütünü karıştırma ikisinin proteini vitamini farklı oluyormuşBi de benim göğsüm zorlayacak sağım uzun sürerse mesela yarım saat sonra tekrar sağım gerekirse aynı sütün üstüne sağıp saklayabilir miyim? Sağımcılar?
Yok o kadar karısmaz zaten deGündüz sütüyle gece sütünü karıştırma ikisinin proteini vitamini farklı oluyormuş
Aynı bizdeki durum merve, şu kolik müziğiyle emziriyorum bazen işe yarıyor. Çişli bezi kaç normal yapıyor mu çişiniTutmadım. Bir dakika belki sorunsuz emiyo sonra ağlıyo ayağa kalkıyom sallıyom filan. Sağıp vermeye de korkuyorum tekrar sabah kustu diye
Biz de yarın aşıya gidiyoruz çık kırkıyiriimYarın aşı var banyo yaptıramıyoz mu sonrasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?