2021 Aralık Anneleri

Tutmadım. Bir dakika belki sorunsuz emiyo sonra ağlıyo ayağa kalkıyom sallıyom filan. Sağıp vermeye de korkuyorum tekrar sabah kustu diye
Tut bakalım 5 dk da bile doyarlarmış dr öyle dedi bana
Ağızdan gaz sıkıştırdığı zaman bnm kız öyle oluyor
Hasta olmasında geçici süreç biraz yıpratıcı oluyor ama
Sağsan da memeye alışık ya emmez dün bnmki emmedi kaşıkla verdim
Kusması nasıl şiddetliyse bi dr görsün

Biberonla verdim öğürdü. Biberon diline deyince ben de biraz az değdirmeye calışarak verdim o zaman öğurerek kustu ya. Birondan yani. Bakayım bi dahakine saate

Bi de benim göğsüm zorlayacak sağım uzun sürerse mesela yarım saat sonra tekrar sağım gerekirse aynı sütün üstüne sağıp saklayabilir miyim? Sağımcılar?

Bi de benim göğsüm zorlayacak sağım uzun sürerse mesela yarım saat sonra tekrar sağım gerekirse aynı sütün üstüne sağıp saklayabilir miyim? Sağımcılar?
Gündüz sütüyle gece sütünü karıştırma ikisinin proteini vitamini farklı oluyormuş

Tutmadım. Bir dakika belki sorunsuz emiyo sonra ağlıyo ayağa kalkıyom sallıyom filan. Sağıp vermeye de korkuyorum tekrar sabah kustu diye
Aynı bizdeki durum merve, şu kolik müziğiyle emziriyorum bazen işe yarıyor. Çişli bezi kaç normal yapıyor mu çişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…