- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Çok ağlıyorlarBiz de yarın aşıya gidiyoruz çık kırkıyiriim
Oluruna bırak o aç olsa öyle durur mu bebişin bir günü bir gününü tutmazAy çok az emiyo delircem ya
Amaan valla bi daha sağlık ocağı görmek istemiyorum bıktımÇok ağlıyorlarinşallah çabucak geçsin acısı
Benimde öyle güzel emiyor bazen ama som 2 gündür asla emmiyor sağdığımda da az geliyor makineden sanırım napcağımı şaşırdım doğumdan sonra ilk adetimi oldum şu an adrtliyim acaba ondan mı bilmiyorum kiNerdeyse çoğu bebede bu varmış, biz 3. Haftadan beri yaşıyoruz bazı gün az oluyor güzel emiyor ama 1 aydır senin anlattığın gibiyiz. Ben alerji sandım, bütün bebekler alerji olamaz
Normal şu an bezler. ☹Aynı bizdeki durum merve, şu kolik müziğiyle emziriyorum bazen işe yarıyor. Çişli bezi kaç normal yapıyor mu çişini
Allah yardımcımız olsun gitmeden şurup vercen mi?Biz de yarın aşıya gidiyoruz çık kırkıyiriim
3 4 saat çok ya memem patlarOluruna bırak o aç olsa öyle durur mu bebişin bir günü bir gününü tutmaz
Sen gerçekten sık emzirdiğin için öyle geliyor olabilir 3-4 saatte bir alıyorsa o da yeter.
Benimki de bu ara geceleri az emiyor gaz sıkıştırıyor onu çıkar alt değiştir derken uyumak istiyor bırakıyorum ben de aç bebe uyumaz sonuçta
Bazen de iliğimi sömürüyor onlar dengeliyor bir şekilde
Eşim vermeye gerek yok dedi ateş illaki olmuyormuş ama baktık 37lere çıkmaya başlıyor veririz dediAllah yardımcımız olsun gitmeden şurup vercen mi?
Gece öyle oluyor benim de patlıyor işte ağlaya ağlaya sağıma kalkıyorum3 4 saat çok ya memem patlarBen de uyumasına güveniyorum.
Olabilir eğer tesadüf değilse adet olduğumda benimki de iyice emmeyi bırakmıştı yani içiyor ama kavgayla bi çekip bi ağlayarakBenimde öyle güzel emiyor bazen ama som 2 gündür asla emmiyor sağdığımda da az geliyor makineden sanırım napcağımı şaşırdım doğumdan sonra ilk adetimi oldum şu an adrtliyim acaba ondan mı bilmiyorum ki
Bizim de salı günü uykularım kaçtı şimdidenBiz de yarın aşıya gidiyoruz çık kırkıyiriim
Ben hiç sağmadım şişse bile acaba ondan mı adet oldumGece öyle oluyor benim de patlıyor işte ağlaya ağlaya sağıma kalkıyorum
Ben yine tıkanır diye korkuma hemen sağıyorum uyuyorsa buzluk doldu ne yapacaksam onlarıBen hiç sağmadım şişse bile acaba ondan mı adet oldum
Yarın bak doğruysa bundan sonra böyle ölçüp tartarsınBebeyi 60 cm ölçtüm 5.5 kilo tarttım.
Amin Amin gazda olmasın yaAmaan valla bi daha sağlık ocağı görmek istemiyorum bıktım
İçim zaten fena buradaki bebişlere hepsi tez vakitte iyileşsin inşallah yine saçma sapan uykusuzluk gaz problemi konuşalım
Yoğurt yaparsın ek gıda zamanı kahvaltısına koyarsınBen yine tıkanır diye korkuma hemen sağıyorum uyuyorsa buzluk doldu ne yapacaksam onları
Aa öyle oluyor mu hiç düşünmemiştimYoğurt yaparsın ek gıda zamanı kahvaltısına koyarsın
Oluyormuş YouTube da var bakarsın tarifleriAa öyle oluyor mu hiç düşünmemiştim
Annemleri size çaktırmadan sütlaç yapıcam diye korkutuyorum hahahah
Dr eşi olarak sen daha iyi bilirsin ama 6 ay saklanıyor buzlukta, dikatli olmakta fayda var canımBen yine tıkanır diye korkuma hemen sağıyorum uyuyorsa buzluk doldu ne yapacaksam onları
Bende ona yordum inşalah o yüzdendir 2 ayda meme bırakmasını istemem peki sizim işk adetiniz nasıl oldı benim çok fazla kan geliyor kurban kesmiş gibi 2 tane ğst üste ped takıyorum saate 1 değiştiriyorumOlabilir eğer tesadüf değilse adet olduğumda benimki de iyice emmeyi bırakmıştı yani içiyor ama kavgayla bi çekip bi ağlayarak
MaşallahhBebeyi 60 cm ölçtüm 5.5 kilo tarttım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?