Benim 5450 filan dedi. Boy 60 cm doğru ölçmüş tartmışım dünAz önceki bulanık çıkmış.Birde dün ebe bana bebeğin çok kilo almış mama veriyorsan verme dedi.Gunde 1 yada 2 kere 60 ml veriyorum o da hergun değil bazen sütüm az oluyo boş memeyi cekiyo o zaman sizinkilerin kilo alimi nasıl? Benim oğlan 40 günde 2 kilo almis
Benim oğlan 5.900 61 cm olmuş ebe sok oldu ,ama doktorumuz demisti bu ayı 2 kiloyla tamamlar diye sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil.Benim 5450 filan dedi. Boy 60 cm doğru ölçmüş tartmışım dün
Bizimkide çok yapmaya başladı. Doktorumuza sorduğumda 3. Aydan sonra oral döneme girer bebekler dedi diş çıkarma için hazırlanıyormuş. Huysuzluk, tükürük salgısında artış emerken huzursuzlanma falan yapar dedi 8. Aya kadar bir 10 gün iyi 10 gün kötü devam eder dedi. Sonra rahatlarmışız. Belki öyle bir şeydirO kısmı hallettik ya huysuzluk aģlaması yaptı geçti o. Bu başka gerçektenm
Bizimki de 5800gr 60 cm geldi 1 ayda 1 kilo almış güzel dediBenim oğlan 5.900 61 cm olmuş ebe sok oldu ,ama doktorumuz demisti bu ayı 2 kiloyla tamamlar diye sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil.
Bizim de ağrı oldu belli ki uykudan ağlayarak uyandı yarım saat avutamadım calpol verdik şimdi cıvıldıyorBizimde ikinci ay asimiz ateş yapmadı ama huzursuzluk yapmıştı ben ağrısını alsın diye calpol vermiştim
Ebe bile dedi bugün ataktandır ya da adet olacaksındır dedi.Bizimkide çok yapmaya başladı. Doktorumuza sorduğumda 3. Aydan sonra oral döneme girer bebekler dedi diş çıkarma için hazırlanıyormuş. Huysuzluk, tükürük salgısında artış emerken huzursuzlanma falan yapar dedi 8. Aya kadar bir 10 gün iyi 10 gün kötü devam eder dedi. Sonra rahatlarmışız. Belki öyle bir şeydir
Bizim de ağrı oldu belli ki uykudan ağlayarak uyandı yarım saat avutamadım calpol verdik şimdi cıvıldıyor
Biz yaptıracaktık yapmadılar. 3. Ayımıza girdik pazartesi günü yaptı doktor özel aşımızıIkinci ayda ozel asi da yaptirdiniz mi asi olanlar? Eczaneden alip goturmek gerekiomus
Ay bu ataklar bitmiyor mu ben 8.hafta bitti diye zil takmaya hazırlanıyordumEbe bile dedi bugün ataktandır ya da adet olacaksındır dedi.
Evet bak adet olacakta olabilirsin. Atak haftanız geçmişti ama dimi?Ebe bile dedi bugün ataktandır ya da adet olacaksındır dedi.
Ay daha bir sürü atak var hele 4. Ayda 4 hafta sürüyomuş birde uyku gerilemesi varmış o dönemdeAy bu ataklar bitmiyor mu ben 8.hafta bitti diye zil takmaya hazırlanıyordum
Verecem ya en ufak mızırtıdamerve huysuzlanırsa calpolu ver bence sen de insan dayanamıyor onla beraber ben de ağladım boşuna trajedi yaşadık
Bence geçmişti. Bi de ben pamukçuğa da bağladım ilaç aldım. Bakalım artık hangisinden.Evet bak adet olacakta olabilirsin. Atak haftanız geçmişti ama dimi?
Doğması gereken tarihe göre bi yerlerden hesapladı bi arkadaş 5inde bitmiş oluyodu bizimki hakikaten o ilginç huzursuzluk bitti. Bu değişik bi meme reddi bence .Ay bu ataklar bitmiyor mu ben 8.hafta bitti diye zil takmaya hazırlanıyordum
Zili erken düşünmüşsünAy bu ataklar bitmiyor mu ben 8.hafta bitti diye zil takmaya hazırlanıyordum
Gece için fitil hazırla bence Benim fitil hiç adetim değil ana dün gece keşke elinde olsaydı dedim.Doktorumuza ulaşamadım ulasabilseydim nobetci eczaneden alacaktım.Bizim de ağrı oldu belli ki uykudan ağlayarak uyandı yarım saat avutamadım calpol verdik şimdi cıvıldıyor
Dr bana fitil 10 kg altı için önermiyoruz çok şiddetli düşmeyen ateş olur öyle kullanırsın dediGece için fitil hazırla bence Benim fitil hiç adetim değil ana dün gece keşke elinde olsaydı dedim.Doktorumuza ulaşamadım ulasabilseydim nobetci eczaneden alacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?