2021 Aralık Anneleri

Özellikle kolu bizimki kolunu kipirdattikca ağladı ama acı bir ağlamaydi çok şükür gece biraz uyudu sabahtan beri de nerdeyse hiç uyanmadı

Ikinci ayda ozel asi da yaptirdiniz mi asi olanlar? Eczaneden alip goturmek gerekiomus
Özel aşı dediğin rotavirus asisiysa bu ay yaptırıcaz 3. Ve 5. Ayda iki doz şeklinde Eczaneden alıp doktorumuz yapacak
Bide menenkok mu ne var tam adını bilmiyorum onu sormadik haftaya kontrole gidince sorucam
Bizimde ikinci ay asimiz ateş yapmadı ama huzursuzluk yapmıştı ben ağrısını alsın diye calpol vermiştim
Biz özelde 3. Ay yaptıracaz eczaneden almıcaz
Bugun Nasılsıniz canım bebis nasıl toparladı mi biraz

Evet rotavirus aşısı aldık eczaneden 348 tl iğne değil ağızdan veriliyor.Giderken alıp gittik ama reçete isteyen eczaneler varmis
Hepsini 2. Ayda mı yaptırdın
Bn menenjit özel alışını da yaptıracam

Kızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedi başına gelen var mı
Bizde de oluyor gözyaşı kanalları tıkalı iltihap yapıyor o da. Bebek kafasından üşüyüncede olurmuş ılık suyla devamlı sil masaj yap geçiyor geçmezse damla veriyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…