Evet rotavirus aşısı aldık eczaneden 348 tl iğne değil ağızdan veriliyor.Giderken alıp gittik ama reçete isteyen eczaneler varmisIkinci ayda ozel asi da yaptirdiniz mi asi olanlar? Eczaneden alip goturmek gerekiomus
Biz özelde 3. Ay yaptıracaz eczaneden almıcazIkinci ayda ozel asi da yaptirdiniz mi asi olanlar? Eczaneden alip goturmek gerekiomus
Özellikle kolu bizimki kolunu kipirdattikca ağladı ama acı bir ağlamaydiAy demee çok korkuyorummiğne yerleri de mi ağrıyor öff
Geldiğimizden beri ateşini kontrol ediyorum bişey yok ama huzursuzlanmaya başladı ağlıyordu emzirip uyutabildim normalde gündüzleri ağlamaz çok gazı yoksa
Özel aşı dediğin rotavirus asisiysa bu ay yaptırıcaz 3. Ve 5. Ayda iki doz şeklinde Eczaneden alıp doktorumuz yapacakIkinci ayda ozel asi da yaptirdiniz mi asi olanlar? Eczaneden alip goturmek gerekiomus
Bizimde ikinci ay asimiz ateş yapmadı ama huzursuzluk yapmıştı ben ağrısını alsın diye calpol vermiştimAy demee çok korkuyorummiğne yerleri de mi ağrıyor öff
Geldiğimizden beri ateşini kontrol ediyorum bişey yok ama huzursuzlanmaya başladı ağlıyordu emzirip uyutabildim normalde gündüzleri ağlamaz çok gazı yoksa
Bugun Nasılsıniz canım bebis nasıl toparladı mi birazBiz özelde 3. Ay yaptıracaz eczaneden almıcaz
Aynen yazık kolunu hiç kipirdatmadi yavrumÖzellikle kolu bizimki kolunu kipirdattikca ağladı ama acı bir ağlamaydiçok şükür gece biraz uyudu sabahtan beri de nerdeyse hiç uyanmadı
Hepsini 2. Ayda mı yaptırdınEvet rotavirus aşısı aldık eczaneden 348 tl iğne değil ağızdan veriliyor.Giderken alıp gittik ama reçete isteyen eczaneler varmis
Bidahaki aşıda 2.dozu var dedi eve ama haftaya doktora gidince sorarım artık.Ebeye pek güvenmiyorumBiz özelde 3. Ay yaptıracaz eczaneden almıcaz
Çok şükür canım iyiye gidiyor bugün iğneleri sonduBugun Nasılsıniz canım bebis nasıl toparladı mi biraz
Menenjit aşısı aşı takviminde yok muydu sanki vardı bakıyım biHepsini 2. Ayda mı yaptırdın
Bn menenjit özel alışını da yaptıracam
Biz 3. Ve 5. Ay yapıcaz rotayı 2 doz evetBidahaki aşıda 2.dozu var dedi eve ama haftaya doktora gidince sorarım artık.Ebeye pek güvenmiyorum
Yokmuş sanırım ya biri dedi hastane mi mi ebe mi hatırlamıyorumMenenjit aşısı aşı takviminde yok muydu sanki vardı bakıyım bi
Normalde 2. Ayda da yapiliyor ama bizim doktor ağır olmasın 3. Ve 5. Ay aşısı yok diye o aylara ertelediBidahaki aşıda 2.dozu var dedi eve ama haftaya doktora gidince sorarım artık.Ebeye pek güvenmiyorum
Zaten ağır gelen verem aşısı kola yaptıkları da oÖzellikle kolu bizimki kolunu kipirdattikca ağladı ama acı bir ağlamaydiçok şükür gece biraz uyudu sabahtan beri de nerdeyse hiç uyanmadı
Çok şükür canım bitmiş gitmiş olur inşallah biran önceÇok şükür canım iyiye gidiyor bugün iğneleri sondu
Dr gittik tekrar 3 gün iğne verdi inşallah tamamen bitecek
Burda doktorumuz bize verdi menenjit 3.ay memingokok olan ben haftaya gittiğimde doktorla konuşup özel aşıları kendisinin yapmasını isteyecegimHepsini 2. Ayda mı yaptırdın
Bn menenjit özel alışını da yaptıracam
İnşallah canım saolÇok şükür canım bitmiş gitmiş olur inşallah biran önce
Doktora sorayım ben onu daYokmuş sanırım ya biri dedi hastane mi mi ebe mi hatırlamıyorum
Rotayla birlikte 3 aşı yapılacak özel
Dr yazdı banaBurda doktorumuz bize verdi menenjit 3.ay memingokok olan ben haftaya gittiğimde doktorla konuşup özel aşıları kendisinin yapmasını isteyecegim
Bizde de oluyor gözyaşı kanalları tıkalı iltihap yapıyor o da. Bebek kafasından üşüyüncede olurmuş ılık suyla devamlı sil masaj yap geçiyor geçmezse damla veriyor doktorKızlar selam uzun süre buraya giremedim bebişim 54 günlük sağ gözünde çapaklanma var masaj yapıyorum her gün ıslak pamukla temizliyorumm ama yok geçmedibaşına gelen var mı
BilemiyorumEşim korona ya belki bizi de erteler mi diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?