2021 Aralık Anneleri

Aşımızı olduk eve geldik
Oğluşum sadece yapılırken ağladı sonrasında kucağıma aldım hemen sustu anası gibi dayanıklı
Bakalım ateşimiz de fazla olmaz inşallah
Biz de olduk geldik eve yürürken biraz ağladı arada babasının kucağında. Ama açlıktan da olabilir biraz sıra bekledik cünkü. Kucağa alınca sustu çok şükür.

Biz de olduk geldik eve yürürken biraz ağladı arada babasının kucağında. Ama açlıktan da olabilir biraz sıra bekledik cünkü. Kucağa alınca sustu çok şükür.
Bizim sağlık ocağı biraz uzakta ben ikametimi aldırmamıştım dönüş için yanıma yedek süt almıştım hemen onu dayadım unuttu her şeyi

Bizim sleepy idi bir ara böyle oldu az pişik, ıslak mendili bıraktım hemen geçmişti, şimdi tekrar daha büyük pişmiş. Yani bez değiştirmedim canım. İyiyken de sleepy takılıydı

Genellikle yaparmış hafif de olsa
Bizim ateş olmadı ama iğne yerlerinin ağrısından çocuğum akşam çığlık çığlık ağladı 3 kişi susturamadik dün olduk bizde ilk defa oğlum bu kadar ağladı iğneden 4 saat sonra filan başladı aglsmaya 8 saat aralıksız

Ay demee çok korkuyorumm iğne yerleri de mi ağrıyor öff
Geldiğimizden beri ateşini kontrol ediyorum bişey yok ama huzursuzlanmaya başladı ağlıyordu emzirip uyutabildim normalde gündüzleri ağlamaz çok gazı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…