- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Sen koca neciydi ayolAy bunu geçen gün eşim de söyledi. Bir hastası çok fena pişik olmuş babası çocuğa denemedik krem bırakmadık en son o yeşil arko krem geçirdi demiş
Biz de olduk geldik eve yürürken biraz ağladı arada babasının kucağında. Ama açlıktan da olabilir biraz sıra bekledik cünkü. Kucağa alınca sustu çok şükür.Aşımızı olduk eve geldik
Oğluşum sadece yapılırken ağladı sonrasında kucağıma aldım hemen sustu anası gibi dayanıklı
Bakalım ateşimiz de fazla olmaz inşallah
Bizim sağlık ocağı biraz uzakta ben ikametimi aldırmamıştım dönüş için yanıma yedek süt almıştım hemen onu dayadım unuttu her şeyiBiz de olduk geldik eve yürürken biraz ağladı arada babasının kucağında. Ama açlıktan da olabilir biraz sıra bekledik cünkü. Kucağa alınca sustu çok şükür.
Ateş yapıyormuymuş 2 ay aşısı?Aşımızı olduk eve geldik
Oğluşum sadece yapılırken ağladı sonrasında kucağıma aldım hemen sustu anası gibi dayanıklı
Bakalım ateşimiz de fazla olmaz inşallah
Genellikle yaparmış hafif de olsaAteş yapıyormuymuş 2 ay aşısı?
Bizim sleepy idi bir ara böyle oldu az pişik, ıslak mendili bıraktım hemen geçmişti, şimdi tekrar daha büyük pişmiş. Yani bez değiştirmedim canım. İyiyken de sleepy takılıydıCanım bezden de oluyor ben başından beri prima kullaniyordum hep bi kızarıklık vardı,sonra dedim molfix kullanayım pure olandan kullandım daha beter kızardı,hu arada pişik kremleri de fayda etmedi eşime dedim goon alalım onu da kilot bez almışız ama 2 gündür bağlıyorum bisey kalmadı.Diyecegim bebeğin poposu ucuz bez seviyordur belki
Merve sen yeni mi oldun 72 gün diyo geç değil mi aşıya?Biz de olduk geldik eve yürürken biraz ağladı arada babasının kucağında. Ama açlıktan da olabilir biraz sıra bekledik cünkü. Kucağa alınca sustu çok şükür.
Her yazdığına yazıyorum ama bizimki de aynıKızlar bebişim yutkunuyor ara ara bir de şeffaf kusuyor arada acaba reflü gibi bir şey mi başına gelen var mı
Oo çok iyi yaa ben bu detayı kaçırmışım.Çocuk doktoru
Toplu yapılan bi aşıymış bu haftaya ertelediler geçen hafta olacaktı.Merve sen yeni mi oldun 72 gün diyo geç değil mi aşıya?
Eşim korona ya belki bizi de erteler mi diye sordumToplu yapılan bi aşıymış bu haftaya ertelediler geçen hafta olacaktı.
Bizim ateş olmadı ama iğne yerlerinin ağrısından çocuğum akşam çığlık çığlık ağladı 3 kişi susturamadik dün olduk bizde ilk defa oğlum bu kadar ağladı iğneden 4 saat sonra filan başladı aglsmaya 8 saat aralıksızGenellikle yaparmış hafif de olsa
Ay demee çok korkuyorummBizim ateş olmadı ama iğne yerlerinin ağrısından çocuğum akşam çığlık çığlık ağladı 3 kişi susturamadik dün olduk bizde ilk defa oğlum bu kadar ağladı iğneden 4 saat sonra filan başladı aglsmaya 8 saat aralıksız
Biz henüz yaptırmadık ne zaman yaptırırız hiç konuşmadık bir sorarımmIkinci ayda ozel asi da yaptirdiniz mi asi olanlar? Eczaneden alip goturmek gerekiomus
Pek bi artısını göremedik henüz insanın kendi çocuğu olunca öyle soğuk kanlı düşünemiyorOo çok iyi yaa ben bu detayı kaçırmışım.
Bize 3.ayda yaptır dedi hem doktoru hem sağlık ocağındaki ebe. Rotavirüs ve bi tane daha özel aşı var 3.ayda yaptıracağızIkinci ayda ozel asi da yaptirdiniz mi asi olanlar? Eczaneden alip goturmek gerekiomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?