2021 Aralık Anneleri

Kizlar ben iki kez sagim yapiyorum sutum gunde 30 40 ml kadar ancak cikiyor. Bu saatten sonra artma ihtimali var mi yoksa artik pes edeyim mi, yoruldum
Benimde böyle emzirmediğimde 30 anca çıkıyor emzirince hele 1 yemek kaşığı anca çıkıyor denemediğim şey kalmadı sütüm az geldiğinden bebeğimde memeyi bıraktı asla almıyor sağıyorum ne kadar çıkarsa onu veriyorum

Kizlar ben iki kez sagim yapiyorum sutum gunde 30 40 ml kadar ancak cikiyor. Bu saatten sonra artma ihtimali var mi yoksa artik pes edeyim mi, yoruldum
Internetten power pumping k arastir kesinlikle. Inanilmaz arttiriyor. Memeler cok talep var sanip uretimi iki uc katina cikariyor
Bizim ilk aşı travmatik oldu hem bizim hem bebeğim için, şu an 3 aşı düşündükçe midem bulanıyor aynen. İlki öyle korkunç geçmese bu kadar takmazdım kafama
Insallah kolay atlatiriz

Ben vermemistim calpol atesi olmazsa gerek yok dediler

Ya kızlar ben napacagimi şaşırdım aşıdan sonra bebeğime bir haller oldu çok az emiyor surekli memeyi bırakıp geri alıyor gaz çıkar ver sütü çekip ağzindan cikariyor sütleri tükürüyor sagip veriyorum biberonla aynı şeyi yapıyor süt olsun mama olsun ağzından çıkarıyor kesinlikle doymuyor cisli bez azaldı cumartesi ablası oyun oynarken ağır oyuncak düşmüştü kafasina doktora gittik şükür kafasında bisey yok kendi doktoru yoktu 3 günde 50 gr filan almış doktora bunları söylüyorum diyor bebeğiniz doyuyor kilo alimi iyi ben diyorum tamam öyleydi artık değil meme reddi bu dedi hızlı hızlı soyle yap böyle yap sıraladı idrar tahlili istedim gerek yok bebek iyi dedi ben napicam bilemedim biberon mu değiştirsem başına gelen varmi?

Iki gün benim de öyle oldu pamukcuktan galoba dedim pamukçuk ilacına başladık düzeldi. Bi de o ara aşı olduk aşıdan sonra bolca meme istemiş olabilir. Ben pamukçuk ilacina bağladım. Ama bu haftalar atak haftaları ondan da olabilir.

Ha bi de regl olacaksan da olurmuş öyle dedo sağlıkocağöndaki ebe

Muhtemelen atak haftasi ondan olabilir pamukcuk yok
Aşı gerçekten zorladı bizi şu antikolik biberonlardan alıp deneyeceğim birde bakalim

Bu bebekler gercekten bizden daha akilli
Nerdeyse ben oturup aglayacaktim o kadar ignenin girdigini gorunce ama bebegim o kadar az agladi ve sustu ki inanamadim. Galiba babaannem hakliymis bebekler aci hissetmiyormus
Bide yeni asilar cok ates yapmiyo dedi doktor, eskidenmis ates yapanlar. Sizin atesler asidan ne kdar sonra cikti acabasiii?

Ateş olmadı ağrı çektik sadece kolu ağrıdı ertesi gün öğlenden sonra geçmişti ama daha çok uyudu

Çıkmadı tee sabah gittik aşıya gece 12 gibi çıkacak gibi oldu.

Ateş yapmadı bizde ağrısı oldu kolunu oynatmadi bi süre

Yeşil sümüksü kaka neden olur acaba
Ben dün kakaları bi arkadaşın doktoruna attım alerji doktoruna. Devamı olmayan kaka önemli değil anladığım kadarıyla. Yeşil kuru yaptı bi kez mesela onda da yeterli yağlı süt alamamaktan yazıyodu internette. Zaten emmeyip de emmeye basladığı güne denk geldi. Hee bundandır dedim geçtim. Bizim kakalara da sayısı az diye takip etsin dedi.

Kızlar bu 2 aylık aşı için sağlık ocağına kendimiz mi gitmemiz gerek yoksa arıyolar mı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…