- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 83
- 35
Çok teşekkür ederim canımArıyorlar canim kendin gitmiyorsun 2 ayı em az 1 hafta geçiriyorlar nedenini bilmiyorum
Biz 9'da olduk akşam bi 37 ye çıktı şurup vermedim ben. Gece sürekli ölçtüm düşmüştü zaten.Bu bebekler gercekten bizden daha akilli
Nerdeyse ben oturup aglayacaktim o kadar ignenin girdigini gorunce ama bebegim o kadar az agladi ve sustu ki inanamadim. Galiba babaannem hakliymis bebekler aci hissetmiyormus
Bide yeni asilar cok ates yapmiyo dedi doktor, eskidenmis ates yapanlar. Sizin atesler asidan ne kdar sonra cikti acabasiii?
Yumuşak memeyi sevmiyor benim kız alışacak mecbur, tutamıyor ağlıyor sinirleniyor. Bende strese girmiştim sütüm mü yok diye
Canım ben sana bir tarif vereyim onu iç ocak annelerinde bu aralar hep içiyoruz ben fayda görünce onlara da söyledim. Beyaz dut kurusu al. 1 su bardağına 1,5 yemek kaşığı koy 10 dk kaynat iç süt yapıyor. Dutlarını da ye. Sabah ve akşam içiyorum. Onun dışında bol su, tahin helvası, dere otu, hurma, kuru incir. Rezene, anason, kimyonu da karıştırıp çay yapıp içiyorumBu iceceklerden alip icen var mi zarari var mi acaba ve hepsi mi iciliyor bir seferde acabasut artirici olarak neler yapiyorsunuz
Biogaia bir işe yaramadı attım. Relactaz damla kullanıyorumKızlar doktor oğluma çok gazlı olduğu için biogaia verdi. Düzenli olarak nurse harveys şurup kullanıyorum onunla beraber ver dedi. Ama çocuğa biogaia vermeye başladığımdan beri kakasını geç yapmaya ya da yapamamaya başladı. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Mamaya dondu. Sut az olunca ve sarilik gecirince mama vermeye basladim bir sure meme mama goturduk. Simdi sadece mama aliyor. Annesutu de alabilsin diye sagiyorum. Biberonun dibinde kaliyor sutum. Tum gun cikan 30Emdikten sonra mı böyle?
Artik biberona alisti herhalde memeyle hic ugrasmak istemiyor. Bebegin cekmesi baska oluyor deniyor ya belki o cekseydi gelir miydi diye dusunuyorum. Icerdeki sut bu kadarken vebek cekince ne degisiyor anlamiyorum da. Boyle boyle tamamen kesilcek demekkiBenimde böyle emzirmediğimde 30 anca çıkıyor emzirince hele 1 yemek kaşığı anca çıkıyor denemediğim şey kalmadı sütüm az geldiğinden bebeğimde memeyi bıraktı asla almıyor sağıyorum ne kadar çıkarsa onu veriyorum
Hemen bakiyorum. Cok tesekkur ederimInternetten power pumping k arastir kesinlikle. Inanilmaz arttiriyor. Memeler cok talep var sanip uretimi iki uc katina cikariyor
Benimki de memeye gelince agliyir ya cook ac olcak oyle emiyrBelkide kızımda 9 ay olmamıştım ama bunda farklıdır belki
Olsun canım nasip bu. Sen arada memeni ver ten teması olsun diye tutmaya çalışır belki. Hiç stres yaoma 30 ml diye. Yapabileceğin bir şey yok. Takviyeleri dememişsin zaten arttırmak için. Denemediysen promalt içeceği ve galagtaco aynı anda kullandim ben bir hafta çok arttı o hafta. Damlayı günde 2 kullanırım hep.Mamaya dondu. Sut az olunca ve sarilik gecirince mama vermeye basladim bir sure meme mama goturduk. Simdi sadece mama aliyor. Annesutu de alabilsin diye sagiyorum. Biberonun dibinde kaliyor sutum. Tum gun cikan 30
Artik biberona alisti herhalde memeyle hic ugrasmak istemiyor. Bebegin cekmesi baska oluyor deniyor ya belki o cekseydi gelir miydi diye dusunuyorum. Icerdeki sut bu kadarken vebek cekince ne degisiyor anlamiyorum da. Boyle boyle tamamen kesilcek demekki
Hemen bakiyorum. Cok tesekkur ederim
Bizde sabah 11 de olmustuk gece cikmisti atesi..altinda bez ustunde uzun kollu zıbinla beklettim ve asiya gitmeden yarim saat once calpol vermistim.Bu bebekler gercekten bizden daha akilli
Nerdeyse ben oturup aglayacaktim o kadar ignenin girdigini gorunce ama bebegim o kadar az agladi ve sustu ki inanamadim. Galiba babaannem hakliymis bebekler aci hissetmiyormus
Bide yeni asilar cok ates yapmiyo dedi doktor, eskidenmis ates yapanlar. Sizin atesler asidan ne kdar sonra cikti acabasiii?
Eğer şüpheleniyorsan hemen test yaptır bebeyi emzirirken maske tak öpme nefesin gitmesinOmicron bogazda kuruluk belirtisiyle basliyormus ve sabahtan beri bogazim kuruyor surekli yutkunma istegim var. ya covidsemsuan maske mi takmaliyim acaba bebitom icin nur topu gibi bi kuruntum daha oldu oh mis
Benim ki memeyi hic almiyordu cunku meme ucum hic yoktuKizlar ben iki kez sagim yapiyorum sutum gunde 30 40 ml kadar ancak cikiyor. Bu saatten sonra artma ihtimali var mi yoksa artik pes edeyim mi, yoruldum
Masallah ne guzel devam eder ins.Benim ki memeyi hic almiyordu cunku meme ucum hic yoktuburdan sonrasini iyi oku derim tavsiyem..
Inatla ikimiz de aglaya aglaya sadece sol memeyi zoraki haftalar sonra aldirdim..ilk zamanlar sağım yapiyodum 120 ml biberon doluyordu sütle.. almadigi zamanlarda da sağdıgımi veriyordum ha bide ekstradan mama veriyordum..cunku zayifti ve doktor mama da vericeksin dedi..
Gel gelelim emzirme baskilari yuzunden emzirme surecim azaldi sutte azalmaya basladi bende pes ediyordum sağıp veriyordum fakat sağdığım sütte azaldi..
Bi yandan rezene iciyorum tabi artsin die..
Sağ memeyi tamamiyla salmıştım almiyordu cunku inatla..sağ memede hic yok dencek kadar süt vardı..sıkınca 1 damla anca cikiyordu..
Bi eczaci tanidigin sayesinde ona da cozum bulup o memeyide vermeye basladim..1 ay gecmisti tabi sut müt yoktu ama benim bebeyi tatmin etmesi icin gunde 2,3 kere sag memeyi veriyordum ona ragmen suan en azindan 30ml cikiyordur..
Yani sut az diyip vermemezlik yapma ben o hatayi yaptim yapmasaydim suan belki daha fazla olucakti..
Emdikce arttı sütüm ve takviye olarak sadece rezene ve humana cay ictim..
Olmayan meme ucumda emdikce az da olsa cikti..
Suan mamayi azalttik daha cok memeye yöneldik.. gunde 2,3 kere mama iciyor geriye kalan surecte hep emiyor.
Haaaa en onemli seyi solemeyi unuttum.. pompada cikan ml aldanma cunku tamamini sağmıyor.. ben sağım esnasinda sut gelmeyince birakiyordum.. sonra elimle sıktıgımda geliyordu.. yani bebenin emmesiyle pompa ayni degil.Kizlar ben iki kez sagim yapiyorum sutum gunde 30 40 ml kadar ancak cikiyor. Bu saatten sonra artma ihtimali var mi yoksa artik pes edeyim mi, yoruldum
Bizim reflüdenmşş ya krizlerimizKizlar bebisim reflu sanirim surekli agzina midesinden sut geliyo sanrm ozellikle yatarken oyuzden uyuyamadigini dusunuyorum cok sık uyaniyor basini yuksek yatiriyorum dik tutuyorum gazini cikariyorum ama boyle arada kusmasi da oluyor bunun tedavisi varmidir biraz büyüyünce duzelir mi. Sindirim bagirsak ve gaz sorunlari varoyuzden emmeye gonlu olmadigini dusunuyorum bir duzelse
Ilac veriyorlarsa isteyeym ya sizin ilac fayda ettimi? Gevis getirir gibi surekli yapiyormu kusma flnBizim reflüdenmşş ya krizlerimiz
Kafasını yüksek tut canım rahatlatır gazını çıkarttır dr gittiğinde anlat ilacını verir rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?