- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Evet rahatlattıIlac veriyorlarsa isteyeym ya sizin ilac fayda ettimi? Gevis getirir gibi surekli yapiyormu kusma fln
Youtube de masaj var denedin mi ?Ayrica Bebisim kakasini hala kendi yapamiyor ya ne zaman duzelecek 3 4 gune altini acinca rahatlayinca falan rahatsizlik cekmese neyse ikiniyor falan birsey gelmiyor sikintisi var yani
Canım aynı şeyler bizde de var, reflü için bi şurup aldık bir hafta denicem, meme reddi düzelirse sen de al. Gastrodus babyKizlar bebisim reflu sanirim surekli agzina midesinden sut geliyo sanrm ozellikle yatarken oyuzden uyuyamadigini dusunuyorum cok sık uyaniyor basini yuksek yatiriyorum dik tutuyorum gazini cikariyorum ama boyle arada kusmasi da oluyor bunun tedavisi varmidir biraz büyüyünce duzelir mi. Sindirim bagirsak ve gaz sorunlari varoyuzden emmeye gonlu olmadigini dusunuyorum bir duzelse
Ah yavrum ya nasıl şimdi toparladı mı?Bu arada bugün dr gittik yine hiç kilo alımı olmamış dr dedi ki dua et hafif atlattınız bu durumu daha kötüsü de olabilirdi diyo rabbim yavrumu korudu valla
10-15 dk uyuyor dedim normal dedi iğneler pişik yaptı
Bi de antibiyotik şurup verdi yinenasıl bi illetse bi an önce gitsin kimseye bişi olmasın
Canım benim minik kuzum rabbim hemen iyileştirsinBu arada bugün dr gittik yine hiç kilo alımı olmamış dr dedi ki dua et hafif atlattınız bu durumu daha kötüsü de olabilirdi diyo rabbim yavrumu korudu valla
10-15 dk uyuyor dedim normal dedi iğneler pişik yaptı
Bi de antibiyotik şurup verdi yinenasıl bi illetse bi an önce gitsin kimseye bişi olmasın
Çok şükürAh yavrum ya nasıl şimdi toparladı mı?
Boşver kiloyu sonra alır nasılsa sağlığı iyi olsun bebişin
Hangi video atar mısın canımYoutube de masaj var denedin mi ?
Açken o masajlari dene .. uzerine emziriyorsan emzir yada mama veriyorsan mama ver.. benim ki gaz sancisi cekerken denedim genelde kaka yapti masajdan sonra.
Amin inşallahCanım benim minik kuzum rabbim hemen iyileştirsin
Amin canımCanım benim minik kuzum rabbim hemen iyileştirsin
Canim benimki de 4 5 günde bir yapıyor ben gazdan ikiniyor sanıyordum hep meğer kaka için de ikiniyormus yavrum kakayi da emerken yapıyor ikina ikina memeden güç alıyor demek kiAyrica Bebisim kakasini hala kendi yapamiyor ya ne zaman duzelecek 3 4 gune altini acinca rahatlayinca falan rahatsizlik cekmese neyse ikiniyor falan birsey gelmiyor sikintisi var yani
Hangi video atar mısın canım
Benim oğlum da yattığında ağzına bir şey geliyormuş gibi yutkunuyodu kaşını çatıp yalanıyodu mutsuz şekilde. Doktoruna sordum normal böyle şeyler olabilir dedi reflü demediKizlar bebisim reflu sanirim surekli agzina midesinden sut geliyo sanrm ozellikle yatarken oyuzden uyuyamadigini dusunuyorum cok sık uyaniyor basini yuksek yatiriyorum dik tutuyorum gazini cikariyorum ama boyle arada kusmasi da oluyor bunun tedavisi varmidir biraz büyüyünce duzelir mi. Sindirim bagirsak ve gaz sorunlari varoyuzden emmeye gonlu olmadigini dusunuyorum bir duzelse
Eds diye bi beslenme var arastirsana bebek seni emerken ağzına mama gidiyor meme ucuna hortum memeyle bir hortumu emiyor mama içiyor ama memeden bu sayede meme de süt üretmesi için uyarılmış oluyorMamaya dondu. Sut az olunca ve sarilik gecirince mama vermeye basladim bir sure meme mama goturduk. Simdi sadece mama aliyor. Annesutu de alabilsin diye sagiyorum. Biberonun dibinde kaliyor sutum. Tum gun cikan 30
Artik biberona alisti herhalde memeyle hic ugrasmak istemiyor. Bebegin cekmesi baska oluyor deniyor ya belki o cekseydi gelir miydi diye dusunuyorum. Icerdeki sut bu kadarken vebek cekince ne degisiyor anlamiyorum da. Boyle boyle tamamen kesilcek demekki
Hemen bakiyorum. Cok tesekkur ederim
Evet ac karnina icmistim belki ondan olmus olabilirAç karınla mı içmiştiniz acaba bende öyle bir yan etki yapmadı
Deneyecegim canim tesekkur ederim❤Canım ben sana bir tarif vereyim onu iç ocak annelerinde bu aralar hep içiyoruz ben fayda görünce onlara da söyledim. Beyaz dut kurusu al. 1 su bardağına 1,5 yemek kaşığı koy 10 dk kaynat iç süt yapıyor. Dutlarını da ye. Sabah ve akşam içiyorum. Onun dışında bol su, tahin helvası, dere otu, hurma, kuru incir. Rezene, anason, kimyonu da karıştırıp çay yapıp içiyorum
Evet yaptırdım 2. Ay asısında.Rota asisi yaptiracak misiniz ne dusunuyorsunuz yyaptirilmali mi
Aynı dert bizde de var doktorların ilaç vermesi için kilo alimi olmayacakmış içtikleri midesinde kalanlara şükredip bitmesini bekleyeceğizKizlar bebisim reflu sanirim surekli agzina midesinden sut geliyo sanrm ozellikle yatarken oyuzden uyuyamadigini dusunuyorum cok sık uyaniyor basini yuksek yatiriyorum dik tutuyorum gazini cikariyorum ama boyle arada kusmasi da oluyor bunun tedavisi varmidir biraz büyüyünce duzelir mi. Sindirim bagirsak ve gaz sorunlari varoyuzden emmeye gonlu olmadigini dusunuyorum bir duzelse
Evet 3.ay bn muhakkak yaptıracamRota asisi yaptiracak misiniz ne dusunuyorsunuz yyaptirilmali mi
Zaten ebe 3.ay yaptirdin yaptirdin yoksa bir daha yapilmiyor dedi ben yaptirmayi dusunuyorum bilseydim 2.ay asisinda gotururdum de ebe gEc soylediEvet 3.ay bn muhakkak yaptıracam
Tabi tercih senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?