2021 Aralık Anneleri

Ayrica Bebisim kakasini hala kendi yapamiyor ya ne zaman duzelecek 3 4 gune altini acinca rahatlayinca falan rahatsizlik cekmese neyse ikiniyor falan birsey gelmiyor sikintisi var yani
Youtube de masaj var denedin mi ?
Açken o masajlari dene .. uzerine emziriyorsan emzir yada mama veriyorsan mama ver.. benim ki gaz sancisi cekerken denedim genelde kaka yapti masajdan sonra.

Canım aynı şeyler bizde de var, reflü için bi şurup aldık bir hafta denicem, meme reddi düzelirse sen de al. Gastrodus baby

Ah yavrum ya nasıl şimdi toparladı mı?
Boşver kiloyu sonra alır nasılsa sağlığı iyi olsun bebişin

Canım benim minik kuzum rabbim hemen iyileştirsin

Ayrica Bebisim kakasini hala kendi yapamiyor ya ne zaman duzelecek 3 4 gune altini acinca rahatlayinca falan rahatsizlik cekmese neyse ikiniyor falan birsey gelmiyor sikintisi var yani
Canim benimki de 4 5 günde bir yapıyor ben gazdan ikiniyor sanıyordum hep meğer kaka için de ikiniyormus yavrum kakayi da emerken yapıyor ikina ikina memeden güç alıyor demek ki anne sütü alanlarda normal deniyor ama bilmiyorum düzenli yapmamasi bir sorun mu ? Yapınca da arka arkaya 2 3 defa kafasına kadar yapıyor

Benim oğlum da yattığında ağzına bir şey geliyormuş gibi yutkunuyodu kaşını çatıp yalanıyodu mutsuz şekilde. Doktoruna sordum normal böyle şeyler olabilir dedi reflü demedi

Eds diye bi beslenme var arastirsana bebek seni emerken ağzına mama gidiyor meme ucuna hortum memeyle bir hortumu emiyor mama içiyor ama memeden bu sayede meme de süt üretmesi için uyarılmış oluyor

Deneyecegim canim tesekkur ederim❤

Aynı dert bizde de var doktorların ilaç vermesi için kilo alimi olmayacakmış içtikleri midesinde kalanlara şükredip bitmesini bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…