2021 Aralık Anneleri

Benim oğlum da yattığında ağzına bir şey geliyormuş gibi yutkunuyodu kaşını çatıp yalanıyodu mutsuz şekilde. Doktoruna sordum normal böyle şeyler olabilir dedi reflü demedi
Gevis getirir gibi eksi eksi yapiyorsa reflu bildigim ama ileriki aylarda duzelir tabi

Evet anne sutu alanlarda normal ama iate rahatsiz oluyor ikina ikina uyuyamiyor simdi valla popoyu uyardik yapti icinde ne kdr tutacakti acaba kendisi niye yapmiyor

Böyle bi görsele denk geldim

Eklentiler

• F6596406-7E6D-4515-85C7-DF76ABA63D56.webp
    38 KB · Görüntüleme: 63
Evet anne sutu alanlarda normal ama iate rahatsiz oluyor ikina ikina uyuyamiyor simdi valla popoyu uyardik yapti icinde ne kdr tutacakti acaba kendisi niye yapmiyor
Bizimki de ikinirken doğru düzgün uyuyamiyor gaz sorunumuz da devam ediyor ne zaman bitecek rahat edicez acaba kendileri yapabilecek duruma gelmediler demek ki daha yada birikince zor oluyordur çıkarması

Kızlar sizin bebeler gündüz uyuyor mu? Benimki sabah 8 de uyanıyor sonra akşam 5 e kadar uyumuyor uyusa bile 10 dk
Benim bebe gündüz 5 dk en fazla.uyuyor gün içinde şaka gibi ama gerçek gündüz uykusu yok ve aşırı halsiz kalıyor gözlerinin altı bile hafif morariyor göz içi kızarıyor uykusuzluktan ama uyumuyorrr

Kizlar ben iki kez sagim yapiyorum sutum gunde 30 40 ml kadar ancak cikiyor. Bu saatten sonra artma ihtimali var mi yoksa artik pes edeyim mi, yoruldum
2 kez sağım yapıyorum derken ne demek istedin? Ne zamandır sağıyorsun düzenli sağım yapıyor musun ? Aynı zamanda emziriyor musun? Sağmaya alışık olmayan memeden süt gelmiyor hemen zaman ve düzen istiyor.

Bizimki de ikinirken doğru düzgün uyuyamiyor gaz sorunumuz da devam ediyor ne zaman bitecek rahat edicez acaba kendileri yapabilecek duruma gelmediler demek ki daha yada birikince zor oluyordur çıkarması
Aynen ya kendileri yapamiyor 3 aylik olacaklar ama ben birsey anlamadim gazlar da aynen devam

Benim bebe gündüz 5 dk en fazla.uyuyor gün içinde şaka gibi ama gerçek gündüz uykusu yok ve aşırı halsiz kalıyor gözlerinin altı bile hafif morariyor göz içi kızarıyor uykusuzluktan ama uyumuyorrr
Benimde öyle gözleri kızarık hep dalamıyor bir türlü uydu sanıyorum bırakıyorum 5 dk sonra ağloyor uyuyamadığı içinde huysuz oluyor ağlıyor durmadan napcamı bilmiyorum çok yoruldum

Benimde öyle gözleri kızarık hep dalamıyor bir türlü uydu sanıyorum bırakıyorum 5 dk sonra ağloyor uyuyamadığı içinde huysuz oluyor ağlıyor durmadan napcamı bilmiyorum çok yoruldum
Ben kucağımda göğsümde uyutuyom bırakınca uyanıyo bırakmıyom ben de uyusun diye. Yapışık olmazsa uyanıyo.

Benimde aynı canım zaten benimki kolik bebek, ama epey uyku sorunumuz var asla ama asla gündüzleri uyumuyor sen bebeksin yarım saat dahi nasil uyumaz yok asla uyumuyor ve çocuğum uyumadigi gibi yemiyorda ,seninkide iştah olarak aynı mı?

Ben kucağımda göğsümde uyutuyom bırakınca uyanıyo bırakmıyom ben de uyusun diye. Yapışık olmazsa uyanıyo.
Bende gündüz ana kucağında uyutmaya çalışıyorum uyuyo salllamayı bırakınca uyanıyo sonra bende kucağıma alıyorum göğsüme orda uyuyo bıraksan hep uyur o derece daha 1 saat önce uyudu bütün gün direndi uykuya

İştahı iyi maşallah ama uyku dediğin gibi bıraksann 24 saat uyanık kalacak fıldır fıldır

Benimki sallasan da uyanıyo ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…