- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah iyi gelir meme reddi belki de ondandieCanım aynı şeyler bizde de var, reflü için bi şurup aldık bir hafta denicem, meme reddi düzelirse sen de al. Gastrodus baby
Az da olsa aliyor o zaman vermezmi cok kusmasi olanlara mi veriliyordurAynı dert bizde de var doktorların ilaç vermesi için kilo alimi olmayacakmış içtikleri midesinde kalanlara şükredip bitmesini bekleyeceğiz
Gevis getirir gibi eksi eksi yapiyorsa reflu bildigim ama ileriki aylarda duzelir tabiBenim oğlum da yattığında ağzına bir şey geliyormuş gibi yutkunuyodu kaşını çatıp yalanıyodu mutsuz şekilde. Doktoruna sordum normal böyle şeyler olabilir dedi reflü demedi
Evet anne sutu alanlarda normal ama iate rahatsiz oluyor ikina ikina uyuyamiyor simdi valla popoyu uyardik yapti icinde ne kdr tutacakti acaba kendisi niye yapmiyorCanim benimki de 4 5 günde bir yapıyor ben gazdan ikiniyor sanıyordum hep meğer kaka için de ikiniyormus yavrum kakayi da emerken yapıyor ikina ikina memeden güç alıyor demek kianne sütü alanlarda normal deniyor ama bilmiyorum düzenli yapmamasi bir sorun mu ? Yapınca da arka arkaya 2 3 defa kafasına kadar yapıyor
Bizimki de ikinirken doğru düzgün uyuyamiyor gaz sorunumuz da devam ediyor ne zaman bitecek rahat edicez acabaEvet anne sutu alanlarda normal ama iate rahatsiz oluyor ikina ikina uyuyamiyor simdi valla popoyu uyardik yapti icinde ne kdr tutacakti acaba kendisi niye yapmiyor
Benim bebe gündüz 5 dk en fazla.uyuyor gün içinde şaka gibi ama gerçek gündüz uykusu yok ve aşırı halsiz kalıyor gözlerinin altı bile hafif morariyor göz içi kızarıyor uykusuzluktan ama uyumuyorrrKızlar sizin bebeler gündüz uyuyor mu? Benimki sabah 8 de uyanıyor sonra akşam 5 e kadar uyumuyor uyusa bile 10 dk
2. Ayda ağır olurdu o kadar aşı 3. Ay daha iyi olurZaten ebe 3.ay yaptirdin yaptirdin yoksa bir daha yapilmiyor dedi ben yaptirmayi dusunuyorum bilseydim 2.ay asisinda gotururdum de ebe gEc soyledi
2 kez sağım yapıyorum derken ne demek istedin? Ne zamandır sağıyorsun düzenli sağım yapıyor musun ? Aynı zamanda emziriyor musun? Sağmaya alışık olmayan memeden süt gelmiyor hemen zaman ve düzen istiyor.Kizlar ben iki kez sagim yapiyorum sutum gunde 30 40 ml kadar ancak cikiyor. Bu saatten sonra artma ihtimali var mi yoksa artik pes edeyim mi, yoruldum
Canım 1.dozu yaptırdım mutlaka yaptırın arkadaşımın kızına bu sene anaokulundan bulaştı doktor aşısı olmasa işiniz zordu demiş asılı olduğu halde 1 hafta idgsl kusma olduRota asisi yaptiracak misiniz ne dusunuyorsunuz yyaptirilmali mi
Sizin doktor verir belki bizimki inatla vermiyor ama bilmiyor ki beslemek için ne kadar uğraşıyorumAz da olsa aliyor o zaman vermezmi cok kusmasi olanlara mi veriliyordur
Aynen ya kendileri yapamiyor 3 aylik olacaklar ama ben birsey anlamadim gazlar da aynen devamBizimki de ikinirken doğru düzgün uyuyamiyor gaz sorunumuz da devam ediyor ne zaman bitecek rahat edicez acabakendileri yapabilecek duruma gelmediler demek ki daha yada birikince zor oluyordur çıkarması
Benimde öyle gözleri kızarık hep dalamıyor bir türlü uydu sanıyorum bırakıyorum 5 dk sonra ağloyor uyuyamadığı içinde huysuz oluyor ağlıyor durmadan napcamı bilmiyorum çok yoruldumBenim bebe gündüz 5 dk en fazla.uyuyor gün içinde şaka gibi ama gerçek gündüz uykusu yok ve aşırı halsiz kalıyor gözlerinin altı bile hafif morariyor göz içi kızarıyor uykusuzluktan ama uyumuyorrr
Ben kucağımda göğsümde uyutuyom bırakınca uyanıyo bırakmıyom ben de uyusun diye. Yapışık olmazsa uyanıyo.Benimde öyle gözleri kızarık hep dalamıyor bir türlü uydu sanıyorum bırakıyorum 5 dk sonra ağloyor uyuyamadığı içinde huysuz oluyor ağlıyor durmadan napcamı bilmiyorum çok yoruldum
Benimde aynı canım zaten benimki kolik bebek,Benimde öyle gözleri kızarık hep dalamıyor bir türlü uydu sanıyorum bırakıyorum 5 dk sonra ağloyor uyuyamadığı içinde huysuz oluyor ağlıyor durmadan napcamı bilmiyorum çok yoruldum
Bende gündüz ana kucağında uyutmaya çalışıyorum uyuyo salllamayı bırakınca uyanıyo sonra bende kucağıma alıyorum göğsüme orda uyuyo bıraksan hep uyur o derece daha 1 saat önce uyudu bütün gün direndi uykuyaBen kucağımda göğsümde uyutuyom bırakınca uyanıyo bırakmıyom ben de uyusun diye. Yapışık olmazsa uyanıyo.
Ben yaptıracağım 3.ayRota asisi yaptiracak misiniz ne dusunuyorsunuz yyaptirilmali mi
İştahı iyi maşallah ama uyku dediğin gibi bıraksann 24 saat uyanık kalacak fıldır fıldırBenimde aynı canım zaten benimki kolik bebek,ama epey uyku sorunumuz var asla ama asla gündüzleri uyumuyor sen bebeksin yarım saat dahi nasil uyumaz yok asla uyumuyor ve çocuğum uyumadigi gibi yemiyorda ,seninkide iştah olarak aynı mı?
Benimki sallasan da uyanıyo ☹Bende gündüz ana kucağında uyutmaya çalışıyorum uyuyo salllamayı bırakınca uyanıyo sonra bende kucağıma alıyorum göğsüme orda uyuyo bıraksan hep uyur o derece daha 1 saat önce uyudu bütün gün direndi uykuya
Yook canım yok yemiyo da ,mama artık içmiyo zaten ama memeyide emmiyo cildiracagim valla uykusuzluktan ben mahvoldum o yine direniyoİştahı iyi maşallah ama uyku dediğin gibi bıraksann 24 saat uyanık kalacak fıldır fıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?