2021 Aralık Anneleri

Kolik belirtileri neler?

Kolik belirtileri neler?
Doğduğu günden beri kolik ,defalarca farklı doktorlar gördü . Günlük rutin 5 saat katıla katıla ağlamaları ,gaz çıkarmak için zorlanıyor bu süreç zarfında kıpkırmızı oluyor ağlayınca taki bazen öksürüyor aglamaktan zaten göbek fıtığı oldu ,ne yaparsak yapalım susturucu hiçbir çözüm yollu yok . Battaniye ye ne kadar karşı olursam olayım doğum öncesi ,şuan tek battaniye içinde ferahliyor sallandigi zaman . Damlalar,şuruplar faydasız doktor ancak büyüdükçe yok olunca geçecek diyor .

Bizde de bebek reflusu çıktı. Doktor ilaç yazmadı gerek yok hep kafası yüksekte olsun dedi. Altını açarken bile eğim ver kafasına yoksa boğazına gelir dedi. İki gündür biraz daha iyiz ama ara ara kusuyor gene. Büyükçe geçecek xunku bu hastalık değil bebek reflusu dedi. Yani yetiskinlerde olduğu gibi değil dedi.
Rota asisi yaptiracak misiniz ne dusunuyorsunuz yyaptirilmali mi
Evet yaptıracağız biz. 3.ay ve 5.ayda yapılıyormuş. Aile hekimliği deki ebemiz arayıp hatırlatacagim dedi

O bagi koparmamak icin direniyorum ama ememyen cocukta surec cok zor meme degdigi gibi cigligi basiyor. Birkac gune kadar biberon verirken arada sgzindan cekip gogsumu tutuyordum anlayana kadar bir iki cekiyordu o da bitti. Besin ve takviye olarak cok sey denedim. Bir sey biraz arttirsaydi heves edip yuklenecektim

Benim de oyle bir memeyi ilk zamandan beri sevmedi. Ilk onu birakti. Tek gogusle devam edip ona ara ara tuttum. Bugun hicten almadi. Mahvoldu goguslerim pompayla cekelemekten. Masallah siz asmissiniz

Eds diye bi beslenme var arastirsana bebek seni emerken ağzına mama gidiyor meme ucuna hortum memeyle bir hortumu emiyor mama içiyor ama memeden bu sayede meme de süt üretmesi için uyarılmış oluyor
Onu biliyorum ilk zaman sut gelmeyen ve biberona alismasini istemeyenelr icin cok mantikli. Biz o sureyi gectik saniyorum. Suan deneme yapmak icin o kadsr para veremem
Dogdugundan beri sagim yapiyoeum. Sabah 10 aksam 20 ml kadar geliyor

Onu biliyorum ilk zaman sut gelmeyen ve biberona alismasini istemeyenelr icin cok mantikli. Biz o sureyi gectik saniyorum. Suan deneme yapmak icin o kadsr para veremem

Dogdugundan beri sagim yapiyoeum. Sabah 10 aksam 20 ml kadar geliyor
Sağımları düzenli yapabilirsin. Her 2-3 saatte 1 her iki göğüs 10ar dakika olacak şekilde belki faydası olur. Olmuyorsa da canınız sağolsun her bebek emecek diye bişey yok. Benim bebeğimde emmiyor memeyi tamamen bıraktı sütte çok yok mamayla destekliyorum. 30ml de olsa mutlaka sağ ver faydalansın gittiği yere kadar

Selamlar kızlar benim bebiş çok yaramaz mümkün değil uyumuyor uyusa dalamıyor sürekli kucağımda çok fena hiç giremiyorum buralara özledim sohbetinizi
Şimdi sizlere bir de sorum var: temassız ateş ölçer kullanıyor musunuz? Memnun kaldığınız marka var mı?

Bu iceceklerden alip icen var mi zarari var mi acaba ve hepsi mi iciliyor bir seferde acaba sut artirici olarak neler yapiyorsunuz
Sıcak suya bal katıp içiyorum lavaboya çıkmada da çok etkili oluyor bu bal şerbeti , incirden hoşaf yapıyorum. Tahin helvası yiyorum birazda tatlıya yükleniyorum. Tatlı süt yapmaz diyorlar ama bence kesinlikle yapıyor

Gruptan degilim ama tecrubeli anne olarak yazmak istedim: bir anne cocugunun en guvenilir atesolceridir :) kimi zaman o temassizlar ates yok ya da normal gosteriyorlar ama ben biliyorum cocugum normalinden sicak. O zaman doktor dereceye gore degil benim beyanima gore hareket ediyor. Bizim kiz 5 yasina geldi, zamaninda weewell almistik, ya o iyi bir marka degil, ya bizde temassiz ise yaramadi bilmiyorum ama kullanip da cocukta ates gordugumuz sayilidir.

Weewell ben koronayken 39.8gösterdi havale geçiriyorum kesin dedim acile gittik test verdim ateşime baktılar 36.5 ama ben biliyordum yani ateşim olduğunu içim çıldırmış gibiydi. O günden beri ateşten çok korkuyorum elime bile güvenemiyorum panik yapıyorum

Kızlar bebeklerinizde iştah nasıl ? Benimki 2 ay 13 günlük oldu son 2 gündür yemiyor emmiyor mamayi ise son 10 gündür bıraktı zaten günde 1 tane yapsam bile 60 CC zar zor içti mamada ,memede ise o kadar dakikalarca emmiyor . Cisli ve kalali bez çıkıyor . Buarada emdigini hemen sonrasında gaz çıkarırken ağızdan cikariyo

Geçen hafta öyle bi kaç gün oldu bizde de geçti.

Çok iştahsız Kilo alımı da iyi değil alt sınırda doktor 3saatte bir 130ml vereceksin diyor benim bebeğim için imkansız . Zaten emmiyor hiç sadece biberonla veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…