Psikolojim bozuldu Allah yardımcımız olsunÇok iştahsızKilo alımı da iyi değil alt sınırda doktor 3saatte bir 130ml vereceksin diyor benim bebeğim için imkansız . Zaten emmiyor hiç sadece biberonla veriyorum
Öptünüz mü kiArkadaşlar yavruma nazar değdiYanağında böyle sivilce gibi şeyler var. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Sakallı biri öptüyse de olmuş olabilirArkadaşlar yavruma nazar değdiYanağında böyle sivilce gibi şeyler var. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Farklı birşey kullandınız mı bebek yağı losyon falan ?Arkadaşlar yavruma nazar değdiYanağında böyle sivilce gibi şeyler var. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Bizim de vardı geçti canım. Dra sordum önemli bişey değil dedi. Yine de aklın kalacaksa bir danışArkadaşlar yavruma nazar değdiYanağında böyle sivilce gibi şeyler var. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Yüzü boynu sırtı poposu oldu geçti sütün yağından oluyormuş bizim sizden coktuArkadaşlar yavruma nazar değdiYanağında böyle sivilce gibi şeyler var. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Kiyamam ya yaptiracagim canm bebekte ates falan yapiyor mu acabaCanım 1.dozu yaptırdım mutlaka yaptırın arkadaşımın kızına bu sene anaokulundan bulaştı doktor aşısı olmasa işiniz zordu demiş asılı olduğu halde 1 hafta idgsl kusma oldu
Bal a alerjimiz var galiba ama digerlrni deneyebilirim tesekkurlerSıcak suya bal katıp içiyorum lavaboya çıkmada da çok etkili oluyor bu bal şerbeti , incirden hoşaf yapıyorum. Tahin helvası yiyorum birazda tatlıya yükleniyorum. Tatlı süt yapmaz diyorlar ama bence kesinlikle yapıyor
Bizimde boyun fenaydı ama sıcaktan dı sanırım bizim ince giydirmeye başlayınca geçtiYüzü boynu sırtı poposu oldu geçti sütün yağından oluyormuş bizim sizden coktu
Hayır yapmadı sadece yutarken zorlandı birazKiyamam ya yaptiracagim canm bebekte ates falan yapiyor mu acaba
Olabilir sıcakta etken bide ben uzun sürünce mustelanin atopik cilt için şampuan ve losyonu nü kullandımBizimde boyun fenaydı ama sıcaktan dı sanırım bizim ince giydirmeye başlayınca geçti
Eşim sakallı. Sürekli öpüyorSakallı biri öptüyse de olmuş olabilir
inşAllah canım. Çok üzülüyorumYüzü boynu sırtı poposu oldu geçti sütün yağından oluyormuş bizim sizden coktu
inşAllahBizim de vardı geçti canım. Dra sordum önemli bişey değil dedi. Yine de aklın kalacaksa bir danış
Yok sadece bebe şampuanıyla banyo yapıyoruz. Eşim sen acılı yiyorsun o yüzden oluyor diyor.Farklı birşey kullandınız mı bebek yağı losyon falan ?
Ya da dün ve bugün farklı birşey yedin mi
Öpmesin bnm eşimde öpüyordu sivilceleri gösterince korkudan öpemlyorEşim sakallı. Sürekli öpüyor
inşAllah canım. Çok üzülüyorum
inşAllahBizim doktorda önemli değil dedi.
Yok sadece bebe şampuanıyla banyo yapıyoruz. Eşim sen acılı yiyorsun o yüzden oluyor diyor.
Doktorum acı önermiyor bence sende ara ver süte tadı geçiyormuşEşim sakallı. Sürekli öpüyor
inşAllah canım. Çok üzülüyorum
inşAllahBizim doktorda önemli değil dedi.
Yok sadece bebe şampuanıyla banyo yapıyoruz. Eşim sen acılı yiyorsun o yüzden oluyor diyor.
Bezleri doluysa yeteri kadar emiyordur belki. Kaç günlük şu anda? Büyüdüğü için daha hızlı doyuyor olabilir. Kilo alımı nasıl?Kızlar bebeklerinizde iştah nasıl ? Benimki 2 ay 13 günlük oldu son 2 gündür yemiyor emmiyor mamayi ise son 10 gündür bıraktı zaten günde 1 tane yapsam bile 60 CC zar zor içti mamada ,memede ise o kadar dakikalarca emmiyor . Cisli ve kalali bez çıkıyor . Buarada emdigini hemen sonrasında gaz çıkarırken ağızdan cikariyo
73 günlük şuan ,kg alımı ilk aya nazaran azalmış 800- 1 kg arası almış diyebilirim 2.ayda maşallah boyu uzun bayağı ileride kgsu biraz az geldi ilk aya nazaran .Bezleri doluysa yeteri kadar emiyordur belki. Kaç günlük şu anda? Büyüdüğü için daha hızlı doyuyor olabilir. Kilo alımı nasıl?
3200 50 cm doğdu ,1.ay 56 cm 4800 oldu 2.ay 5500 63 cm olduBezleri doluysa yeteri kadar emiyordur belki. Kaç günlük şu anda? Büyüdüğü için daha hızlı doyuyor olabilir. Kilo alımı nasıl?
EvetBebisimin surekli elleri agzinda sizind3 oyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?