2021 Aralık Anneleri

73 günlük şuan ,kg alımı ilk aya nazaran azalmış 800- 1 kg arası almış diyebilirim 2.ayda maşallah boyu uzun bayağı ileride kgsu biraz az geldi ilk aya nazaran .

3200 50 cm doğdu ,1.ay 56 cm 4800 oldu 2.ay 5500 63 cm oldu
Aslında ilk ay çok kilo almış maşallah. İkinci ay da aldığı kilo yanıltmasın, boya vermiş çünkü. Bazı aylar az kilo alır, boya verirlermiş diye okudum. Bence gelişimi çok iyi, hiç kendini üzme.

3 gündür düzgün emmiyor ve emdikten sonra süt kesiği gibi çürütüp çıkarıyor ister istemez evhamlandim ,ateşi filan yok dışkısı biraz sulu ve kokulu. Çok teşekkür ederim içime su serptin

Canım süt kesiği gibi kusma bizde reflü dedi dr gittiğinde bi danışırsın
Düz zemine yatırma eğim olsun
İshal gibiyse muhakkak dr söyle
Keyfi yerindeyse bişeyi yoktur

Reflü sonradan olur mu bilmiyorum ama varmış gibi hareket et. Biraz daha takip et bakalım. Evde tart mesela kucağında, 3 gün sonra yine tart. Kilo almıyo gibiyse doktorunuza sorabilirsin.

Arıyorlar canim kendin gitmiyorsun 2 ayı em az 1 hafta geçiriyorlar nedenini bilmiyorum
Bize 2.ay dedi tarih verdi neden geciriyorlar acaba en az 1 hafta ya
Arkadaşlar yavruma nazar değdi Yanağında böyle sivilce gibi şeyler var. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Bizimde boyle basladi sonra su topladi cok fena kortizonlu krem kullandik onunla hafifledi alerji testi yaptirdik kanda haftayada sirtindan kesik atarak bakacaklar hala var takip edip onemseyin derim atiyorum bizimkinin artmis halini

Eklentiler

• 20220203_183051.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 50
Canım benimde böyle oldu bebeğim 10 günlükken ucu sivilce gibi tüm vücudu kapladı dermatolojiye yönlendirdi çocuk doktoru krem ve yıkama jeli verdi geçti çok şükür

Canım süt kesiği gibi kusma bizde reflü dedi dr gittiğinde bi danışırsın
Düz zemine yatırma eğim olsun
İshal gibiyse muhakkak dr söyle
Keyfi yerindeyse bişeyi yoktur
Duz yatırmıyorum canım doğduğundan beri yan donduruyorum sürekli ,yani sıvı gibi sıvımsı yaptı sanki . Kendisi zaten kolik ne keyifli ne keyifli sorma doğru düzgün güldüğü foto yok gibi

Reflü sonradan olur mu bilmiyorum ama varmış gibi hareket et. Biraz daha takip et bakalım. Evde tart mesela kucağında, 3 gün sonra yine tart. Kilo almıyo gibiyse doktorunuza sorabilirsin.
Reflüsü olabilir başından beri ara ara kusuyodu ama şuan çoğalınca endişelendim. Tamamdir çok teşekkür ederim şuan söylediğin cok guzel oldu öyle tartayim 3 gün, 5 günde bir

Bizimde boyle basladi sonra su topladi cok fena kortizonlu krem kullandik onunla hafifledi alerji testi yaptirdik kanda haftayada sirtindan kesik atarak bakacaklar hala var takip edip onemseyin derim atiyorum bizimkinin artmis halini
Yavrum kıyamam Bizim doktor süt alerjisi olabilir dedi. Takipte kalalım dedi. Rabbim şifa versin evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…