73 günlük şuan ,kg alımı ilk aya nazaran azalmış 800- 1 kg arası almış diyebilirim 2.ayda maşallah boyu uzun bayağı ileride kgsu biraz az geldi ilk aya nazaran .
Aslında ilk ay çok kilo almış maşallah. İkinci ay da aldığı kilo yanıltmasın, boya vermiş çünkü. Bazı aylar az kilo alır, boya verirlermiş diye okudum. Bence gelişimi çok iyi, hiç kendini üzme.3200 50 cm doğdu ,1.ay 56 cm 4800 oldu 2.ay 5500 63 cm oldu
3 gündür düzgün emmiyor ve emdikten sonra süt kesiği gibi çürütüp çıkarıyor ister istemez evhamlandim ,ateşi filan yok dışkısı biraz sulu ve kokulu. Çok teşekkür ederim içime su serptinAslında ilk ay çok kilo almış maşallah. İkinci ay da aldığı kilo yanıltmasın, boya vermiş çünkü. Bazı aylar az kilo alır, boya verirlermiş diye okudum. Bence gelişimi çok iyi, hiç kendini üzme.
Canım süt kesiği gibi kusma bizde reflü dedi dr gittiğinde bi danışırsın3 gündür düzgün emmiyor ve emdikten sonra süt kesiği gibi çürütüp çıkarıyor ister istemez evhamlandim ,ateşi filan yok dışkısı biraz sulu ve kokulu. Çok teşekkür ederim içime su serptin
Reflü sonradan olur mu bilmiyorum ama varmış gibi hareket et. Biraz daha takip et bakalım. Evde tart mesela kucağında, 3 gün sonra yine tart. Kilo almıyo gibiyse doktorunuza sorabilirsin.3 gündür düzgün emmiyor ve emdikten sonra süt kesiği gibi çürütüp çıkarıyor ister istemez evhamlandim ,ateşi filan yok dışkısı biraz sulu ve kokulu. Çok teşekkür ederim içime su serptin
Bize 2.ay dedi tarih verdi neden geciriyorlar acaba en az 1 hafta yaArıyorlar canim kendin gitmiyorsun 2 ayı em az 1 hafta geçiriyorlar nedenini bilmiyorum
Bizimde boyle basladi sonra su topladi cok fena kortizonlu krem kullandik onunla hafifledi alerji testi yaptirdik kanda haftayada sirtindan kesik atarak bakacaklar hala var takip edip onemseyin derim atiyorum bizimkinin artmis haliniArkadaşlar yavruma nazar değdiYanağında böyle sivilce gibi şeyler var. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Canım benimde böyle oldu bebeğim 10 günlükken ucu sivilce gibi tüm vücudu kapladı dermatolojiye yönlendirdi çocuk doktoru krem ve yıkama jeli verdi geçti çok şükürBize 2.ay dedi tarih verdi neden geciriyorlar acaba en az 1 hafta ya
Bizimde boyle basladi sonra su topladi cok fena kortizonlu krem kullandik onunla hafifledi alerji testi yaptirdik kanda haftayada sirtindan kesik atarak bakacaklar hala var takip edip onemseyin derim atiyorum bizimkinin artmis halini
Duz yatırmıyorum canım doğduğundan beri yan donduruyorum sürekli ,yani sıvı gibi sıvımsı yaptı sanki . Kendisi zaten kolikCanım süt kesiği gibi kusma bizde reflü dedi dr gittiğinde bi danışırsın
Düz zemine yatırma eğim olsun
İshal gibiyse muhakkak dr söyle
Keyfi yerindeyse bişeyi yoktur
Reflüsü olabilir başından beri ara ara kusuyodu ama şuan çoğalınca endişelendim. Tamamdir çok teşekkür ederim şuan söylediğin cok guzel oldu öyle tartayim 3 gün, 5 günde birReflü sonradan olur mu bilmiyorum ama varmış gibi hareket et. Biraz daha takip et bakalım. Evde tart mesela kucağında, 3 gün sonra yine tart. Kilo almıyo gibiyse doktorunuza sorabilirsin.
Ayy napcaz boyleEvetdamlıyor çünkü
8-9 ama hepsı dolu degıl dolu dolu 4-5 bez ancakGünde kaç bez kullanıyosunuz?
Her gün kaka yapmadığı için gündüz yaklaşık 4 saati, gece 12 saati buluyor. Hemen hemen 4 bezGünde kaç bez kullanıyosunuz?
Yavrum kıyamamBizimde boyle basladi sonra su topladi cok fena kortizonlu krem kullandik onunla hafifledi alerji testi yaptirdik kanda haftayada sirtindan kesik atarak bakacaklar hala var takip edip onemseyin derim atiyorum bizimkinin artmis halini
Gündüz 3 saatte gece 4-5 saatte değişiyorumGünde kaç bez kullanıyosunuz?
6-7 bez kullanıyoruz biz. Gece yaklaşık 8 saat değişmiyorum. Gündüz yaklaşık 3 saatte bir değişiyorum.Günde kaç bez kullanıyosunuz?
Gece değişmiyorum kaka yapmadığı müddetçe,kaka saatimiz var rutin bizim genellikle gündüz kaka yapiyoGünde kaç bez kullanıyosunuz?
Bizde de oluştu, doktor normal dedi. Ara ara geçip tekrar çıkıyor. Kimisi sütten kaynaklı diyor ben de anlamadımArkadaşlar yavruma nazar değdiYanağında böyle sivilce gibi şeyler var. Aynı şeyi yaşayan var mı?
5-6 bez gece almıyorum bazen uykusu bölünmesin diye eğer kaka yapmadıysaGünde kaç bez kullanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?