2021 Aralık Anneleri

Gececek ozaman insallah aynen emzirirken alt acarken hep basini yuksek tutuyorum ben de

2.ay icin ortalama boy kilo ne olmali hanimlar internette hic bir site digeriyle uyusmuyor bilen var mi
Enabizda bebegimizin ismiyle giris yapinca asi takviminin icinde persentil degerler var gragik seklinde bebegimizin hangi aralikta oldugu gorunuyor

Kızlar günaydın
Gece kızımın kakasında yeşil kaka da gördüm biraz neden oluyor acaba?

Cnim sagmakla belli bi zmn sonra malesef cekiiliyor sut bol varsa bi kac ay goturur sut azsa zaten kisa sure sonra cekiliyor

Sünnet yaptıran erkek anneleri operasyon için ne kadar ücret ödediniz? Bizim birkaç gün sonra dr görüşmemiz var ama ortalama fiyat nedir hiç bilmiyoruz

Günde kaç bez kullanıyosunuz?
Kaka 1 kere yaparsa 5-6, çok yaparsa sayı artıyor.
2.ay icin ortalama boy kilo ne olmali hanimlar internette hic bir site digeriyle uyusmuyor bilen var mi
Child metrics diye bir uygulama kullanıyorum.

Benim kızımın ağız çevresinde de sivilcemsi şeyler var. Süt akıyor ağzından ondan oluyoe diye düşünüyorum. Ilık suyla siliyorum, bi azalıyo bi artıyo.

Sünnet yaptıran erkek anneleri operasyon için ne kadar ücret ödediniz? Bizim birkaç gün sonra dr görüşmemiz var ama ortalama fiyat nedir hiç bilmiyoruz
1000tl fiyat verdiler bize de lokal anestezi olacak

Bizim özel klinik ve prof olduğu için yüksek olacağını düşünüyoruz da inşallah o civarda olur bizim de
Bizimkini başhekim yaptı bu fiyattı
Kaç günlüktü yaptırdığınızdaa? Nasıl geçti dikişi yarası vs?
37 günlüktü, ilk 2 gün biraz sızlaması oldu sanırım huzursuzdu ama öyle çok ağlamadı sadece çişini yaparken acımıştı. Dikişleri kendi kendine eridi, her bez açmada batikon döküp karton bardak kapattık başka bir şey yapmadık 1 haftada tamamen iyileşti

Kızlar termos alacağım bebeğim mama ile besleniyor malum dışarı çıktığımda termos gerekli bir tane buldum sıcaklık göstergeli sizce 500 ml çok mu küçük yada 1 ltreye gerek var mı

Eklentiler

• 7F6C2F9B-0279-407C-81E8-2265AF3A8FC6.webp
    15 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar termos alacağım bebeğim mama ile besleniyor malum dışarı çıktığımda termos gerekli bir tane buldum sıcaklık göstergeli sizce 500 ml çok mu küçük yada 1 ltreye gerek var mı
Yeterli bnce kaç saatte bi besleniyor ona göre zaten az çok belli olur ne kadar içeceği
Termosu tek sıcak su doldurup yanında soğuk su bulundurup karıştırarak yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…