Benim doktor şu an için gül suyu ile temizle, kesinlikle yüzü ıslak kalmasın dedi. Size de geçmiş olsunBizde de oluştu, doktor normal dedi. Ara ara geçip tekrar çıkıyor. Kimisi sütten kaynaklı diyor ben de anlamadım
Gececek ozaman insallah aynen emzirirken alt acarken hep basini yuksek tutuyorum ben deBizde de bebek reflusu çıktı. Doktor ilaç yazmadı gerek yok hep kafası yüksekte olsun dedi. Altını açarken bile eğim ver kafasına yoksa boğazına gelir dedi. İki gündür biraz daha iyiz ama ara ara kusuyor gene. Büyükçe geçecek xunku bu hastalık değil bebek reflusu dedi. Yani yetiskinlerde olduğu gibi değil dedi.
Evet yaptıracağız biz. 3.ay ve 5.ayda yapılıyormuş. Aile hekimliği deki ebemiz arayıp hatırlatacagim dedi
Enabizda bebegimizin ismiyle giris yapinca asi takviminin icinde persentil degerler var gragik seklinde bebegimizin hangi aralikta oldugu gorunuyor2.ay icin ortalama boy kilo ne olmali hanimlar internette hic bir site digeriyle uyusmuyor bilen var mi
Cnim sagmakla belli bi zmn sonra malesef cekiiliyor sut bol varsa bi kac ay goturur sut azsa zaten kisa sure sonra cekiliyor2 kez sağım yapıyorum derken ne demek istedin? Ne zamandır sağıyorsun düzenli sağım yapıyor musun ? Aynı zamanda emziriyor musun? Sağmaya alışık olmayan memeden süt gelmiyor hemen zaman ve düzen istiyor.
Bizimde var hemde cok hazimsizliktan oluyorKızlar günaydın
Gece kızımın kakasında yeşil kaka da gördüm biraz neden oluyor acaba?
Kaka 1 kere yaparsa 5-6, çok yaparsa sayı artıyor.Günde kaç bez kullanıyosunuz?
Child metrics diye bir uygulama kullanıyorum.2.ay icin ortalama boy kilo ne olmali hanimlar internette hic bir site digeriyle uyusmuyor bilen var mi
Biz evde yaptırdık 600 tl ödedikSünnet yaptıran erkek anneleri operasyon için ne kadar ücret ödediniz? Bizim birkaç gün sonra dr görüşmemiz var ama ortalama fiyat nedir hiç bilmiyoruz
Biz medicalparkta yaptırdık 2500 ödedikSünnet yaptıran erkek anneleri operasyon için ne kadar ücret ödediniz? Bizim birkaç gün sonra dr görüşmemiz var ama ortalama fiyat nedir hiç bilmiyoruz
Eve gelip yapıyorlar mı öyle? Doktor mu gelip yapıyorBiz evde yaptırdık 600 tl ödedik
Bizim özel klinik ve prof olduğu için yüksek olacağını düşünüyoruz daBiz medicalparkta yaptırdık 2500 ödedik
Evet özel hastanelerde çalışan bazı doktorlar gelip yapabiliyorEve gelip yapıyorlar mı öyle? Doktor mu gelip yapıyor
Kaç günlüktü yaptırdığınızdaa? Nasıl geçti dikişi yarası vs?Biz medicalparkta yaptırdık 2500 ödedik
1000tl fiyat verdiler bize de lokal anestezi olacakSünnet yaptıran erkek anneleri operasyon için ne kadar ücret ödediniz? Bizim birkaç gün sonra dr görüşmemiz var ama ortalama fiyat nedir hiç bilmiyoruz
Bizimkini başhekim yaptı bu fiyattıBizim özel klinik ve prof olduğu için yüksek olacağını düşünüyoruz dainşallah o civarda olur bizim de
37 günlüktü, ilk 2 gün biraz sızlaması oldu sanırım huzursuzdu ama öyle çok ağlamadı sadece çişini yaparken acımıştı. Dikişleri kendi kendine eridi, her bez açmada batikon döküp karton bardak kapattık başka bir şey yapmadık 1 haftada tamamen iyileştiKaç günlüktü yaptırdığınızdaa? Nasıl geçti dikişi yarası vs?
Yeterli bnce kaç saatte bi besleniyor ona göre zaten az çok belli olur ne kadar içeceğiKızlar termos alacağım bebeğim mama ile besleniyor malum dışarı çıktığımda termos gerekli bir tane buldum sıcaklık göstergeli sizce 500 ml çok mu küçük yada 1 ltreye gerek var mı
Teşekkür ederim cevapladığın için alıyorum o zamanYeterli bnce kaç saatte bi besleniyor ona göre zaten az çok belli olur ne kadar içeceği
Termosu tek sıcak su doldurup yanında soğuk su bulundurup karıştırarak yaparsın
Rica ederimTeşekkür ederim cevapladığın için alıyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?