2021 Aralık Anneleri

Kız şaka mı hiç alakamız yok ben esmee o sarı, benim yüz burun yuvarlak onun sivri ilk kez sen dedin benziyonuz diye. Karı koca benzermiş dedikleri mi olduk
Sen esmer mi
Neren esmer pardonda maskesiz de gördüm hiç de esmer değildin seni kandırmışlar bi kere sen esmersen bn zenci

Ben kullaniyorum canim gündüz pek faydası olmuyor ama gece karanlıkta uyuyor çok şükür gece uyanıp emip geri yatiriyorum biraz sallıyorum uyuyor.Kolik zancisinda da ben kollarını ve ayaklarını sıkı sıkı kundak yapıp emzik verip ayağımda sallıyorum.Ayrica gece hamakta koca adam gibi gaz çıkarıyor.

Kizlar sezeryan izinizin rengi ne renk oldu?

Benim bugun 40 muayenem vardi, doktorum izimi begenmedi aslinda cok guzel kaynadi ben cok begenmistim ama o rengini begenmemis. Beyaz tenliyim diye hala kirmizi pembe benimki, tenin ipe reaksiyon gosterdigi icin boyle olmus olabilir dedi. Kremi surmeye devam et dedi.

Bide ikinci dogumda bana hatirlat bu parcayi kesip cikaricam baska iple denicem o zaman direkt kendi ten renginde olucak dedi adam benim izimi benden cok dert etti ben begenmistim oysa ki

Bugün ben de bu soruyu sormayı düşünmüştüm unutmuşum
Benimkisi de öyle pembeli kırmızılı bişey valla hala güzel kaynadı ama rengi öyle
Zaten hemen rengi solmaz heralde ameliyat izi neticede.
Eşime de sordum bugün epey belirgin ama bence normal dedi o da krem mi yaramıyor acaba dedim
Zatem asıl cilt kendi kendini onarırmış kremi ona yardımcı olursa diye kullanıyoruz çok ahım şahım bi etkisi olmazmış

Valla benim doktor oyle deyince bi aydim ben demekki iyilesenin iyilesio ben cok beyaz tenliyim ve yara izlerim zor gecer gerci ondan da olabilir. Ama 3 aya o kirmizilik geciomus, krem mucizeler yaratacak diye dusunmustum ama biraz daha kullanayim bakayim

Eğer gerçekten bu kırmızılık normal değilse ben buna kafayı çok takarım
Pintilik yapıp bepanthol anti scar jel almıştım ben de mi contractubex alsam
Benim de cildim çok hassas normalde çabuk kızarır kolay tahriş olur her şeyden
Kremimi bile değiştirsem kızarır kaşınır belki de ondan

Contractubex çok iyi, normal doğum kesi izim geçti tamamen üstelik benim kesi çapraz kaba etime atılmıştı çok çirkindi ve bende beyaz tenliyim

Ben krem bile sürmüyom amaan iz kalırsa kalsın diye morlu kırmızılı bi şey2

Ay ben kullaniyorum gecmedi iste almadiysan bu saatten sonra alma bence. Baska kimse de yazmadi ne renk oldugunu yazsalar sorun bizde mi anlardik
Contractubex çok iyi, normal doğum kesi izim geçti tamamen üstelik benim kesi çapraz kaba etime atılmıştı çok çirkindi ve bende beyaz tenliyim
Ne kadar surede gecti

Sorma araştıra araştıra buldum belamı, hem ben hem oğlan perişan oldu. Şimdi ne yesem dokundu mu diye anksiyete bozukluğu oldu bende
Canim ya ben de senin gibi alerjimi diyorum insallah yoktur sana dr nasil tani koymustu ki kakasi hep mukuslu mu bizim hep oyle

Ay ben kullaniyorum gecmedi iste almadiysan bu saatten sonra alma bence. Baska kimse de yazmadi ne renk oldugunu yazsalar sorun bizde mi anlardik

Ne kadar surede gecti
50 gün kadar sürdü doktorum doğumdan 1 hafta sonra günde 3 demişti ama özel bölgemde oldugundan ben lavaboya koymuştum her tuvalete gittiğimde yeniledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…