- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Sen esmer miKız şaka mı hiç alakamız yok ben esmee o sarı, benim yüz burun yuvarlak onun sivriilk kez sen dedin benziyonuz diye. Karı koca benzermiş dedikleri mi olduk
Evdeki baskullemi tartiyorsun?Zaten 4800 4900du nerdeyse 1 aydir 5 kilo 100 ustunde iki citcitla yani 5 kilo demekki
Ben kullaniyorum canim gündüz pek faydası olmuyor ama gece karanlıkta uyuyor çok şükürAnnemdeyim ama annem calisiyo sabah 7 den akşam 6 ya dek tekim ,anneme neredeyse ihtiyacım yok battaniye arası sallama hariç eskiden korkuyordum ilk ay ilk bebeğim ,tecrubesizlik ve kolik huzursuz oluşu vs . Evime gecicem haftaya ama eşim işte iken ve evde yanımda kimse yokken ben nasıl battaniye de susturucamevde 3 beşik var ama hiçbiri hamak değil şimdide hamak beşik mi alsam acaba ?buarada kolik bebeği olup hamak beşik kullanan varsa bana bilgi verirse çok sevinirim
Kız ne biliim adama göre esmerim işte, keşke senin teninde olsam cildin filan çok güzel maşallahSen esmer mi
Neren esmer pardonda maskesiz de gördüm hiç de esmer değildin seni kandırmışlar bi keresen esmersen bn zenci
Bugün ben de bu soruyu sormayı düşünmüştüm unutmuşumKizlar sezeryan izinizin rengi ne renk oldu?
Benim bugun 40 muayenem vardi, doktorum izimi begenmediaslinda cok guzel kaynadi ben cok begenmistim ama o rengini begenmemis. Beyaz tenliyim diye hala kirmizi pembe benimki, tenin ipe reaksiyon gosterdigi icin boyle olmus olabilir dedi. Kremi surmeye devam et dedi.
Bide ikinci dogumda bana hatirlat bu parcayi kesip cikaricam baska iple denicem o zaman direkt kendi ten renginde olucak dediadam benim izimi benden cok dert etti ben begenmistim oysa ki
Valla benim doktor oyle deyince bi aydim ben demekki iyilesenin iyilesioBugün ben de bu soruyu sormayı düşünmüştüm unutmuşum
Benimkisi de öyle pembeli kırmızılı bişey valla hala güzel kaynadı ama rengi öyle
Zaten hemen rengi solmaz heralde ameliyat izi neticede.
Eşime de sordum bugün epey belirgin ama bence normal dedi o da krem mi yaramıyor acaba dedim
Zatem asıl cilt kendi kendini onarırmış kremi ona yardımcı olursa diye kullanıyoruz çok ahım şahım bi etkisi olmazmış
Eğer gerçekten bu kırmızılık normal değilse ben buna kafayı çok takarımValla benim doktor oyle deyince bi aydim ben demekki iyilesenin iyilesioben cok beyaz tenliyim ve yara izlerim zor gecer gerci ondan da olabilir. Ama 3 aya o kirmizilik geciomus, krem mucizeler yaratacak diye dusunmustum ama biraz daha kullanayim bakayim
Contractubex çok iyi, normal doğum kesi izim geçti tamamen üstelik benim kesi çapraz kaba etime atılmıştı çok çirkindi ve bende beyaz tenliyimEğer gerçekten bu kırmızılık normal değilse ben buna kafayı çok takarım
Pintilik yapıp bepanthol anti scar jel almıştım ben de mi contractubex alsam
Benim de cildim çok hassas normalde çabuk kızarır kolay tahriş olur her şeyden
Kremimi bile değiştirsem kızarır kaşınır belki de ondan
Ben krem bile sürmüyom amaan iz kalırsa kalsın diye morlu kırmızılı bi şey2Kizlar sezeryan izinizin rengi ne renk oldu?
Benim bugun 40 muayenem vardi, doktorum izimi begenmediaslinda cok guzel kaynadi ben cok begenmistim ama o rengini begenmemis. Beyaz tenliyim diye hala kirmizi pembe benimki, tenin ipe reaksiyon gosterdigi icin boyle olmus olabilir dedi. Kremi surmeye devam et dedi.
Bide ikinci dogumda bana hatirlat bu parcayi kesip cikaricam baska iple denicem o zaman direkt kendi ten renginde olucak dediadam benim izimi benden cok dert etti ben begenmistim oysa ki
Ay ben kullaniyorum gecmedi isteEğer gerçekten bu kırmızılık normal değilse ben buna kafayı çok takarım
Pintilik yapıp bepanthol anti scar jel almıştım ben de mi contractubex alsam
Benim de cildim çok hassas normalde çabuk kızarır kolay tahriş olur her şeyden
Kremimi bile değiştirsem kızarır kaşınır belki de ondan
Ne kadar surede gectiContractubex çok iyi, normal doğum kesi izim geçti tamamen üstelik benim kesi çapraz kaba etime atılmıştı çok çirkindi ve bende beyaz tenliyim
Evet cnm genelde ayni cikiyor 100 gr yanilma payi varEvdeki baskullemi tartiyorsun?
Valla benim baya iz var kirmizi gibi bir de tek tarafi cukurumsu doktora sormstm ikinciler boyle olabiliyor dedi tabi boyle kalmaz da tam duz olmicak sanrm krem de suruyorum amaBen krem bile sürmüyom amaan iz kalırsa kalsın diye morlu kırmızılı bi şey2
Ben de o kremden kullaniyorum hala cok duzenli olmasadaAy ben kullaniyorum gecmedi istealmadiysan bu saatten sonra alma bence. Baska kimse de yazmadi ne renk oldugunu yazsalar sorun bizde mi anlardik
Ne kadar surede gecti
Canim ya ben de senin gibi alerjimi diyorum insallah yoktur sana dr nasil tani koymustu ki kakasi hep mukuslu mu bizim hep oyleSorma araştıra araştıra buldum belamı, hem ben hem oğlan perişan oldu. Şimdi ne yesem dokundu mu diye anksiyete bozukluğu oldu bende
50 gün kadar sürdü doktorum doğumdan 1 hafta sonra günde 3 demişti ama özel bölgemde oldugundan ben lavaboya koymuştum her tuvalete gittiğimde yeniledimAy ben kullaniyorum gecmedi istealmadiysan bu saatten sonra alma bence. Baska kimse de yazmadi ne renk oldugunu yazsalar sorun bizde mi anlardik
Ne kadar surede gecti
Huzursuzlugu nasil cnm gectimiHiç kurcalama ben pişmanım cehalet mutluluktur dedikleri, araştırmasam düz yemeğimi yicektim çocuk gazlı der geçerdik, şimdi sütte hayır kalmadı alerji diye diye.
Kambur olcam emzirecem diye bi de sasi olursakŞaşı olmayalım kiz
Ne sürüyon senValla benim baya iz var kirmizi gibi bir de tek tarafi cukurumsu doktora sormstm ikinciler boyle olabiliyor dedi tabi boyle kalmaz da tam duz olmicak sanrm krem de suruyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?