2021 Aralık Anneleri

Beyaz tenliyim ben de ve sadece ilk hafta doktorun verdiği kremi kullandım başka hiç kullanmadım. Kırmızılı pembeli bi iz var . Çok da önemsemiyorum üç aya geçmez muhtemelen.

Beyaz tenliyim ben de ve sadece ilk hafta doktorun verdiği kremi kullandım başka hiç kullanmadım. Kırmızılı pembeli bi iz var . Çok da önemsemiyorum üç aya geçmez muhtemelen.
Geçmedi 3 aya gidicem biliyosun . Kremi aldım ama ilk gün sürdüm o kadar zorlu günler ardında ameliyat izi aklima gelen son şey bile değil

Çok teşekkür ederim canım benimki ayakta sallanmiyor kolik ataklarında illa battaniye de sallanacak ki sussun , bilmiyorum alsam mı.almasam mi birde meme emmeme ile karşı karşıyayız

Bitmedi ,bitmiyor artık kolikligine şükür eder hale heldim meme emmiyor + mama verelim dedim onu da yemiyor hem meme reddi hemde genel yememe reddi ile uğraşıyorum.koliklik artık alıştığımız hal oldu
Atak haftası filandır ya

Allah kimseye su durumları yaşatmasın aynı seyleru yaşayanlar anlar , çocuk hem yemiyo hem uyumuyo hem agliyo hep durum böyle insan da sinir denen psikoloji denen bişey neredeyse kalmiyo
Meme reddi filan geçici olabiliyormuş insallah geçicidir. Aha 3 ay da oldu kolik de insallah biymek üzeredir. Tummy time filan yapabiliyonuz mu çıngırak filan dikkatini çekiyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…