Beyaz tenliyim ben de ve sadece ilk hafta doktorun verdiği kremi kullandım başka hiç kullanmadım. Kırmızılı pembeli bi iz var . Çok da önemsemiyorumValla benim doktor oyle deyince bi aydim ben demekki iyilesenin iyilesioben cok beyaz tenliyim ve yara izlerim zor gecer gerci ondan da olabilir. Ama 3 aya o kirmizilik geciomus, krem mucizeler yaratacak diye dusunmustum ama biraz daha kullanayim bakayim
GeçmediBeyaz tenliyim ben de ve sadece ilk hafta doktorun verdiği kremi kullandım başka hiç kullanmadım. Kırmızılı pembeli bi iz var . Çok da önemsemiyorumüç aya geçmez muhtemelen.
Koliklik bitmiyor mu?Geçmedi3 aya gidicem biliyosun . Kremi aldım ama ilk gün sürdüm o kadar zorlu günler ardında ameliyat izi aklima gelen son şey bile değil
Bitmedi ,bitmiyor artık kolikligine şükür eder hale heldim meme emmiyor + mama verelim dedim onu da yemiyor hem meme reddi hemde genel yememe reddi ile uğraşıyorum.koliklik artık alıştığımız hal olduKoliklik bitmiyor mu?
Çok teşekkür ederim canımBen kullaniyorum canim gündüz pek faydası olmuyor ama gece karanlıkta uyuyor çok şükürgece uyanıp emip geri yatiriyorum biraz sallıyorum uyuyor.Kolik zancisinda da ben kollarını ve ayaklarını sıkı sıkı kundak yapıp emzik verip ayağımda sallıyorum.Ayrica gece hamakta koca adam gibi gaz çıkarıyor.
Atak haftası filandır yaBitmedi ,bitmiyor artık kolikligine şükür eder hale heldim meme emmiyor + mama verelim dedim onu da yemiyor hem meme reddi hemde genel yememe reddi ile uğraşıyorum.koliklik artık alıştığımız hal oldu
Bunu ben de dicektim ama neyse dedimGeçmedi3 aya gidicem biliyosun . Kremi aldım ama ilk gün sürdüm o kadar zorlu günler ardında ameliyat izi aklima gelen son şey bile değil
Oluyor bazen uykuda ver sağ memeyiAy benim bebiş sabahtan beri sağ memeyi almıyor kendini geri atıyor sol memeyi alıyor bu neyin nesidir
Umarım anlık bişeydir
ContratubexNe sürüyon sen
Canim muzik acipbir dene anne karni sesi ya da kolik bebek muzikleri alir merk etmeAy benim bebiş sabahtan beri sağ memeyi almıyor kendini geri atıyor sol memeyi alıyor bu neyin nesidir
Umarım anlık bişeydir
Oluyor bazen uykuda ver sağ memeyi
Bnmki de bi ara öyleydi sonra düzeldi
Bilemedim ki valla annemdeyim şimdi emzirirken anladım öyle olduğunuCanim muzik acipbir dene anne karni sesi ya da kolik bebek muzikleri alir merk etme
Ay hic bilmiyomuşumContratubex
Bilmiyorum inşallah öyledir inşallah su durum gecerAtak haftası filandır ya
Hayırlı kandiller canım .Bunu ben de dicektim ama neyse dedimhayırlı kandiller bu arada canım
Insallah ☹Bilmiyorum inşallah öyledir inşallah su durum gecer
Allah kimseye su durumları yaşatmasın aynı seyleru yaşayanlar anlar , çocuk hem yemiyo hem uyumuyo hem agliyo hep durum böyle insan da sinir denen psikoloji denen bişey neredeyse kalmiyoInsallah ☹
Meme reddi filan geçici olabiliyormuş insallah geçicidir. Aha 3 ay da oldu kolik de insallah biymek üzeredir. Tummy time filan yapabiliyonuz mu çıngırak filan dikkatini çekiyo mu?Allah kimseye su durumları yaşatmasın aynı seyleru yaşayanlar anlar , çocuk hem yemiyo hem uyumuyo hem agliyo hep durum böyle insan da sinir denen psikoloji denen bişey neredeyse kalmiyo
Ayyy kızmadın mı?Ay annem çocuğuma uyuduğum saatler çizgi film izletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?