- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Oylemi diyet falan ne zaman veriyorlar :s6 aydan önce alerji testi yapmıyorlar ama
Diyet verir hemen ama uymak lazım verdiğinde dr görüştün mü hiçOylemi diyet falan ne zaman veriyorlar :s
Küçük küçük böyle . İki defa oldu böyle. Gitsem mi doktora bilemedim . Zaten hastaneler ana baba günüCanım beyazlık önemli diye okumuştum onu doktoruna sor bence
Evet canım . Çok afedersin boyle küçük peynir kesiği gibi .Pütürlü değil mi anne sütü alan bebelerde normalmiş
Telaş yapmaKüçük küçük böyle . İki defa oldu böyle. Gitsem mi doktora bilemedim . Zaten hastaneler ana baba günü
Evet canım . Çok afedersin boyle küçük peynir kesiği gibi .Her gün biraz duzeliriz belki diye diye yenileri ekleniyor
Yok cnm gitmedim bu ay saglik ocagi kontrolumuze de gidelim diyorum kilo gelisim baksin sonra gitmek lazmDiyet verir hemen ama uymak lazım verdiğinde dr görüştün mü hiç
Günde en az 2 yapıyo ya kakayıHuzursuzluk varmi peki biz de asiri var ikiniyor ikiniyor 2 3 gunde bir yapabiliyor o da mukuslu. Bir de test yapmalari gerekmezmi bagirsakta enfeksiyn varmi diye:s
Huzursuzluk ve kilo aliminda sıkıntı olmayinca cok onemli dgeil sanki mukuslu yapmasıGünde en az 2 yapıyo ya kakayıHuzursuzluk yok şükür. lonely bird daha iyi bilir tabi onun alerjili.
Bi ara mesela hep sıvı gibiydi. Bu ara pütürlü mrsela değişiyo.
Yok demez o ben laf edince de ya saygısız olurum ya fesat hep ben yanlış anlarımBütün sülaleye benzetiyor desene
Eşin bişey demiyor mu
Yani seni de bu kadar yıpratmaya hakkı yok ki
Yazık anasına benzemişBenim oğlan tıpkı babası ama arada bana da benzeten oluyordu, kvye dedim bunu olsun diyor canı sağolsun napalım
Cidden ilk doğdu benimki de o kadar güzel emiyordu ki başta eşim ve annesi sağolsun aboovv bu nasıl bebek hiç doymuyo çok boğazlı diye diye memeden kestiler. Ya yeni doğan 24 saat memede olur zaten ne boğazı olacak.
Şaşı olmayalım kizAynn bn çirkin kızım diye seviyorum
Ayy geçen bi abla dedi emzirirken kendi burnunun ucuna bak değmez dedi bi dene bakim
Benim kaka düzeldi huzursuzluk top yaptı. Diyeti bozdum yine mukuslu yapmadı, tekrar diyete başladım bugün yapmışGünde en az 2 yapıyo ya kakayıHuzursuzluk yok şükür. lonely bird daha iyi bilir tabi onun alerjili.
Bi ara mesela hep sıvı gibiydi. Bu ara pütürlü mrsela değişiyo.
Bence de hafif alerjik gülüm. Başka bi problem yok şükür soegulamıyorum ben de.Benim kaka düzeldi huzursuzluk top yaptı. Diyeti bozdum yine mukuslu yapmadı, tekrar diyete başladım bugün yapmışAma seninki de hafif alerjik merve, doktorlar çok bi sıkıntısı yoksa diyet vermiyor zaten. Ben memeyi ememiyor diye yapıyorum bi faydası olur mu diye, gitsem belki bana da boşa yapma dicek.
Hiç kurcalama ben pişmanım cehalet mutluluktur dedikleri, araştırmasam düz yemeğimi yicektim çocuk gazlı der geçerdik, şimdi sütte hayır kalmadı alerji diye diye.Bence de hafif alerjik gülüm. Başka bi problem yok şükür soegulamıyorum ben de.
Ama sizde karı koca benziyorsunuz birbirinize tek babaya benzemiş olmuyor bu durumdaBenim oğlan tıpkı babası ama arada bana da benzeten oluyordu, kvye dedim bunu olsun diyor canı sağolsun napalım
Cidden ilk doğdu benimki de o kadar güzel emiyordu ki başta eşim ve annesi sağolsun aboovv bu nasıl bebek hiç doymuyo çok boğazlı diye diye memeden kestiler. Ya yeni doğan 24 saat memede olur zaten ne boğazı olacak.
Diyet çocuğu bozuyorBenim kaka düzeldi huzursuzluk top yaptı. Diyeti bozdum yine mukuslu yapmadı, tekrar diyete başladım bugün yapmışAma seninki de hafif alerjik merve, doktorlar çok bi sıkıntısı yoksa diyet vermiyor zaten. Ben memeyi ememiyor diye yapıyorum bi faydası olur mu diye, gitsem belki bana da boşa yapma dicek.
Dedim sana okuma netten kafaya göre takılacaktınHiç kurcalama ben pişmanım cehalet mutluluktur dedikleri, araştırmasam düz yemeğimi yicektim çocuk gazlı der geçerdik, şimdi sütte hayır kalmadı alerji diye diye.
Kız şaka mı hiç alakamız yok ben esmee o sarı, benim yüz burun yuvarlak onun sivriAma sizde karı koca benziyorsunuz birbirinize tek babaya benzemiş olmuyor bu durumda
Diyet çocuğu bozuyor
Senin kide kolik bnce alerji filan değil
Bak alerji olanlarda kanda kaka çoğunluk oluyormuş
Sorma araştıra araştıra buldum belamı, hem ben hem oğlan perişan oldu. Şimdi ne yesem dokundu mu diye anksiyete bozukluğu oldu bendeDedim sana okuma netten kafaya göre takılacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?