2021 Aralık Anneleri

Canım beyazlık önemli diye okumuştum onu doktoruna sor bence
Küçük küçük böyle . İki defa oldu böyle. Gitsem mi doktora bilemedim . Zaten hastaneler ana baba günü

Pütürlü değil mi anne sütü alan bebelerde normalmiş
Evet canım . Çok afedersin boyle küçük peynir kesiği gibi . Her gün biraz duzeliriz belki diye diye yenileri ekleniyor

Telaş yapma normal
Dr kontrole gittiğinde yine sorarsın

Huzursuzluk varmi peki biz de asiri var ikiniyor ikiniyor 2 3 gunde bir yapabiliyor o da mukuslu. Bir de test yapmalari gerekmezmi bagirsakta enfeksiyn varmi diye:s
Günde en az 2 yapıyo ya kakayı Huzursuzluk yok şükür. lonely bird daha iyi bilir tabi onun alerjili.
Bi ara mesela hep sıvı gibiydi. Bu ara pütürlü mrsela değişiyo.

Oksuruk icin ne yapilabilir konusamiyorum bile zaman zaman sut bal sarimsak acaba bebise dokunur mu ya

Yazık anasına benzemiş

Günde en az 2 yapıyo ya kakayı Huzursuzluk yok şükür. lonely bird daha iyi bilir tabi onun alerjili.
Bi ara mesela hep sıvı gibiydi. Bu ara pütürlü mrsela değişiyo.
Benim kaka düzeldi huzursuzluk top yaptı. Diyeti bozdum yine mukuslu yapmadı, tekrar diyete başladım bugün yapmış Ama seninki de hafif alerjik merve, doktorlar çok bi sıkıntısı yoksa diyet vermiyor zaten. Ben memeyi ememiyor diye yapıyorum bi faydası olur mu diye, gitsem belki bana da boşa yapma dicek.

Bence de hafif alerjik gülüm. Başka bi problem yok şükür soegulamıyorum ben de.

Ama sizde karı koca benziyorsunuz birbirinize tek babaya benzemiş olmuyor bu durumda

Diyet çocuğu bozuyor
Senin kide kolik bnce alerji filan değil
Bak alerji olanlarda kanda kaka çoğunluk oluyormuş

Hiç kurcalama ben pişmanım cehalet mutluluktur dedikleri, araştırmasam düz yemeğimi yicektim çocuk gazlı der geçerdik, şimdi sütte hayır kalmadı alerji diye diye.
Dedim sana okuma netten kafaya göre takılacaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…