- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Saol cnm bn de yeni atlattık sayılırAyyy gecmis olsun cnm dikkat et de sana bulasmasn cok zor oluyormus sen hasta cocuk hasta gerci sen deneyimlisindir ama aman cocuklar hasta olmasn ya
Ya geçmiş olsun akıllı paşamaBnm şimdide oğlan hasta bronşit yine tekrarlamış iğne oluyor kıza bulaşmasın diye kırk takla atıyorum
kız da onu görünce ağzını yaya yaya gülüyor
Canım bi de bebeğimin kakasinda böyle beyaz küçük bezeler vardı biraz. Sende oldu mu hiç? Anne sütü alıyor bu aradaSen öğretmensin kamuda sanırım canım ,ben özel sektördeyim benimde ücretlim 15 Mart'ta son ,sonrasında ise ucretiz alicam 3,4 ay bakalım inşallahinşallah herşey güzel olur evvela bebislerin sağlıkları
Yok canım benimkinde öyle bişey gozlemlemedim ,benim bebe zaten 2 günde 1 kaka yapiyoCanım bi de bebeğimin kakasinda böyle beyaz küçük bezeler vardı biraz. Sende oldu mu hiç? Anne sütü alıyor bu arada
Ay herkes hasta sana daha cok kolay gelsin caim 2 cocukla rabbim guc versinSaol cnm bn de yeni atlattık sayılır
Her hastalık yeni deneyim oluyor ya
Soylenince ben de dogustan oldugunu dusundum de degilmis. Koyu kivamli bir krem kullaniyordum onun yapmis olabilecegini dusunuyorum. Bir de uyarilmasin diye bacak arasini cok ellememeye calisiyordum ondan da olabilir. Simdi pamugun kenariyla sildiriyorum. Amin insallah sag olunBen onun doğumsal bisey olduğunu sanıyordum sonradan olduğunu yada bakimla ilgili olduğunu bilmiyodum, öğrenmiş oldum çaba dikkat ederim artık, zaten kızı temizlemek baya zor yaa benim ilki erkek olunca bu baya teferruatli geldi. Kaka yapınca hep oraya geliyor mesela, açıp iyice siliyorum ama baya ugrastiriyor, sizde de bidaha olmaz inşallah
Benim bazen 3 gune bazen daha gec bazen erken ama kac gundur ikiniyirdu bugun yaoabilmis ve uzuyor mukuslu heo oyle yapiyor artik sanrm:sYok canım benimkinde öyle bişey gozlemlemedim ,benim bebe zaten 2 günde 1 kaka yapiyonormal mi sizce ?
Yani normaldir herhalde demi ? Yoksa bizimkiler doymadikları için mi acaba aklımda sorular,düşünceler ...Benim bazen 3 gune bazen daha gec bazen erken ama kac gundur ikiniyirdu bugun yaoabilmis ve uzuyor mukuslu heo oyle yapiyor artik sanrm:s
Yok cnm bazi bebeklerin duzeni oyle olablrmis kabiz degilse sıkıntı yok ama ben mukuslu olmasini anlamadm tek basina bir bulgu degil diyorlar ama bagirsaklarinda bir sorun olablrmiYani normaldir herhalde demi ? Yoksa bizimkiler doymadikları için mi acaba aklımda sorular,düşünceler ...
Hiçbir bilgim yok doktoruna sordun mu hiç ? Tek başına bulgu zannetmem ona bakarsan alerji de de kusma var ama tek başına bulgu değilYok cnm bazi bebeklerin duzeni oyle olablrmis kabiz degilse sıkıntı yok ama ben mukuslu olmasini anlamadm tek basina bir bulgu degil diyorlar ama bagirsaklarinda bir sorun olablrmi
Senin doküntü filan var mi kiYakinda bir doktora goturecegm de suan baska goz muayene fln var onlardan sonra muhtemelen sut alerjisi benm tahminim de dr ne diyecek bakalm
Benimki de her gün yapmıyor canım . Olabiliyormuş.Yok canım benimkinde öyle bişey gozlemlemedim ,benim bebe zaten 2 günde 1 kaka yapiyonormal mi sizce ?
Dokuntu yok ama kakasi artik hep mukuslu bir de cok zor yapiyor gunlerce ikiniyor uyuyamiyir huzursuzluk varSenin doküntü filan var mi ki
Daha gitmedim once çocuk dr una giderim herhalde sonra gerekirse alerji diniHiçbir bilgim yok doktoruna sordun mu hiç ? Tek başına bulgu zannetmem ona bakarsan alerji de de kusma var ama tek başına bulgu değil
Mukus bizde de oluyo sık sık ama arkadasın alerji doktoruna attık tek başına önemli görmedi.Dokuntu yok ama kakasi artik hep mukuslu bir de cok zor yapiyor gunlerce ikiniyor uyuyamiyir huzursuzluk var
Huzursuzluk varmi peki biz de asiri var ikiniyor ikiniyor 2 3 gunde bir yapabiliyor o da mukuslu. Bir de test yapmalari gerekmezmi bagirsakta enfeksiyn varmi diye:sMukus bizde de oluyo sık sık ama arkadasın alerji doktoruna attık tek başına önemli görmedi.
6 aydan önce alerji testi yapmıyorlar amaHuzursuzluk varmi peki biz de asiri var ikiniyor ikiniyor 2 3 gunde bir yapabiliyor o da mukuslu. Bir de test yapmalari gerekmezmi bagirsakta enfeksiyn varmi diye:s
Canım beyazlık önemli diye okumuştum onu doktoruna sor benceCanım bi de bebeğimin kakasinda böyle beyaz küçük bezeler vardı biraz. Sende oldu mu hiç? Anne sütü alıyor bu arada
Pütürlü değil mi anne sütü alan bebelerde normalmişCanım bi de bebeğimin kakasinda böyle beyaz küçük bezeler vardı biraz. Sende oldu mu hiç? Anne sütü alıyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?