2021 Aralık Anneleri

Canım bi de bebeğimin kakasinda böyle beyaz küçük bezeler vardı biraz. Sende oldu mu hiç? Anne sütü alıyor bu arada

Soylenince ben de dogustan oldugunu dusundum de degilmis. Koyu kivamli bir krem kullaniyordum onun yapmis olabilecegini dusunuyorum. Bir de uyarilmasin diye bacak arasini cok ellememeye calisiyordum ondan da olabilir. Simdi pamugun kenariyla sildiriyorum. Amin insallah sag olun

Yani normaldir herhalde demi ? Yoksa bizimkiler doymadikları için mi acaba aklımda sorular,düşünceler ...
Yok cnm bazi bebeklerin duzeni oyle olablrmis kabiz degilse sıkıntı yok ama ben mukuslu olmasini anlamadm tek basina bir bulgu degil diyorlar ama bagirsaklarinda bir sorun olablrmi

Yakinda bir doktora goturecegm de suan baska goz muayene fln var onlardan sonra muhtemelen sut alerjisi benm tahminim de dr ne diyecek bakalm

Yok cnm bazi bebeklerin duzeni oyle olablrmis kabiz degilse sıkıntı yok ama ben mukuslu olmasini anlamadm tek basina bir bulgu degil diyorlar ama bagirsaklarinda bir sorun olablrmi
Hiçbir bilgim yok doktoruna sordun mu hiç ? Tek başına bulgu zannetmem ona bakarsan alerji de de kusma var ama tek başına bulgu değil

Mukus bizde de oluyo sık sık ama arkadasın alerji doktoruna attık tek başına önemli görmedi.
Huzursuzluk varmi peki biz de asiri var ikiniyor ikiniyor 2 3 gunde bir yapabiliyor o da mukuslu. Bir de test yapmalari gerekmezmi bagirsakta enfeksiyn varmi diye:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…