2021 Aralık Anneleri

Nelerı kestiniz ben yumurta kestıgım zaman etkılıyor Sankı
Süt ürünleri, paketli bütün her şey, kuru yemişler, tahin, bal, gaz için yemediklerim bakliyat, turunçgiller, lahana, karnabahar vs. Et de yemiyorum 4-5 gündür. Tek yumurta kaldı. Onu baştan beri yiyorum diye kesmedim. Yarından sonra onu da yemicem.

Meme reddi filan geçici olabiliyormuş insallah geçicidir. Aha 3 ay da oldu kolik de insallah biymek üzeredir. Tummy time filan yapabiliyonuz mu çıngırak filan dikkatini çekiyo mu?
İnşallah inşallah , tummy time yapıyorum gaz çıkıyor arada,tabi çıngırak sesleri dikkatlice bakıyor renkli şeylere poşet kitaplarda hoşuna gidiyor.

Oğlum yerini yadırgamış anası gibi kendi evinde rahat ediyor sadece
Eve gelince her şey düzeldi neyse ki şimdilik
Dicektim acaba yer değişik geldi olabilir mi diye el kadar bebe yadırgamaz heralde dedim içimden olmuş
İyi bari düzelmiş

Korktuğum gibi pandemi bebesi olmasınlar inşallah
Ev gezmesini ben de çok sevmem ama dışarıları çok severiim
Bnde dışarı gezmesi
hayaller hayatlar olmayalım ya
Bi sürü tatil hayali kuruyoruz inşallah olur Amin
Havalar ısınsın dışarı çıkarıp alıştırmak lazım

Biz daha yeni bebek arabası alcaz da önerisi olan var mı kızlar? Hiçbir fikrim yok bu konuda. Hangileri kullanışlı olur acaba ? Fikir verirseniz sevinirim
Kraft jet kullanıyorum, yenidoğandan itibaren 3 4 yaşa kadar kullanılıyor, 9 kg kendimde tasiyabiliyorum, otomatik katlanıp kolay açılıyor ve manevra kabiliyeti çok çok iyi tek elimle bile sürebiliyorum , bu özellikleri göz önünde bulundurarak farklı arabalara da göz atabilirsin

Bakicam mutlaka çok teşekkür ederim

Bnde dışarı gezmesi
hayaller hayatlar olmayalım ya
Bi sürü tatil hayali kuruyoruz inşallah olur Amin
Havalar ısınsın dışarı çıkarıp alıştırmak lazım
Evet ya ben de güzel bir tatil hayaliyle avunuyorum valla
Aynenn şu soğuklar biraz geçse de çıkarsak
Hiç olmasa bahçeye indirsem diyorum ama bizim bahçenin de öyle bir konumu var ki İstanbulda hiçbir yerde rüzgar yoksa bile bizim bahçe uçuyor
Hamileyken uçma tehlikesiyle yapıyordum günlük yürüyüşlerimi

Biz daha yeni bebek arabası alcaz da önerisi olan var mı kızlar? Hiçbir fikrim yok bu konuda. Hangileri kullanışlı olur acaba ? Fikir verirseniz sevinirim
Biz Kanz xgo plus kullanıyoruz ben uzun uzun araştırmadım memnun kalanlardan yola çıkarak aldım
Henüz çok kullanmak nasip olmadı maalesef ama kullandığımız kadarıyla sürüşü çok rahat ve pratik

Allahım bu kadar benzer olur bizim bahçe ağustosta bile az bi esinti olsa uçuyor çocuğu nasıl indirecem diye kara kara düşünüyorum bn şüşkoyum beni bile uçuran rüzgara sahip
Bn hamileyken inemiyordum caddeye çıkıp yürüyordum

Hayırlı kandiller kızlar

İstanbul'da sünnet yaptıran anneler nerde, ne kadara yaptırdılar? Anadolu, Avrupa fark etmez iki tarafta olur bana.

Ben şimdi yeni yeni bi kaç tane hastaneye sormaya başladım. Dümdüz soruyorum ama özellikle sormam gereken bir şey var mı ya da dikkat etmem gereken bir şey. Bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…