- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Süt ürünleri, paketli bütün her şey, kuru yemişler, tahin, bal, gaz için yemediklerim bakliyat, turunçgiller, lahana, karnabahar vs. Et de yemiyorum 4-5 gündür. Tek yumurta kaldı. Onu baştan beri yiyorum diye kesmedim. Yarından sonra onu da yemicem.Nelerı kestiniz ben yumurta kestıgım zaman etkılıyor Sankı
İnşallah inşallah , tummy time yapıyorum gaz çıkıyor arada,tabi çıngırak sesleri dikkatlice bakıyor renkli şeylere poşet kitaplarda hoşuna gidiyor.Meme reddi filan geçici olabiliyormuş insallah geçicidir. Aha 3 ay da oldu kolik de insallah biymek üzeredir. Tummy time filan yapabiliyonuz mu çıngırak filan dikkatini çekiyo mu?
Oğlum yerini yadırgamış anası gibi kendi evinde rahat ediyor sadeceBak bakalım haber verirsin
Iyi ya öyle öyle arada en azından oyunlara konsantre olur.İnşallah inşallah , tummy time yapıyorum gaz çıkıyor arada,tabi çıngırak sesleri dikkatlice bakıyor renkli şeylere poşet kitaplarda hoşuna gidiyor.
Dicektim acaba yer değişik geldi olabilir mi diye el kadar bebe yadırgamaz heralde dedim içimdenOğlum yerini yadırgamış anası gibi kendi evinde rahat ediyor sadece
Eve gelince her şey düzeldi neyse ki şimdilik
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller bacımsular.
Yadırgıyorlar valla çocuk eve dönünce daha bi neşeli oluyorDicektim acaba yer değişik geldi olabilir mi diye el kadar bebe yadırgamaz heralde dedim içimdenolmuş
İyi bari düzelmiş
O zmn desene evden çıkmamak lazımYadırgıyorlar valla çocuk eve dönünce daha bi neşeli oluyor
Korktuğum gibi pandemi bebesi olmasınlar inşallahO zmn desene evden çıkmamak lazım
Bnde dışarı gezmesiKorktuğum gibi pandemi bebesi olmasınlar inşallah
Ev gezmesini ben de çok sevmem ama dışarıları çok severiim
Kraft jet kullanıyorum, yenidoğandan itibaren 3 4 yaşa kadar kullanılıyor, 9 kg kendimde tasiyabiliyorum, otomatik katlanıp kolay açılıyor ve manevra kabiliyeti çok çok iyi tek elimle bile sürebiliyorum , bu özellikleri göz önünde bulundurarak farklı arabalara da göz atabilirsinBiz daha yeni bebek arabası alcaz da önerisi olan var mı kızlar? Hiçbir fikrim yok bu konuda. Hangileri kullanışlı olur acaba ? Fikir verirseniz sevinirim
Bakicam mutlaka çok teşekkür ederimKraft jet kullanıyorum, yenidoğandan itibaren 3 4 yaşa kadar kullanılıyor, 9 kg kendimde tasiyabiliyorum, otomatik katlanıp kolay açılıyor ve manevra kabiliyeti çok çok iyi tek elimle bile sürebiliyorum , bu özellikleri göz önünde bulundurarak farklı arabalara da göz atabilirsin
Evet ya ben de güzel bir tatil hayaliyle avunuyorum vallaBnde dışarı gezmesi
hayaller hayatlar olmayalım ya
Bi sürü tatil hayali kuruyoruz inşallah olur Amin
Havalar ısınsın dışarı çıkarıp alıştırmak lazım
Biz Kanz xgo plus kullanıyoruz ben uzun uzun araştırmadım memnun kalanlardan yola çıkarak aldımBiz daha yeni bebek arabası alcaz da önerisi olan var mı kızlar? Hiçbir fikrim yok bu konuda. Hangileri kullanışlı olur acaba ? Fikir verirseniz sevinirim
Bende pierre cardin capsüle var. Bebeğim kucaktan inmiyo amaBiz daha yeni bebek arabası alcaz da önerisi olan var mı kızlar? Hiçbir fikrim yok bu konuda. Hangileri kullanışlı olur acaba ? Fikir verirseniz sevinirim
Benim de sling öyle ziyan oldu gibi görünüyorBende pierre cardin capsüle var. Bebeğim kucaktan inmiyo ama
Allahım bu kadar benzer olur bizim bahçe ağustosta bile az bi esinti olsa uçuyorEvet ya ben de güzel bir tatil hayaliyle avunuyorum valla
Aynenn şu soğuklar biraz geçse de çıkarsak
Hiç olmasa bahçeye indirsem diyorum ama bizim bahçenin de öyle bir konumu var ki İstanbulda hiçbir yerde rüzgar yoksa bile bizim bahçe uçuyor
Hamileyken uçma tehlikesiyle yapıyordum günlük yürüyüşlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?