Al birini vur birine bizmkidr aynı kucakcı Allah'ım sabit durmayacan aynı odada durmıcan sürekli oda odA gezecen tabi oturmakda yok zaten sürekli şarkı türkü anca pusette durur orda sallayıp uyutuyorum bende canımSelam kızlar. Birçoğunuz gibi bende yorgun çilekeş ana modundayım. Ama sağlıklıyız şükür gerisi boş diyorum onun içinbebişler nasıl siz nasılsınız. Kaç kg oldular. Biz 5100-5200 civarıyız. 3. Ay biraz daha az kilo aldı. Sütüm akşümları yetmiyor gögüsüm yumuşacık oluyor. Ek gıdaya kadar idare ederiz inşallah. Gece hiçbir şekilde emmiyor uyurken. İlla kendi uyanıp emmesi lazım. 1 aydırda gece gündüz ayırt ediyor ve 22 - 22.30 gibi uyuyor. 4 gibide kalkıp emiyor. 4ten sonra her 2 saatte bir kalkıp emiyor. 9.30da da günaydın diyip güne başlıyoruz. Gece uykumuz güzel olduğu için sanırım gündüz çok az uyuyor. En uzun uykusu 1 yada 1.5 saat. Ve uyanık kaydığı müddetce ya konuşmamı istiyor yada kucak istiyor. Artık çenemiz ağrıdı konuşmaktan. Gezmeyi ve konuşmayı çok seven tipik yay burcu bir kızım var.. ilerde işimiz var. Sizde durumlar nasıl
Aynen kuzum seni çok iyi anlıyorum çocuk zaten sıkıntılı benim bir de bu tazyik işi delirtiyor. Geçen gece burda topik buldum okudum tazyikli sütten şikayet stmiş kadıncağız sayfalarcaMillet maşallah ne güzel diyor diyorum ki ne olur maşallah demeyin fazlasında bıktırıyor rabbim doyacağı kadar versin
Sağlıyorum yoksa öksürüyor genzine kaçıyor boğulacak diye korkuyorum şu ek gıda olaylarına bi geçersek rahatlarız belki inşallah rahat emzirceğmiz zamanlarda gelir tez zamanda aminnnn
İnş canım inşallah buda bizim sınavımız işte inşallah çabucak geçer şu 6 ayda sonrası kolay olur inşallahAynen kuzum seni çok iyi anlıyorum çocuk zaten sıkıntılı benim bir de bu tazyik işi delirtiyor. Geçen gece burda topik buldum okudum tazyikli sütten şikayet stmiş kadıncağız sayfalarcaİnş kolayca büyürler ne deyim
Ay yok ben de bitiğim elim filan tutuluyo. Bi de yan yatıyorum sürekli memede ya düz dönerken çok ağrıyo mesela. Lansinohluk bi durum hibi gelmedi bana ama denenistersenBende kanguru düşünüyordum ama vazgeçtim ben doğumdan sonra resmen sakat oldum belim çok fena biz dışarı çıkana kadar bebeklerde oturmaya başlayacak gerek yok bence merdiven filan inip çıkmak zor oluyo kanguruyla.Ama siz gençsiniz ben yaşlıyımBu arada benim oğlum emerken artık çok canımı acıtıyor uçları resmen kopacak iki damağın arasında eziyor emzirme bitince acayip sizliyo lansinoh krem iyi gelir mi?
Allah yardım etsin.Valla ne yapacağımı bende şaştım bizim afacanda alışacak gibi değil doğru diyon azalma olmuyor sütte bide sağınca azalır vırt zırt diyorlar vall vucud kendi yapıyor
Ay maşallahsalı günü sağlık ocağına gideceğiz bakalım kaç kilo olmuş, rota virüs aşısını da yaptıracağız. Aynı şekilde tam bir ilgi arsızı, konuşalım kucağımıza alalım diye şebeklikler yapıyor, konuştukça bi hareketler bi gülücükler hepten tatlı oluyor eğer 2 dakika konuşma önce bi ses çıkartıyor baksınlar diye, sonra bakmamaya devam edersen başlıyor kıyametleri koparmaya. Konuşunca tekrardan bi gülücükler bi hareketler gündüz iyi de gece de uyumayınca insan da enerji kalmıyor maşallah senin bebişin uyku düzene girmiş, düzene girsin diye bir şeyler yaptın mı, yoksa kendi kendine mi girdi? Bir de benim bebe sensörlü yatağa koyduğun an uyanıyor, hatta bazen koymayı düşündüğünde uyanıyor kucakta iki büklüm de olsa mışıl mışıl uyuyor
canım sadece elinle günde iki üç kez sağ çok değil biraz yumuşat göğsü sonra bebeğini emzir makine sağım her seferinde daha çok süt ihtiyacı uyarısı verdiği için sütün sürekli çoğalır bir de dik pozisyonda emzir sürekli sağmak zor olur bebeğin zamanla emerken kontrol etmeyi öğrenecek kolaylıklar dliyorumValla ne yapacağımı bende şaştım bizim afacanda alışacak gibi değil doğru diyon azalma olmuyor sütte bide sağınca azalır vırt zırt diyorlar vall vucud kendi yapıyor
Bizim ilk gün olmuştu huzursuzluk. Bu kadar süre aşıdan olacağını sanmıyorum gaz yada atak haftası olabilir.Kızlar selam çarşamba günü iki aylık aşılarımızı olduk herhangi bir kızarıklık şişlik olmamasına rağmen bebeğim huzursuz sürekli ağlıyor uyumadığı zamanlarda sizin de böyle oldu mu endişeleniyorum acaba doktora mı götürsem
Bnce kullanma ya küçük ya oda nemlendirici hava mak daha iyi olurKızlar coldmix kullanan var mı ? Yastığına damlatılıyormuş gece tıkanmaması için. Bizim yatak odası çok havasız kalıyor gece burnu tıkanıyor oğlumun
Benim bebişin doktoru da aynen böyle demişti ve sanırım bu sebeple bizim rutinimiz de çok güzel oturdu maşallahAçıkcası bu uyku konusunda doktorum güzel yönlendirdi. 40ı çıktıktan sonra Birçok doktor 2 saatte 1 emzir derken benim doktorum gündüz 2-3 saatte 1 emzir ama gece uyuyabildiği kadar uyusun uyandırma . Eğer ki 6 saat uyanmazsa o zaman uyandırıp besle. İlk 40 gün 2-3 saatte bir beslemekteki amaç şekeri düşüp sarılık olmasın diye dedi. Uykusu bölünmeyince gece gündüz ayrımı oluşmaya başladı. Şimdilik uyku düzenimiz güzel ama ilerde ne olur bilmem. 1 günde bile değişiyor huylarıBirde ben sadece gece yatmadan mama verdim rutin oluşturdum. Yani gece 10.30da mama içtiğinde uykuya geçeceğinin farkına varıyor bence.
Sizin rutin güzel oluşmuş maşallah. Deniyorum da olmuyor akşam dokuzda yatmaya giriyoruz en erken on bir buçukta uyuyor. Gündüz uykusu hiç yok emmeyi susturma yöntemi olarak kullanıyorum maalesef durmuyor.Benim bebişin doktoru da aynen böyle demişti ve sanırım bu sebeple bizim rutinimiz de çok güzel oturdu maşallah
Geceleri 6 saat acıkmıyor, bazen 8 saati de buluyor. Ve kilo alımı gerçekten iyi gidiyor. Ssçüt kadar uyku da bebek gelişimi için önemliymiş yoksa aç kalıcak kilo almayacak diye korkmuştum bu rutini uyguladığımız ilk günler
Gece uykusuna akşam 8 gibi giriyor, Son beslenmesini gece 12 de yapıyorum biz yatmadan. Sonra sabaha kadar rahat ediyoruz. Böyle bi rutinde akşamları da bize kalıyor eşimle
Gecen hafta çok az süt içiyordu meğer A asabiyimben5 dediği gibi yine atak haftasındaymış şimdi düzeldiGündüzden gece 12 ye kadar 4 saatte bir gece 6 saatte bir besliyorum, denemek isteyen varsa çok tavsiye ederim. Yavaş yavaş alışıyor bebişler her şeye alıştıkları gibi
Elimle sağınca azalmıyor gibi ya gecede kalkıp sağıyorum bide öyle deneyim ama inanki çok zor oluyor ada çayımı içsem birde yacanım sadece elinle günde iki üç kez sağ çok değil biraz yumuşat göğsü sonra bebeğini emzir makine sağım her seferinde daha çok süt ihtiyacı uyarısı verdiği için sütün sürekli çoğalır bir de dik pozisyonda emzir sürekli sağmak zor olur bebeğin zamanla emerken kontrol etmeyi öğrenecek kolaylıklar dliyorum
Sizin rutin güzel oluşmuş maşallah. Deniyorum da olmuyor akşam dokuzda yatmaya giriyoruz en erken on bir buçukta uyuyor. Gündüz uykusu hiç yok emmeyi susturma yöntemi olarak kullanıyorum maalesef durmuyor.
Gazınıdq çıkardım yani karnına masaj yaptım şu anda biraz daha iyi atak haftası sekizinci hafta gözüküyor daha sonra 12. hafta şu anda onuncu haftadayız ama bilemiyorum artıkBizim ilk gün olmuştu huzursuzluk. Bu kadar süre aşıdan olacağını sanmıyorum gaz yada atak haftası olabilir.
Ay maşallah bu ne güzel rutinBenim bebişin doktoru da aynen böyle demişti ve sanırım bu sebeple bizim rutinimiz de çok güzel oturdu maşallah
Geceleri 6 saat acıkmıyor, bazen 8 saati de buluyor. Ve kilo alımı gerçekten iyi gidiyor. Ssçüt kadar uyku da bebek gelişimi için önemliymiş yoksa aç kalıcak kilo almayacak diye korkmuştum bu rutini uyguladığımız ilk günler
Gece uykusuna akşam 8 gibi giriyor, Son beslenmesini gece 12 de yapıyorum biz yatmadan. Sonra sabaha kadar rahat ediyoruz. Böyle bi rutinde akşamları da bize kalıyor eşimle
Gecen hafta çok az süt içiyordu meğer A asabiyimben5 dediği gibi yine atak haftasındaymış şimdi düzeldiGündüzden gece 12 ye kadar 4 saatte bir gece 6 saatte bir besliyorum, denemek isteyen varsa çok tavsiye ederim. Yavaş yavaş alışıyor bebişler her şeye alıştıkları gibi
Bnmki doona çook memnunum kızımda çok sevdiama bu zamandan sonrası için pek uygun değil
Baston olarak da Maclaren kullanıcam
Ben de foo foo aldim. Simdi bir muadili daha cikmis. O da 4 bin civari. Kesinlikle bebegim icin aldigim en mantikli esyalardan oldu. Tam olarak ihtiyacimi karsiliyor. Puset ve araba koltugunu da ayri ayri almak istememistim. Urun kalabaligindansa 1 taneyle 3 ihtiyaci gorduk. Birde kullanimi cok kolay.Bu Doona nin yanındaki rakamlarda, TL ile çıkarılan sifirlari atmayı unutmuşlar bacımbu beni aşıyor biraz çok teşekkür ederim ama kalite görmüş oldum
Evet acaba sen mi bana foo foo demiştinBen de foo foo aldim. Simdi bir muadili daha cikmis. O da 4 bin civari. Kesinlikle bebegim icin aldigim en mantikli esyalardan oldu. Tam olarak ihtiyacimi karsiliyor. Puset ve araba koltugunu da ayri ayri almak istememistim. Urun kalabaligindansa 1 taneyle 3 ihtiyaci gorduk. Birde kullanimi cok kolay.
Ama ihtiyaca gore degisir yaklasik 1-1,5 yasina kadar kullanilabileceginden uzun omurlu bir sey almak istiyorsaniz size uymayabilir. Ilk zamanlar icin cok kullanisli bir araba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?