- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnmki doona çook memnunum kızımda çok sevdiBiz daha yeni bebek arabası alcaz da önerisi olan var mı kızlar? Hiçbir fikrim yok bu konuda. Hangileri kullanışlı olur acaba ? Fikir verirseniz sevinirim
Alışsın arabasına uzun uzuuun gezelim yaBenim de sling öyle ziyan oldu gibi görünüyor
Normal kucağımda gezdirirken iyi ama slinge koyunca bunalıyor kendini atmaya çalışıyor
Çaresizce 3. ayı bekliyorum yeniden denemek için
Çok teşekkür ederim canım bakiyorum ona daBiz Kanz xgo plus kullanıyoruz ben uzun uzun araştırmadım memnun kalanlardan yola çıkarak aldım
Henüz çok kullanmak nasip olmadı maalesef ama kullandığımız kadarıyla sürüşü çok rahat ve pratik
Not edeyim bunu da . Teşekkür ederim canım çokçaBende pierre cardin capsüle var. Bebeğim kucaktan inmiyo ama
Şüşko olunca taşıyabilirsen deneBenim de sling öyle ziyan oldu gibi görünüyor
Normal kucağımda gezdirirken iyi ama slinge koyunca bunalıyor kendini atmaya çalışıyor
Çaresizce 3. ayı bekliyorum yeniden denemek için
Bu Doona nin yanındaki rakamlarda, TL ile çıkarılan sifirlari atmayı unutmuşlar bacımBnmki doona çook memnunum kızımda çok sevdiama bu zamandan sonrası için pek uygun değil
Baston olarak da Maclaren kullanıcam
Aaa Muadili yazmayı unutmuşum sen yazınca gördümBu Doona nin yanındaki rakamlarda, TL ile çıkarılan sifirlari atmayı unutmuşlar bacımbu beni aşıyor biraz çok teşekkür ederim ama kalite görmüş oldum
40 50 günden sonra alıştı ya şimdi uyuya kalırsa yine bi kaçıyo boğazına ama iyi toparlıyo. Tazyikliyken de daha büyük yudumlar alabiliyo.Kızlar slm bu aralar bitiğim yorgunluk her yerim ağrıyor bebişi kucakda taşımakdan vallla yıkık bi haldeyim sütü tazikli olanlar hala devam ediyormu nezamana kadar sürecek ya sürekli sağıp emzirmeden yoruldum yaa
Kafasını çok döndürüyorsa seninki de slingi sevmeyebilirmişAlışsın arabasına uzun uzuuun gezelim yaBen de sling mi kanguru mu drken almadım bi şey. Şimdi kucagımdayken de kafa o kadar dönüyo ki istediği yöne dışa dönük olanlardan almak lazım. Onlar da bana uzun gelir ben kendim kısayım.
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Solomom Baby Gri Portbebe & Kanguru Az Kullanılmış Online Satın AlKafasını çok döndürüyorsa seninki de slingi sevmeyebilirmiş
Ben de kanguru araştırmaya başliciim
Haklısın zaten hoşlanmıyor aman ne uğraşıcam be zorla taşımakla yatsın arabasınaŞüşko olunca taşıyabilirsen dene
Zaten ben şu an vazgeçtim galiba alırsam babası taşısın diye alırımdolap'ta ne bulduğuma bir bak! Solomom Baby Gri Portbebe & Kanguru Az Kullanılmış Online Satın Al
Al moruk benim favorilerde. Ama nasıl taşıyacaz ya belimiz ağrır ben valla çekiniyom.
Yok y alışmadı bizimki gece gündüz tek memeden 60 90 CC sağıyorum öyle emiyor yoksa fışkırtıyor genzine gidiyor rabbim doyacağı kadar versin ya ne eksik ne fazla bizim hemşirenin de öyle tazikliymiş 6 ay sürdü diyor inşallah okadar sürmez ya çok yorucu oluyor gitiğim her yere sağma makinasıyla gidiyorum iffit oluyorum40 50 günden sonra alıştı ya şimdi uyuya kalırsa yine bi kaçıyo boğazına ama iyi toparlıyo. Tazyikliyken de daha büyük yudumlar alabiliyo.
E gülüm sağdıkça da artacak sonu gelmez böyleYok y alışmadı bizimki gece gündüz tek memeden 60 90 CC sağıyorum öyle emiyor yoksa fışkırtıyor genzine gidiyor rabbim doyacağı kadar versin ya ne eksik ne fazla bizim hemşirenin de öyle tazikliymiş 6 ay sürdü diyor inşallah okadar sürmez ya çok yorucu oluyor gitiğim her yere sağma makinasıyla gidiyorum iffit oluyorum
O tazyik yüzünden mememi kesip atasım geliyor bazenYok y alışmadı bizimki gece gündüz tek memeden 60 90 CC sağıyorum öyle emiyor yoksa fışkırtıyor genzine gidiyor rabbim doyacağı kadar versin ya ne eksik ne fazla bizim hemşirenin de öyle tazikliymiş 6 ay sürdü diyor inşallah okadar sürmez ya çok yorucu oluyor gitiğim her yere sağma makinasıyla gidiyorum iffit oluyorum
Bende kanguru düşünüyordum ama vazgeçtim ben doğumdan sonra resmen sakat oldum belim çok fena biz dışarı çıkana kadar bebeklerde oturmaya başlayacak gerek yok bence merdiven filan inip çıkmak zor oluyo kanguruyla.Ama siz gençsiniz ben yaşlıyımdolap'ta ne bulduğuma bir bak! Solomom Baby Gri Portbebe & Kanguru Az Kullanılmış Online Satın Al
Al moruk benim favorilerde. Ama nasıl taşıyacaz ya belimiz ağrır ben valla çekiniyom.
Millet maşallah ne güzel diyor diyorum ki ne olur maşallah demeyin fazlasında bıktırıyor rabbim doyacağı kadar versinO tazyik yüzünden mememi kesip atasım geliyor bazenbi de benim baştan sağsam bile boşken de çocuk hızlı çekerse yine tazyikli geliyor ben de inatla sağmıyorum. Bu defa da ona alışacak sağ sağ nereyr kadar. Sık sık da mastit yapıyor ama sağmakla uğraşamam. Mochi alıcam bi o rahatmış takarsam onu takarım.
Selam kızlar. Birçoğunuz gibi bende yorgun çilekeş ana modundayım. Ama sağlıklıyız şükür gerisi boş diyorum onun içinbebişler nasıl siz nasılsınız. Kaç kg oldular. Biz 5100-5200 civarıyız. 3. Ay biraz daha az kilo aldı. Sütüm akşümları yetmiyor gögüsüm yumuşacık oluyor. Ek gıdaya kadar idare ederiz inşallah. Gece hiçbir şekilde emmiyor uyurken. İlla kendi uyanıp emmesi lazım. 1 aydırda gece gündüz ayırt ediyor ve 22 - 22.30 gibi uyuyor. 4 gibide kalkıp emiyor. 4ten sonra her 2 saatte bir kalkıp emiyor. 9.30da da günaydın diyip güne başlıyoruz. Gece uykumuz güzel olduğu için sanırım gündüz çok az uyuyor. En uzun uykusu 1 yada 1.5 saat. Ve uyanık kaydığı müddetce ya konuşmamı istiyor yada kucak istiyor. Artık çenemiz ağrıdı konuşmaktan. Gezmeyi ve konuşmayı çok seven tipik yay burcu bir kızım var.. ilerde işimiz var. Sizde durumlar nasıl
Valla ne yapacağımı bende şaştım bizim afacanda alışacak gibi değil doğru diyon azalma olmuyor sütte bide sağınca azalır vırt zırt diyorlar vall vucud kendi yapıyorE gülüm sağdıkça da artacak sonu gelmez böyle
Bebek de alısamaz. Bilemedim.valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?