Benim tazyik devam vallaKızlar slm bu aralar bitiğim yorgunluk her yerim ağrıyor bebişi kucakda taşımakdan vallla yıkık bi haldeyim sütü tazikli olanlar hala devam ediyormu nezamana kadar sürecek ya sürekli sağıp emzirmeden yoruldum yaa
Ya çocuğum bugün 4 saat emmediGeceleri 6 saat acıkmıyor, bazen 8 saati de buluyor.
Her bebek farklı sanırım ama tevhide dadı da ne öğretirsen o dur diyor her gittiği bebeğe rutin oluşturabiliyor anlamadım hangisi doğruSizin rutin güzel oluşmuş maşallah. Deniyorum da olmuyor akşam dokuzda yatmaya giriyoruz en erken on bir buçukta uyuyor. Gündüz uykusu hiç yok emmeyi susturma yöntemi olarak kullanıyorum maalesef durmuyor.
Acaba aç mı kalıyor ya da gazı mı oluyor? Benimki de yeterince süt içmediğinde ya da gazı olduğunda bu rutin şaşıyor mesela.Ay maşallah bu ne güzel rutinben kırkı çıkmadan dahil hiç emzirmek için uyandırmadım, yeni doğduğu zaman emmeyi bitirdikten bir saat sonra uyandır yine emzir dedi, bir saat dolmadan uyandı emdi oğlum hep. Hatta 2 aylık kontrolünde 3 saatten önce emzirme dedi, ama çocuk kendini yırtıyor nerdeyse nasıl emzirmeyeyim ki.. Bizim rutinimiz tersine işliyor nedense.. iki gecedir gece 2den sabah 7ye kadar uyumuyor, önceki üç gece de gece 11den sabah 5e 6ya kadar uyumadı. Nasıl düzen oturacak bilmiyorum
Yavaş yavaş alışacak memeler, benim önceden iki saat sağmasam dolup taşardı şimdi yavaş yavaş 6 saate kaydırdım. Okuldayken sağım yapacaksın mecbur, aralarını açarsın saatlerin alışır işteBenim tazyik devam valla
Çok şükür süt var şükürsüz olmak istemiyorum
Ama ortalık batıyor çocuk takılıyor
Yatarak emzirince daha az boğazına takıldığını fark ettim ben
sadece gece uyurum diye korkudan yatarak yapamıyorum
Ya çocuğum bugün 4 saat emmedi
Son 2 saat de uyumuşuz
Kalktığımda her yer süt olmuştu
Pedler medler resmen dolup taşmıştı
Kendi üstümü değiştirdim hadi neyse
Emzirirken diğer göğüsten çocuk da ıslanmıştı
Okulda nasıl olacak çok merak ediyorum
Ben iki hafta önce atlattım. Bebekle ilgilenirken mutlaka maske tak, ellerinizi dezenfekte et. Ben ne kadar dikkat etsem de bebeğime bulaştı ama sadece bir gün ateş yaptı, sık sık süt verdim 2 saatte bir. Çok şükür 1 gün sonra geçti. Bebişler bizden daha kolay atlatıyor için rahat olsunCovit atlataniniz varmi ? Bebekler nekadar etkileniyor ?
Pozitif cıktım azonce ve ne yapcagimi bilmiyorum bebegim icin.
Biz atlattıkCovit atlataniniz varmi ? Bebekler nekadar etkileniyor ?
Pozitif cıktım azonce ve ne yapcagimi bilmiyorum bebegim icin.
Bebek ateslenince bisey verdinmi pekiHer bebek farklı sanırım ama tevhide dadı da ne öğretirsen o dur diyor her gittiği bebeğe rutin oluşturabiliyor anlamadım hangisi doğru
Belki bi uzman desteği alsanız rutin oluşturmak için sonrası rahat olur?
Nelere nelere para harcıyoruz ama hayatımıZı böylesine etkileyen bişeye para harcamak garip geliyor(-du) şimdi rutinimiz olmasa ben kesin destek alırdım valla
Acaba aç mı kalıyor ya da gazı mı oluyor? Benimki de yeterince süt içmediğinde ya da gazı olduğunda bu rutin şaşıyor mesela.
Yavaş yavaş alışacak memeler, benim önceden iki saat sağmasam dolup taşardı şimdi yavaş yavaş 6 saate kaydırdım. Okuldayken sağım yapacaksın mecbur, aralarını açarsın saatlerin alışır işte
Ben iki hafta önce atlattım. Bebekle ilgilenirken mutlaka maske tak, ellerinizi dezenfekte et. Ben ne kadar dikkat etsem de bebeğime bulaştı ama sadece bir gün ateş yaptı, sık sık süt verdim 2 saatte bir. Çok şükür 1 gün sonra geçti. Bebişler bizden daha kolay atlatıyor için rahat olsun
Suan icin yok olursa gotureyim hemenBiz atlattık
Maske tak temastan kaçın
Ama öksürük hırıltı gibi bılgu olursa hemen dr götür
Çok geçmiş olsun
Bnm bebiş çok ağır geçirdiSuan icin yok olursa gotureyim hemen
Sadece takip ettik.Bebek ateslenince bisey verdinmi peki
Benim okul sürem zaten en fazla 4 saatYavaş yavaş alışacak memeler, benim önceden iki saat sağmasam dolup taşardı şimdi yavaş yavaş 6 saate kaydırdım. Okuldayken sağım yapacaksın mecbur, aralarını açarsın saatlerin alışır işte
MasallahBenim bebişin doktoru da aynen böyle demişti ve sanırım bu sebeple bizim rutinimiz de çok güzel oturdu maşallah
Geceleri 6 saat acıkmıyor, bazen 8 saati de buluyor. Ve kilo alımı gerçekten iyi gidiyor. Ssçüt kadar uyku da bebek gelişimi için önemliymiş yoksa aç kalıcak kilo almayacak diye korkmuştum bu rutini uyguladığımız ilk günler
Gece uykusuna akşam 8 gibi giriyor, Son beslenmesini gece 12 de yapıyorum biz yatmadan. Sonra sabaha kadar rahat ediyoruz. Böyle bi rutinde akşamları da bize kalıyor eşimle
Gecen hafta çok az süt içiyordu meğer @asabiyimben5 dediği gibi yine atak haftasındaymış şimdi düzeldiGündüzden gece 12 ye kadar 4 saatte bir gece 6 saatte bir besliyorum, denemek isteyen varsa çok tavsiye ederim. Yavaş yavaş alışıyor bebişler her şeye alıştıkları gibi
MaşallahBenim tazyik devam valla
Çok şükür süt var şükürsüz olmak istemiyorum
Ama ortalık batıyor çocuk takılıyor
Yatarak emzirince daha az boğazına takıldığını fark ettim ben
sadece gece uyurum diye korkudan yatarak yapamıyorum
Ya çocuğum bugün 4 saat emmedi
Son 2 saat de uyumuşuz
Kalktığımda her yer süt olmuştu
Pedler medler resmen dolup taşmıştı
Kendi üstümü değiştirdim hadi neyse
Emzirirken diğer göğüsten çocuk da ıslanmıştı
Okulda nasıl olacak çok merak ediyorum
Bizimki çok saçlı degildi zaten olanlar da hemen dökülmeye başladı şimdi yenileri çıkıyor. Ben de 3. ayda dökülür yenisi çıkar diye biliyordum bizimki daha erken döküldü yeniler simdi çıkıyor. Her bebekte farklı olabilir amaKızlar herkes bana ilk saçlar dökülecek dedi bizimki halen dökülmedi yoksa dökülüyo yenisi cikiyo da ben mi fark etmiyorum ya da erken mi sizde durum ne
Bulasmistir muhtemelen opup kokladigim oldu bayaBnm bebiş çok ağır geçirdi
İnşallah siz hiç bulaşmadan atlatırsınız
Benim kinin suan icin atesi yok insallah da olmazSadece takip ettik.
Doktorumuz hemen calpol’e sarılmayın bebeğin vücudu savaşmayı öğrensin demişti.
38.3 e kadar çıktı, eklem yerlerine ıslak bez uyguladık, sabaha kadar yarım saat aralıklarla ateşini kontrol ettk, sadece atlet ile tuttuk üstünü giydirmedik, evin ısısını 21 dereceye düşürdük. 1-2 saat içinde 36.7 ye düştü böylelikle. Ara ara 38 i yokladı ama daha fazla çıkmadı giyinik olmadığı için sanırım. Böylelikle bi gecede atlattık şükür
Sen okula başlayacak misin canım? Benim doğum izni bitti raporlarla idare ediyorum şuan.Benim okul sürem zaten en fazla 4 saat
Sorun olmaz sanıyordum
Meğer oluyormuş
10 dk tenefüste nasıl sağacağım ki
Zaten zil çalar çalmaz çıkmıyorsun sınıftan kalıyor 5 dk
BaşlayacağımSen okula başlayacak misin canım? Benim doğum izni bitti raporlarla idare ediyorum şuan.
4 saatlik okulu mu dert ediyon annem senBenim okul sürem zaten en fazla 4 saat
Sorun olmaz sanıyordum
Meğer oluyormuş
10 dk tenefüste nasıl sağacağım ki
Zaten zil çalar çalmaz çıkmıyorsun sınıftan kalıyor 5 dk
Taam yazmicam bidaaaMasallahsana bi daha rutinini yazmayi yasaklıyom.
Maşallah
Bizimki benden bir hafta sonra ateşlendi inşallah seninkinde bişey olmaz ama olursa da korkmaBenim kinin suan icin atesi yok insallah da olmazaksine soguk cocugumun vucudu
Bizim ilk ay döküldü benceKızlar herkes bana ilk saçlar dökülecek dedi bizimki halen dökülmedi yoksa dökülüyo yenisi cikiyo da ben mi fark etmiyorum ya da erken mi sizde durum ne
İşte ben de en fazla şişer diyordum4 saatlik okulu mu dert ediyon annem senbişey olmaz en fazla şişer, lansinoh blue lock alırsın o güzel emiyo sütü eve kadar idare eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?