2021 Aralık Anneleri

Hersey ayni anda kesilmiyor benim bildigim simdi bana 3 hafta sadece sut ve urunleri denicekms. Duzelme olursa devam et der yumurta birse demedi sirayla denenir ki neye oldugu bulunsun

Kremlerimizi paylasayim canim

Bizde aynisini kullaniyoruz

Ben biogaianin faydasini gormedim gaz icin damla iyi geldi onuda paylasayim kremlerle
Kremlerimizi paylasayim canim

Bizde aynisini kullaniyoruz

Ben biogaianin faydasini gormedim gaz icin damla iyi geldi onuda paylasayim kremlerle
Ortadakinden siparis ettm balm yaziyordu yogun kivamda dimi

Bizim çocuk bazen gece uykusunda hiç bezini doldurmuyor
Aç kalıyor desem ağzında süt oluyor görüyorum emerken
Özellikle baktım acaba sğt mğ yok diye

Tuvalet eğitimi mi versem

Hersey ayni anda kesilmiyor benim bildigim simdi bana 3 hafta sadece sut ve urunleri denicekms. Duzelme olursa devam et der yumurta birse demedi sirayla denenir ki neye oldugu bulunsun
Üç hafta çok değil mi doktor bana 10 gün dene demişti.Bizde süt ürünlerinden pek bişey çıkmadı sanki. O yüzden yumurtayı denicem işte bize damla olarak da relactaz ve lactocol verdi

Bana da o en bilinenden yazdı Bekliyordum ağrı olacağını dişçiye gitmem gerekecegjnj ama bu denli ani ve büyük bir ağrı beklemiyordum. Dün akşam aldım 1 tane şimdilik daha kakasını bile yapmadı bakalım umarım ishal olmaz mecbur kullanacağım

Bana da aynısını verdi dr ama zararı olmaz demişti Kolik değil alerjisi de yok ama dün akşam uyutana kadar neler çektik. Ondan mı oldu ki huzursuzluk deyince simdi işkillendim

Üç hafta çok değil mi doktor bana 10 gün dene demişti.Bizde süt ürünlerinden pek bişey çıkmadı sanki. O yüzden yumurtayı denicem işte bize damla olarak da relactaz ve lactocol verdi
Valla fayda gormezsen doktora solerim 10gun sonra falan ben de

Memnuniyet postudur
Birçoğunuz biliyordur belki ama cigit diye bir markayı yeni keşfettim kızlar denemek için 2 kıyafet sipariş verdim şimdi geldiler bayıldım kumaşları hem %100 pamuk hem yumuşacık bel lastikleri yumuşak
Valla bir süredir kıyafet almalık yer arıyordum pamuklu diye aldıklarım kart gibi çıkıyor e bebekten aldıklarım da birkaç yıkamada fosluyor
Benim gibi olan varsa deneyebilir
İnfluencer olacak kadındım da keşfedilemiyorum

Ay masallah size ya imrendim suan

Bana da aynısını verdi dr ama zararı olmaz demişti Kolik değil alerjisi de yok ama dün akşam uyutana kadar neler çektik. Ondan mı oldu ki huzursuzluk deyince simdi işkillendim
Veren doktorlar öyle söylüyorlar ama çocuk doktoru ve benim şahsi düşüncem bebeği uyardığı ve etkilediği. Ama bi yandan da diş ağrısı önemli. Bebeğe daha farklı rahatsızlık vermediyse tedavinizi yarım bırakmamalısınız

Link varmı at bakim bi bakayım

Cıgıt mikemmellll. Lakin benim bebe civilin kalıplarına tam oluyo. Koyu renkler soluyo b.k gibi ama üstünde çok iyi duruyo toplanma cart curt yapmıyo. Anama da iyi dedim o da ordan doldurmuş

Cıgıt mikemmellll. Lakin benim bebe civilin kalıplarına tam oluyo. Koyu renkler soluyo b.k gibi ama üstünde çok iyi duruyo toplanma cart curt yapmıyo. Anama da iyi dedim o da ordan doldurmuş
Civilin malını beğenmiyorum ben ya.
Cıgıt güzel ama. Defactoyuda begendim.

Civil hiç denemedim bitane takım hediye geldi deneyeyim bakayım memnun kalırsam ordan da alırım ama şimdiki favorim cigit oldu

Link varmı at bakim bi bakayım
trendyolda da varmış ama bütün ürünleri yok hem de kendi sitesinde daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…