- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Hersey ayni anda kesilmiyor benim bildigim simdi bana 3 hafta sadece sut ve urunleri denicekms. Duzelme olursa devam et der yumurta birse demedi sirayla denenir ki neye oldugu bulunsunDaha neleri keseyim yiyeceklerden bilemedim ki zaten adam akıllı yediğimiz bişey yok ,
Bizde hiç olmadı böyle bişey. Doktora sancısı huzursuzlugu geçmiyor deyince süt ürünlerini ve yumurtayı kes gözlemle demişti. Yumurta deneyeyim bı deiyice denek olduk
Denedim de pek sevmedi benim kızgeçsin bu günler yeter çok yıprandım ben şahsıma
Kremlerimizi paylasayim canim
Bizde aynisini kullaniyoruz
Ben biogaianin faydasini gormedim gaz icin damla iyi geldi onuda paylasayim kremlerle
Ortadakinden siparis ettm balm yaziyordu yogun kivamda dimiKremlerimizi paylasayim canim
Ben biogaianin faydasini gormedim gaz icin damla iyi geldi onuda paylasayim kremlerle
Üç hafta çok değil mi doktor bana 10 gün dene demişti.Bizde süt ürünlerinden pek bişey çıkmadı sanki. O yüzden yumurtayı denicem işteHersey ayni anda kesilmiyor benim bildigim simdi bana 3 hafta sadece sut ve urunleri denicekms. Duzelme olursa devam et der yumurta birse demedi sirayla denenir ki neye oldugu bulunsun
Bana da o en bilinenden yazdıBn diş tedavisi değilde boğazlar için antibiyotik şu en bileninden kullandım
Eczacı bebeği ishal edebilir ağrın biterse 5 gün değilde 3 gün kullan dedi bnm bitmedi 5 gün kullandım çok şükür bişi olmadı
Kullanmak gerekiyorsa kullan abla pişik olur mu bilmiyorum kremle kullandığın sürede
Aman tek öyle olsun bişey olmasın daEvet öyleymiş bnmde az emdiği zmn oluyor günde 1 kere sonra düzeliyor
Araştırınca öyle yazıyordu
Bana da aynısını verdi dr ama zararı olmaz demiştiBen kullandım augmentin 3 hafta önce. Covid ve şiddetli boğaz ağrısından sebep. Dr.bebeğe geçmez dedi fakat bebeğimin zaten süt alerjisi var. Geçmemesi ne mümkün,tabi o zaman alerjen olduğunu bilmiyordum ve antibiyotiksiz de boğazım geçmezdi.İçtiğim süre boyunca bebeğim çok huysuzlandı fakat ishal olmadı. Son bir kaç ilacı içmedim bıraktım. Ama sizin, benim bebek gibi olmayabilir, alerjen ve kolik gibi sıkıntı yoksa şayet. Emziklilere kullanılan ve bebeğe zarar vermeyen bi kaç tane antibiyotik var.
Sebamed dışında diğer ikisini bende kullanıyorum.Kremlerimizi paylasayim canim
Şampuanı da atopik alsaydın keşke ikidi birlikte baya fayda ediyor.Siparis Ettim simdi atopik icin olandan,)birde sampuan normal
Valla fayda gormezsen doktora solerim 10gun sonra falan ben deÜç hafta çok değil mi doktor bana 10 gün dene demişti.Bizde süt ürünlerinden pek bişey çıkmadı sanki. O yüzden yumurtayı denicem iştebize damla olarak da relactaz ve lactocol verdi
Normalini aldim valla cildinde cok sikinti yok ondan birsey olmaz herhalde bizim bagirsaklar sikinti:sŞampuanı da atopik alsaydın keşke ikidi birlikte baya fayda ediyor.
Ay masallah size ya imrendim suanEmzik sakinleştiriyor ya
Bem hiç karşı değilim emziğe
Ama oğlum çok karşı
Bi de hiçbi bilimsel alt yapım olmadan söylüyorum bunu
Bence evde kalan çocuklar daha çabuk hasta oluyor
20 günlükten beri dışarı çıkarıyorum ben iyi giydirip
Arabasına yağmurluk da alacağım yağmurda da eve kapanmış olmayacak böylece
Veren doktorlar öyle söylüyorlar ama çocuk doktoru ve benim şahsi düşüncem bebeği uyardığı ve etkilediği. Ama bi yandan da diş ağrısı önemli. Bebeğe daha farklı rahatsızlık vermediyse tedavinizi yarım bırakmamalısınızBana da aynısını verdi dr ama zararı olmaz demiştiKolik değil alerjisi de yok ama dün akşam uyutana kadar neler çektik. Ondan mı oldu ki huzursuzluk deyince simdi işkillendim
Link varmıMemnuniyet postudur
Birçoğunuz biliyordur belki ama cigit diye bir markayı yeni keşfettim kızlar denemek için 2 kıyafet sipariş verdim şimdi geldiler bayıldım kumaşları hem %100 pamuk hem yumuşacık bel lastikleri yumuşak
Valla bir süredir kıyafet almalık yer arıyordum pamuklu diye aldıklarım kart gibi çıkıyor e bebekten aldıklarım da birkaç yıkamada fosluyor
Benim gibi olan varsa deneyebilir
İnfluencer olacak kadındım da keşfedilemiyorum
Cıgıt mikemmellll. Lakin benim bebe civilin kalıplarına tam oluyo. Koyu renkler soluyo b.k gibi ama üstünde çok iyi duruyo toplanma cart curt yapmıyo.Memnuniyet postudur
Birçoğunuz biliyordur belki ama cigit diye bir markayı yeni keşfettim kızlar denemek için 2 kıyafet sipariş verdim şimdi geldiler bayıldım kumaşları hem %100 pamuk hem yumuşacık bel lastikleri yumuşak
Valla bir süredir kıyafet almalık yer arıyordum pamuklu diye aldıklarım kart gibi çıkıyor e bebekten aldıklarım da birkaç yıkamada fosluyor
Benim gibi olan varsa deneyebilir
İnfluencer olacak kadındım da keşfedilemiyorum
Civilin malını beğenmiyorum ben ya.Cıgıt mikemmellll. Lakin benim bebe civilin kalıplarına tam oluyo. Koyu renkler soluyo b.k gibi ama üstünde çok iyi duruyo toplanma cart curt yapmıyo.Anama da iyi dedim o da ordan doldurmuş
Civil hiç denemedim bitane takım hediye geldi deneyeyim bakayım memnun kalırsam ordan da alırım ama şimdiki favorim cigit olduCıgıt mikemmellll. Lakin benim bebe civilin kalıplarına tam oluyo. Koyu renkler soluyo b.k gibi ama üstünde çok iyi duruyo toplanma cart curt yapmıyo.Anama da iyi dedim o da ordan doldurmuş
Link varmıat bakim bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?