2021 Aralık Anneleri

Dövüşerek alıyorum ben normalde
Öyle uyumaya alışır diye korkuyorum
Ama bazen izin veriyorum tanısın diye
Bnmki iki yumruk ağzına dokuuır korkuyorum ağzını yırtacak
Sırada ayaklar var hazır ol

Ben de merak ediyorum ne zaman etki edecek 2. Gundeyim bebis nasil suan huzursuzluk ve kaka durumlari?
Geçen cuma başladım ben canim. Kakası eskisi gibi bı fark yok. Önceki haftaya göre bı tık sakin ama o da büyüdüğü için mi tam emin olamadım . Bugünlerde peynir yoğurt falan yiyip diğer gün gözlemlemeyi düşünüyorum. Sana doktor mu önermişti ? Bebeğin sıkıntısı ne tam olarak.

Bizim kakasinda mukus vardi surekli 2.aydan sonra yavas yavas baslamisti ve huzursuz aglamalar falan. Daha gaita testi veremedik ama diyete basladim.Kilo alimi 2800 dogdu 3aylik 5200 dr iyi dedi azaldi bence ama
Bızdede 2. Aydan sonra mukus oldu ağıra testinde gızlı kan çıktı. Huzursuz olduğu saatler sadece aksam saatleri. Kuruluk ta yok ama bızden kaju fıstık cıkek kivi falan kestı doktor dıgerlerını ye kı bı hafta bakalım degısıklık okacak mı dedı. Kılo da 3200 doğdu 5900 suan ıyı dedı ama 2 aydan sonra bayaaa yavaşladı

Cildinde kizariklik seklindemi dokuntu seklinde mi canim bizim bizim bileklerde dokuntu var dr krem solemedi ya birdahaki gidisime sorcm da mustela alablrm
Mustela atopik ciltler için şampuan ve losyonunu kullanıyorum,çok dokuntusu vardı faydasını gördüm.Suan yok banyosunda normal mustela ile atopik olanı dönüşümlü kullanıyorum.Ama benim bebeğim alerjik değil.

Dövüşerek alıyorum ben normalde
Öyle uyumaya alışır diye korkuyorum
Ama bazen izin veriyorum tanısın diye
Bizimki uyanikken hep onlarla birini tutsam digerini goturuyo eline birsey yapisacak farketmeyecegim agzina goturecek die tek korkum pamukcuk topluo bir de nerden topluo anlamis degilim uyumak uzereyken emzik veriyorum uyuyunca da emzigini cikartiyorum

Biz 24 saat emzik tutturmaya çalışıyoruz
Elini ağzına atınca emzikle değiştirmeye çalışıyorum

Biz 24 saat emzik tutturmaya çalışıyoruz
Elini ağzına atınca emzikle değiştirmeye çalışıyorum
Ay ben de cok alismasin istiyorum emzige bir taraftan da iyki aldi kurtarici diyorum malesef dort dortluk olmuyor hicbirsey o kadar sakindim ki aman hasta olmasin etmesin diye kendim bile disari cikmadim esim hasta oldu sonra bize gecti bazi seylerin onune gecilmiyor bazrn akisinda yasayabilmek gerkeiyoro yuzden bazi konularda kendime ket vurmaya calisiyorum cocuk boyle boyle buyuyecek falan diye tabi icim icimi yiyor o ayri konu

Emzik sakinleştiriyor ya
Bem hiç karşı değilim emziğe
Ama oğlum çok karşı

Bi de hiçbi bilimsel alt yapım olmadan söylüyorum bunu
Bence evde kalan çocuklar daha çabuk hasta oluyor
20 günlükten beri dışarı çıkarıyorum ben iyi giydirip
Arabasına yağmurluk da alacağım yağmurda da eve kapanmış olmayacak böylece

Iyi masallah kilosu da belirtilerimiz benziyor gaita testi veremedk henuz kaka yapmasini beklioz bizde.anne sutu sadece dimi

Bebek ikiniyor devamli huzursuz saatleri cok ozellikle aksam kakasini zor yapiyor bir iki gun sikinti cekip o gun yapiyor agriyla karni gurul gurul kakasi mukuslu heo bu sekilde 2 aydan beri sanirim. Emerken de kivraniyor biraz zor emziriyorum iste

Maşallah Sizin odanızda mı yatıyor? 6 aylık olunca odasını ayırmayı düşünüyorum. Gece ses yapmayayım diye çok kasıyorum kendimi.. Öksürme, hapşırma sesine hemen açıyor gözlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…