Dövüşerek alıyorum ben normaldeBen ellerini agzindan alamiyorum
Bnmki iki yumruk ağzına dokuuır korkuyorum ağzını yırtacakDövüşerek alıyorum ben normalde
Öyle uyumaya alışır diye korkuyorum
Ama bazen izin veriyorum tanısın diye
Ayaklar mııBnmki iki yumruk ağzına dokuuır korkuyorum ağzını yırtacak
Sırada ayaklar var hazır ol
Geçen cuma başladım ben canim. Kakası eskisi gibi bı fark yok. Önceki haftaya göre bı tık sakin ama o da büyüdüğü için mi tam emin olamadım . Bugünlerde peynir yoğurt falan yiyip diğer gün gözlemlemeyi düşünüyorum. Sana doktor mu önermişti ? Bebeğin sıkıntısı ne tam olarak.Ben de merak ediyorum ne zaman etki edecek 2. Gundeyim bebis nasil suan huzursuzluk ve kaka durumlari?
Bızdede 2. Aydan sonra mukus oldu ağıra testinde gızlı kan çıktı. Huzursuz olduğu saatler sadece aksam saatleri. Kuruluk ta yok ama bızden kaju fıstık cıkek kivi falan kestı doktor dıgerlerını ye kı bı hafta bakalım degısıklık okacak mı dedı. Kılo da 3200 doğdu 5900 suan ıyı dedı ama 2 aydan sonra bayaaa yavaşladıBizim kakasinda mukus vardi surekli 2.aydan sonra yavas yavas baslamisti ve huzursuz aglamalar falan. Daha gaita testi veremedik ama diyete basladim.Kilo alimi 2800 dogdu 3aylik 5200 dr iyi dedi azaldi bence ama
Yok kız daha değil ellerden sonra ayakları ağıza sokmaya çalışacaklarAyaklar mıı
Sizinkiler o evrede mi
Mustela atopik ciltler için şampuan ve losyonunu kullanıyorum,çok dokuntusu vardı faydasını gördüm.Suan yok banyosunda normal mustela ile atopik olanı dönüşümlü kullanıyorum.Ama benim bebeğim alerjik değil.Cildinde kizariklik seklindemi dokuntu seklinde mi canim bizim bizim bileklerde dokuntu var dr krem solemedi ya birdahaki gidisime sorcm da mustela alablrm
Biz de ordayızYok kız daha değil ellerden sonra ayakları ağıza sokmaya çalışacaklar
Bnmki yumruk evresinde
Merhaba benim bebeğiminde cildi de çok kuru oluyor . Mustela stelotopia şampuan ve kremi ile sorunu düzeldi .Kizlar Bebis te Kuru cilt dokuntu icin hangi kremden memnunsunuz
Bizimki uyanikken hep onlarla birini tutsam digerini goturuyo eline birsey yapisacak farketmeyecegim agzina goturecek die tek korkum pamukcuk topluo bir de nerden topluo anlamis degilim uyumak uzereyken emzik veriyorum uyuyunca da emzigini cikartiyorumDövüşerek alıyorum ben normalde
Öyle uyumaya alışır diye korkuyorum
Ama bazen izin veriyorum tanısın diye
Biz 24 saat emzik tutturmaya çalışıyoruzBizimki uyanikken hep onlarla birini tutsam digerini goturuyo eline birsey yapisacak farketmeyecegim agzina goturecek die tek korkum pamukcuk topluo bir de nerden topluo anlamis degilim uyumak uzereyken emzik veriyorum uyuyunca da emzigini cikartiyorum
Ay ben de cok alismasin istiyorum emzige bir taraftan da iyki aldi kurtarici diyorumBiz 24 saat emzik tutturmaya çalışıyoruz
Elini ağzına atınca emzikle değiştirmeye çalışıyorum
Emzik sakinleştiriyor yaAy ben de cok alismasin istiyorum emzige bir taraftan da iyki aldi kurtarici diyorummalesef dort dortluk olmuyor hicbirsey o kadar sakindim ki aman hasta olmasin etmesin diye kendim bile disari cikmadim esim hasta oldu sonra bize gecti bazi seylerin onune gecilmiyor bazrn akisinda yasayabilmek gerkeiyor o yuzden bazi konularda kendime ket vurmaya calisiyorum cocuk boyle boyle buyuyecek falan diye tabi icim icimi yiyor o ayri konu
Ne demekk çok sevindim beğenmeneKitap gercekten harika dün aldim hemen okumaya uygulamaya basladim burda görup aldigim en guzel sey diyebilirim cok tesekkurler
Iyi masallah kilosu da belirtilerimiz benziyor gaita testi veremedk henuz kaka yapmasini beklioz bizde.anne sutu sadece dimiBızdede 2. Aydan sonra mukus oldu ağıra testinde gızlı kan çıktı. Huzursuz olduğu saatler sadece aksam saatleri. Kuruluk ta yok ama bızden kaju fıstık cıkek kivi falan kestı doktor dıgerlerını ye kı bı hafta bakalım degısıklık okacak mı dedı. Kılo da 3200 doğdu 5900 suan ıyı dedı ama 2 aydan sonra bayaaa yavaşladı
Bebek ikiniyor devamli huzursuz saatleri cok ozellikle aksam kakasini zor yapiyor bir iki gun sikinti cekip o gun yapiyor agriyla karni gurul gurul kakasi mukuslu heo bu sekilde 2 aydan beri sanirim. Emerken de kivraniyor biraz zor emziriyorum isteGeçen cuma başladım ben canim. Kakası eskisi gibi bı fark yok. Önceki haftaya göre bı tık sakin ama o da büyüdüğü için mi tam emin olamadım . Bugünlerde peynir yoğurt falan yiyip diğer gün gözlemlemeyi düşünüyorum. Sana doktor mu önermişti ? Bebeğin sıkıntısı ne tam olarak.
Internet ten siparis versem guvenilir olurmu eczaneden mi almaliyimMerhaba benim bebeğiminde cildi de çok kuru oluyor . Mustela stelotopia şampuan ve kremi ile sorunu düzeldi .
Bnde hafta sonu alcam inşallahNe demekk çok sevindim beğenmene
Evet anne sürü ama 2. Aydan sonra sadece 400 gr almıs 2 ay asısından sonra bıseyler oldu yA. Doktor cınko veprobıyotık verdı kullanıyoruz bakalım ıns alerjı çıkmazIyi masallah kilosu da belirtilerimiz benziyor gaita testi veremedk henuz kaka yapmasini beklioz bizde.anne sutu sadece dimi
MaşallahBenim bebişin doktoru da aynen böyle demişti ve sanırım bu sebeple bizim rutinimiz de çok güzel oturdu maşallah
Geceleri 6 saat acıkmıyor, bazen 8 saati de buluyor. Ve kilo alımı gerçekten iyi gidiyor. Ssçüt kadar uyku da bebek gelişimi için önemliymiş yoksa aç kalıcak kilo almayacak diye korkmuştum bu rutini uyguladığımız ilk günler
Gece uykusuna akşam 8 gibi giriyor, Son beslenmesini gece 12 de yapıyorum biz yatmadan. Sonra sabaha kadar rahat ediyoruz. Böyle bi rutinde akşamları da bize kalıyor eşimle
Gecen hafta çok az süt içiyordu meğer A asabiyimben5 dediği gibi yine atak haftasındaymış şimdi düzeldiGündüzden gece 12 ye kadar 4 saatte bir gece 6 saatte bir besliyorum, denemek isteyen varsa çok tavsiye ederim. Yavaş yavaş alışıyor bebişler her şeye alıştıkları gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?