2021 Aralık Anneleri

Bebiste etkileri nasil cnm sizde cilt belirtilerimi vardi?kakalari normalmiydi.bizde bagirsak cildinde sadece hafif kuruluk yeni basladi sanrm el ayak bilek ustlerinde farkettm
Bizde hem cilt belirtileri oldu canim paylastigim fotograftaki gibi mukuslu kaka vardi ayrica emerken karin gurultusu vs de var..3250gram dogduk 60 gunlukken 6150ydi kilo alimi cok guzeldi malesef durdu 15 gundur hala 6100de

Bu guzelmi cok kuru degil cildi

Eklentiler

• Screenshot_20220304-125135.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
Bizde hem cilt belirtileri oldu canim paylastigim fotograftaki gibi mukuslu kaka vardi ayrica emerken karin gurultusu vs de var..3250gram dogduk 60 gunlukken 6150ydi kilo alimi cok guzeldi malesef durdu 15 gundur hala 6100de
Cok iyi kilo almis 2 aydan sonra ayni sekilde bizimde baya azaldi. 4850 70gunlukken 90 gunluk 5200 olmus.

Diyet yapinca kilo alimlari artar mi acaba

Bana doktor bu ürünü önerdi dediğim gibi ben çok memnun kaldım. Bir kaç kez sürünce hemen etki etti.

Eklentiler

• F376A583-1B69-49D7-BFE6-8432953819C6.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 38
Evet anne sürü ama 2. Aydan sonra sadece 400 gr almıs 2 ay asısından sonra bıseyler oldu yA. Doktor cınko veprobıyotık verdı kullanıyoruz bakalım ıns alerjı çıkmaz
Biz biogaia kullnmstk ise yaramadi bence baska yazmis probiyotik alimmi kararsizin

Bebek ikiniyor devamli huzursuz saatleri cok ozellikle aksam kakasini zor yapiyor bir iki gun sikinti cekip o gun yapiyor agriyla karni gurul gurul kakasi mukuslu heo bu sekilde 2 aydan beri sanirim. Emerken de kivraniyor biraz zor emziriyorum iste
Aynı şeyleri yaşıyoruz hep bunlara ek olarak uyku yok.

Mukuslu kaka ,karın gurultusu bunlar alerji belirtileri olabilir mi tek başına. Biz kaka örneği falan vermiştik temiz çıkmıştı

Aynı valla . Şimdi bile bakisiyoz sabahtan beri bı saat uyumuş mudur bilmiyorum
Ayni cnm hep ayagimizda annem de var bazen ayakta da durmuyor agliyor kucakta falan karisik kolik albumu var youtube da tavsiye ederim krizi gelince son ses aciyorum biraz fayda ediyor bence

Mukuslu kaka ,karın gurultusu bunlar alerji belirtileri olabilir mi tek başına. Biz kaka örneği falan vermiştik temiz çıkmıştı
Ben de daha ornek vermedim ama surekli mukuslu yapmasi karin gurultusu ve huzursuzluk sebebiyle buyuk ihtimal alerji

Bu guzelmi cok kuru degil cildi
Kremlerimizi paylasayim canim
Bana doktor bu ürünü önerdi dediğim gibi ben çok memnun kaldım. Bir kaç kez sürünce hemen etki etti.
Bizde aynisini kullaniyoruz
Biz biogaia kullnmstk ise yaramadi bence baska yazmis probiyotik alimmi kararsizin
Ben biogaianin faydasini gormedim gaz icin damla iyi geldi onuda paylasayim kremlerle

Eklentiler

• 20220304_131223.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 31
Maşallah Sizin odanızda mı yatıyor? 6 aylık olunca odasını ayırmayı düşünüyorum. Gece ses yapmayayım diye çok kasıyorum kendimi.. Öksürme, hapşırma sesine hemen açıyor gözlerini
Evet next to me kullanıyoruz. Ne zamam ayırırız odayı bilmiyorum ama bizimki sese alışık hep sesli ortamda uyudu doğdu doğalı. Evi hiç sessi tutmadım bilerek.

Ben de daha ornek vermedim ama surekli mukuslu yapmasi karin gurultusu ve huzursuzluk sebebiyle buyuk ihtimal alerji
Daha neleri keseyim yiyeceklerden bilemedim ki zaten adam akıllı yediğimiz bişey yok ,
Bizim asil belirtimiz buydu yuzundeki bu izler karnina kadar inmisti
Bizde hiç olmadı böyle bişey. Doktora sancısı huzursuzlugu geçmiyor deyince süt ürünlerini ve yumurtayı kes gözlemle demişti. Yumurta deneyeyim bı de iyice denek olduk
Ayni cnm hep ayagimizda annem de var bazen ayakta da durmuyor agliyor kucakta falan karisik kolik albumu var youtube da tavsiye ederim krizi gelince son ses aciyorum biraz fayda ediyor bence
Denedim de pek sevmedi benim kız geçsin bu günler yeter çok yıprandım ben şahsıma

Siparis Ettim simdi atopik icin olandan,)birde sampuan normal
Bana çok normal gelmedi her öğünde olması bi sorsana doktoruna.

Normalde ne kullanıyon? Bence senin üzerinde atopik filan yazanları alman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…