Bugün benim oğlum da sabahtan beri yeşil mukuslu kaka yapıyor.Sutum çok azaldığı için sabah zorla ballı süt icirmisti eşim.Doktora söylemem gerekir mi bilemedim.Normalini aldim valla cildinde cok sikinti yok ondan birsey olmaz herhalde bizim bagirsaklar sikinti:s
Kalıbı nasıl ?Çiviler ben bi takım almıştım 6 9 ayı sadece 2 aylık olana kadar giydirdim.Ksliplari küçükCivil hiç denemedim bitane takım hediye geldi deneyeyim bakayım memnun kalırsam ordan da alırım ama şimdiki favorim cigit oldu
Ben de beğenmiyom moruk ama dediğim gibi kalıplar bana çok iyi geldi.Civilin malını beğenmiyorum ben ya.
Cıgıt güzel ama. Defactoyuda begendim.
Kalıpları da tam görünüyor 6-9 ay aldım diğer kıyafetleri de 6-9 ay ama tam oluyor bunlar daha genişKalıbı nasıl ?Çiviler ben bi takım almıştım 6 9 ayı sadece 2 aylık olana kadar giydirdim.Ksliplari küçük
Ilk kez mi boyle yapti usutme olablrmi cnmBugün benim oğlum da sabahtan beri yeşil mukuslu kaka yapıyor.Sutum çok azaldığı için sabah zorla ballı süt icirmisti eşim.Doktora söylemem gerekir mi bilemedim.
Ben biliyorum kızlara da aldım birkac ürün. Ben de tavsiye ederimMemnuniyet postudur
Birçoğunuz biliyordur belki ama cigit diye bir markayı yeni keşfettim kızlar denemek için 2 kıyafet sipariş verdim şimdi geldiler bayıldım kumaşları hem %100 pamuk hem yumuşacık bel lastikleri yumuşak
Valla bir süredir kıyafet almalık yer arıyordum pamuklu diye aldıklarım kart gibi çıkıyor e bebekten aldıklarım da birkaç yıkamada fosluyor
Benim gibi olan varsa deneyebilir
İnfluencer olacak kadındım da keşfedilemiyorum
Yok ilk değil daha öncede kakasını içinde yeşillik mukus oluyordu doktor normal demisti bugün kakanin tamamı yeşil mukuslu sarılık hiç yokIlk kez mi boyle yapti usutme olablrmi cnm
Bugün bende alerji doktoruna gittim. Tek başına mukuslu kaka belirti sayılmıyormuş . Huysuzluk , uykusuzluk , kilo alamama gibi başka belirtilerin de olması gerekiyormuş. Tabi bence siz yine de doktorunuza söyleyinYok ilk değil daha öncede kakasını içinde yeşillik mukus oluyordu doktor normal demisti bugün kakanin tamamı yeşil mukuslu sarılık hiç yok
Oylemi dedi dr. Aynen huzursuzluk karin agrisi eslik ettigi icin bizim alerji suphelendiBugün bende alerji doktoruna gittim. Tek başına mukuslu kaka belirti sayılmıyormuş . Huysuzluk , uykusuzluk , kilo alamama gibi başka belirtilerin de olması gerekiyormuş. Tabi bence siz yine de doktorunuza söyleyin
Zaten dayanamıyorum öyle bir ağrı var ki. Şu anda müthiş bir ağrı var çarşambaya kadar nasil olacak bilmiyorumVeren doktorlar öyle söylüyorlar ama çocuk doktoru ve benim şahsi düşüncem bebeği uyardığı ve etkilediği. Ama bi yandan da diş ağrısı önemli. Bebeğe daha farklı rahatsızlık vermediyse tedavinizi yarım bırakmamalısınız
Profil resmin hayirli olsungiggles sen nasıl beşik kullanıyon?
Muhteşem di mi evetProfil resmin hayirli olsun
AYnen canim ates ediyorMuhteşem di mi evet
Ay diş ağrısı pek fena. Çok geçmiş olsun. İltihabın dinmesi lazım.Zaten dayanamıyorum öyle bir ağrı var ki. Şu anda müthiş bir ağrı var çarşambaya kadar nasil olacak bilmiyorum
3.kakayi sari yaptı sabah içtiğim balli sütün etkisi muhtemelen yoğurt peynir yiyordum böyle olmuyordu.Bugün bende alerji doktoruna gittim. Tek başına mukuslu kaka belirti sayılmıyormuş . Huysuzluk , uykusuzluk , kilo alamama gibi başka belirtilerin de olması gerekiyormuş. Tabi bence siz yine de doktorunuza söyleyin
Bende alıştırdım aslında ama uykusumu hafif son zamanlarda anlamadımEvet next to me kullanıyoruz. Ne zamam ayırırız odayı bilmiyorum ama bizimki sese alışık hep sesli ortamda uyudu doğdu doğalı. Evi hiç sessi tutmadım bilerek.
Bende her telden vargiggles sen nasıl beşik kullanıyon?
Kız mecbur kaldımAy masallah size ya imrendim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?