2021 Aralık Anneleri

Bugün benim oğlum da sabahtan beri yeşil mukuslu kaka yapıyor.Sutum çok azaldığı için sabah zorla ballı süt icirmisti eşim.Doktora söylemem gerekir mi bilemedim.
Ilk kez mi boyle yapti usutme olablrmi cnm

Ben biliyorum kızlara da aldım birkac ürün. Ben de tavsiye ederim

Yok ilk değil daha öncede kakasını içinde yeşillik mukus oluyordu doktor normal demisti bugün kakanin tamamı yeşil mukuslu sarılık hiç yok
Bugün bende alerji doktoruna gittim. Tek başına mukuslu kaka belirti sayılmıyormuş . Huysuzluk , uykusuzluk , kilo alamama gibi başka belirtilerin de olması gerekiyormuş. Tabi bence siz yine de doktorunuza söyleyin

Bebeyi leğende yıkayamıyorum artık tabureye oturup kucağımda yıkıyorum. Babası bize fıskiyeyi tutuyo. Bugün çok kalmış suda ayakları buruşmuş ilk defa.

Bugün bende alerji doktoruna gittim. Tek başına mukuslu kaka belirti sayılmıyormuş . Huysuzluk , uykusuzluk , kilo alamama gibi başka belirtilerin de olması gerekiyormuş. Tabi bence siz yine de doktorunuza söyleyin
Oylemi dedi dr. Aynen huzursuzluk karin agrisi eslik ettigi icin bizim alerji suphelendi

Zaten dayanamıyorum öyle bir ağrı var ki. Şu anda müthiş bir ağrı var çarşambaya kadar nasil olacak bilmiyorum

3.kakayi sari yaptı sabah içtiğim balli sütün etkisi muhtemelen yoğurt peynir yiyordum böyle olmuyordu.

Evet next to me kullanıyoruz. Ne zamam ayırırız odayı bilmiyorum ama bizimki sese alışık hep sesli ortamda uyudu doğdu doğalı. Evi hiç sessi tutmadım bilerek.
Bende alıştırdım aslında ama uykusumu hafif son zamanlarda anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…