Benimkinin de emiğiyim işte o kadar nokta.Yatıyor demedim ki var dedim
Evdekinde sadece reflü yatağıyla yatıyordu
Şimdi gidinxe göreceğiz yatacak mı düz zeminde
Annrmlerdekine sadece gece uykusuna daldıysa yatıyor
Gündüz yatırsan yatmıyor
Kayınvalidemdeki dandik şeye en baştan beri yatıyor vicdansız
Ben de eve gidince gündğz uykusunu odasında yer yatağında yaptıracağım umarım
Zaten bu ara bana sarılarak uyuyor sadece
Ayakta bile sallatmıyor kendini
Beni de pişman etmek üzereydin hahahahaHepsinde de yatıyo mu?Hay maşallah. Benimki beşikte yatmadı ya diyorum buna alıştıracağıma montessori yatağa alıştırayım direkt uyanınca da kalksın emeklesin oyalansın kendi kendine. Hani sana olmaz diyodum ya
Ay delirmeem geldi. Ya bu bebe çırpına çırpına kucakta bile durmuyo ben anlamadım bi yürüyebilse dolaşacak evde sonic gibi
Aynı canım yüzü bana dönük olmayacak emerken bile kalkıp gidecek zor zaptediyorum.Surekli kucakta etrafa bakacak.Dogdugu günden beri emniyet kemeri olmadan ne pusete ne ana kucağına koyamıyorum ayaklarıyla poposunu kaldırıp kayıyorHepsinde de yatıyo mu?Hay maşallah. Benimki beşikte yatmadı ya diyorum buna alıştıracağıma montessori yatağa alıştırayım direkt uyanınca da kalksın emeklesin oyalansın kendi kendine. Hani sana olmaz diyodum ya
Ay delirmeem geldi. Ya bu bebe çırpına çırpına kucakta bile durmuyo ben anlamadım bi yürüyebilse dolaşacak evde sonic gibi
Özgür yeterli bi kelime değil despot oldu bu başıma köleyizBeni de pişman etmek üzereydin hahahaha
Al ya bence ötekinden tırmanıp atlar mı diye korkmaktansa insin yürüsün özgür bireyler yetiştireceğiz
Popo atma güncellemesi bize de geldi ya bi haftadır ya ay korkunçAynı canım yüzü bana dönük olmayacak emerken bile kalkıp gidecek zor zaptediyorum.Surekli kucakta etrafa bakacak.Dogdugu günden beri emniyet kemeri olmadan ne pusete ne ana kucağına koyamıyorum ayaklarıyla poposunu kaldırıp kayıyorBezden bile kaçmaya başladı
Öncelikle yabancının kaynanan olması çokzel. Sonralıkla da dün annem geldi az yadırgadı ama sonra da gayet sırıttı. Ama benim annem çok bilir bebek sesiyle konuşmayı.Bebeği benimki gibi yabancilardan korkup aşırı ağlayan var mı ?
Yabancı =kaynanam
Bizimki direk kucagina aldi. Çatladi cocuk hemen kucagima almama ragmen sakinlemediÖncelikle yabancının kaynanan olması çokzel. Sonralıkla da dün annem geldi az yadırgadı ama sonra da gayet sırıttı. Ama benim annem çok bilir bebek sesiyle konuşmayı.
Vallahi ben çocukların enerjiyi direkt aldıklarını düşünüyorum. Sevilmeyecek insanları sevmiyorlar geneldeBebeği benimki gibi yabancilardan korkup aşırı ağlayan var mı ?
Yabancı =kaynanam
Çocuk negatif enerji alıncaBizimki direk kucagina aldi. Çatladi cocuk hemen kucagima almama ragmen sakinlemedi
Bi önceki gittiğimizde soba borularindan korktu ağladiÇocuk negatif enerji alınca
Acaba onları ne olarak gördü de ağladıBi önceki gittiğimizde soba borularindan korktu ağladi
Eymen sosyaldi. Bu ota b.ka agliyor anacım
Kim bilirAcaba onları ne olarak gördü de ağladı
Asla uyku duzeni yok .Bebeğinin uyku düzeni olan var mı? Şu saatlerde uyur, uyanır gibi. Benimki çok düzensiz, ne zaman düzene giriyordu hatırlayamadım. Yakında işe başlayacağım, şu saatte uyuyacak demek iyi olurdu. Benimki sık sık emiyor, o sırada uykusu varsa da uyuyor.
Belki atak haftası falandır, düzelir yineBende alıştırdım aslında ama uykusumu hafif son zamanlarda anlamadım
Büyük kızım aklıma geldi. O bebekken bi erkeklerden korkup ağlıyordu bir de kaynanamdanBebeği benimki gibi yabancilardan korkup aşırı ağlayan var mı ?
Yabancı =kaynanam
Ya bizimkine kaynanam bakacak calisinca alismasi lazimBüyük kızım aklıma geldi. O bebekken bi erkeklerden korkup ağlıyordu bir de kaynanamdan
Alışıyorlar, seninkide alışır. Geçenlerde telefonumun galerisine bakıyordum bir tane videoda kızıma soruyorum en çok kimi seviyorsun diye, cevap: nenem. Başka kimi seviyorsun kızım? Cevap: nenem. Ama en çok kimi Seviyorsun? Neneeeem diye bağırdı en sonunda.Aman İyi tamam anladık dedim bendeYa bizimkine kaynanam bakacak calisinca alismasi lazim
Benim oglum da dede derdiAlışıyorlar, seninkide alışır. Geçenlerde telefonumun galerisine bakıyordum bir tane videoda kızıma soruyorum en çok kimi seviyorsun diye, cevap: nenem. Başka kimi seviyorsun kızım? Cevap: nenem. Ama en çok kimi Seviyorsun? Neneeeem diye bağırdı en sonunda.Aman İyi tamam anladık dedim bendeBiz alışmanın da ötesine geçmişiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?