2021 Aralık Anneleri

Benimkinin de emiğiyim işte o kadar nokta.

Beni de pişman etmek üzereydin hahahaha
Al ya bence ötekinden tırmanıp atlar mı diye korkmaktansa insin yürüsün özgür bireyler yetiştireceğiz

Aynı canım yüzü bana dönük olmayacak emerken bile kalkıp gidecek zor zaptediyorum.Surekli kucakta etrafa bakacak.Dogdugu günden beri emniyet kemeri olmadan ne pusete ne ana kucağına koyamıyorum ayaklarıyla poposunu kaldırıp kayıyor Bezden bile kaçmaya başladı

Beni de pişman etmek üzereydin hahahaha
Al ya bence ötekinden tırmanıp atlar mı diye korkmaktansa insin yürüsün özgür bireyler yetiştireceğiz
Özgür yeterli bi kelime değil despot oldu bu başıma köleyiz Yani ağlamıyo zırlamıyo çünkü ağlatmıyoz tşk
Popo atma güncellemesi bize de geldi ya bi haftadır ya ay korkunç

Bebeği benimki gibi yabancilardan korkup aşırı ağlayan var mı ?
Yabancı =kaynanam
Öncelikle yabancının kaynanan olması çokzel. Sonralıkla da dün annem geldi az yadırgadı ama sonra da gayet sırıttı. Ama benim annem çok bilir bebek sesiyle konuşmayı.

Öncelikle yabancının kaynanan olması çokzel. Sonralıkla da dün annem geldi az yadırgadı ama sonra da gayet sırıttı. Ama benim annem çok bilir bebek sesiyle konuşmayı.
Bizimki direk kucagina aldi. Çatladi cocuk hemen kucagima almama ragmen sakinlemedi

Akşam olunca bas bas bagiriyor deli gibi uykusu var gozler kipkirmizi uykuya gecemiyor deli olacaz artik. Eşim kanguruyla gezdiriyor. Biraz mayisiyor sonra uyuyor. Valla artik aksam olsun istemiyoruz

Bebeğinin uyku düzeni olan var mı? Şu saatlerde uyur, uyanır gibi. Benimki çok düzensiz, ne zaman düzene giriyordu hatırlayamadım. Yakında işe başlayacağım, şu saatte uyuyacak demek iyi olurdu. Benimki sık sık emiyor, o sırada uykusu varsa da uyuyor.

Asla uyku duzeni yok .

Ya bizimkine kaynanam bakacak calisinca alismasi lazim
Alışıyorlar, seninkide alışır. Geçenlerde telefonumun galerisine bakıyordum bir tane videoda kızıma soruyorum en çok kimi seviyorsun diye, cevap: nenem. Başka kimi seviyorsun kızım? Cevap: nenem. Ama en çok kimi Seviyorsun? Neneeeem diye bağırdı en sonunda.Aman İyi tamam anladık dedim bende Biz alışmanın da ötesine geçmişiz :)

Benim oglum da dede derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…