- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Yumurtayamiymis rahatlama oldumu kesince cnmCanim bi donem ben de hicbirsey yemedim sonra bir hafta yumurta d3nedim baktim alerjisi var kestim bir hafta sut urunu denedim alerjisi yok devam ettim hicbirsey yemedim nerdeyse on gun hamur tavuk salata tarzi seyler patates boyleydim kuru ekmek bile yedigimi hatirliyorumcanini skma sen de neye alerjisi oldugunu bulacaksn inaniyrm
Biberon kullanmadigim icin hangisi iyi bilemiyorum anne sutuyle birlikte. Ama dogal seyler de yiyormusun hurma kuru incir tahin gibi insalah gecici bir durumdur duzelir canimKızlar yardım !!! Kisaca başından beri oğlumu biberonla beslemek zordu çünkü emmeyi seviyor sütüm de iyiydi,ne zaman gece emmeyi birakti bizim beslenme sorunumuz başladı.
Akşam 22.00 da uyuyor 1 gibi emzirmeye çalışıyorum emmiyor sonra 4 gibi emziriyorum emiyor ama memeyi boşaltmiyor sagilmis sutu de iciremedigim için sagmiyordum benim sütüm çok azaldı takviye olarak gakactago,humana malt içeceği,solgar in malt hapi dönüşümlü hepsini kullanıyorum ama faydası yok bu gece emxirdikten sonra sagdim ne o sutu içti nede göğsüm tekrar süt üretti.Biberon olarak lansinoh var bide nuk aldım ikiside aynı ben veriyorum o tükürüyor
Sutumun azalma Nedenini ben biliyorum o konulara çok fazla girmek istemiyorum.Sizlerin böyle bebeğim almıyordu ama şu biberonu aldı dediginiz biberon varmi? Eds alacaktım ama 60 ml o beni uğraştırir gibi geliyor.Oglumun kilo alimi cok azaldi
Biberon almıyorsa kaşıkla/kaşık biberonla deneyebilirsin eds evet uğraştırır ama senin için çözüm olabilir, emzik alıyor mu ?Kızlar yardım !!! Kisaca başından beri oğlumu biberonla beslemek zordu çünkü emmeyi seviyor sütüm de iyiydi,ne zaman gece emmeyi birakti bizim beslenme sorunumuz başladı.
Akşam 22.00 da uyuyor 1 gibi emzirmeye çalışıyorum emmiyor sonra 4 gibi emziriyorum emiyor ama memeyi boşaltmiyor sagilmis sutu de iciremedigim için sagmiyordum benim sütüm çok azaldı takviye olarak gakactago,humana malt içeceği,solgar in malt hapi dönüşümlü hepsini kullanıyorum ama faydası yok bu gece emxirdikten sonra sagdim ne o sutu içti nede göğsüm tekrar süt üretti.Biberon olarak lansinoh var bide nuk aldım ikiside aynı ben veriyorum o tükürüyor
Sutumun azalma Nedenini ben biliyorum o konulara çok fazla girmek istemiyorum.Sizlerin böyle bebeğim almıyordu ama şu biberonu aldı dediginiz biberon varmi? Eds alacaktım ama 60 ml o beni uğraştırir gibi geliyor.Oglumun kilo alimi cok azaldi
Yok canı acisa belli eder ki illa bizim ki alisti cekerken öle suratima bakiyorAspiratorle canini acitcam gibi geliyor ya ona cesaret edemiyorum
Insallah en yakin zamanda duz3ne girersinjz canimKolik ne yazık ki
Emzik alıyor,nuk marka ama canı isterse qliyor istemezse atıyor.Kasikla vitamin veriyorum onu da tükürüyor o yüzden almamıştım.Biberon almıyorsa kaşıkla/kaşık biberonla deneyebilirsin eds evet uğraştırır ama senin için çözüm olabilir, emzik alıyor mu ?
10gunun uzerinde yaptim daha yeni yeni korkmadan yiyorum bazi yiyecekleri hep bu da alerji yaparsa bu da yaparsa diye diye ac kaliyordum resmen cogu seyi kestim yemedim sonra tek tek deneye deneye yemeye basladim canimBende de bı yumurta kaldı ona başlayayım o zaman. Kaç gün yaptın canım?
Yumurta,bal,komposto,salca,cikolata,kimyon bunlri hala tuketemiyorum suan aklima gelenler canim kizariklik cikiyor hemen yedigimdeYumurtayamiymis rahatlama oldumu kesince cnm
Açıkçası biraz moralim bozuk iştahım pek yok zorla yemeye çalışıyorum hurma mesela gece süt sandıktan sonra 2 hurma yanında 2 ceviz yedim sabah resmen boştu yani bide bana aşırı tatlı geliyorlar resmen içim bayiliyor.Biberon kullanmadigim icin hangisi iyi bilemiyorum anne sutuyle birlikte. Ama dogal seyler de yiyormusun hurma kuru incir tahin gibi insalah gecici bir durumdur duzelir canim
Bence boyle yapman daha ii olur en azindan emin adimlarla gidersin canim bize alerjik damla da verdi 3gun kullanmalik alerjik rinit dedi ama ben kullanamdim kizaran yerlerine jel surdumBen doğumdan beridir yapıyorum zaten de şu an tamamen bütün yiyecekleri kesip tek tek eklicez sanırım. Doktor cevap vermediği için tam bilemiyorum süreci.
Bence düzeldi ama başıma bi şey gelsin istemiyorumInsallah en yakin zamanda duz3ne girersinjz canim
Nasıl bir sınav bu cidden çıldırıyorum artık10gunun uzerinde yaptim daha yeni yeni korkmadan yiyorum bazi yiyecekleri hep bu da alerji yaparsa bu da yaparsa diye diye ac kaliyordum resmen cogu seyi kestim yemedim sonra tek tek deneye deneye yemeye basladim canim
Kizariklikla belli ediyor demekki insallah bir an once gecer cnm alerji doktoruna gidiyormsn benim bagirsaklarinda oldugu icin cilte birsey yok oyuzden anlamam da zor sut urunleri diyetn 3.gunu bir degsklk yok henuzYumurta,bal,komposto,salca,cikolata,kimyon bunlri hala tuketemiyorum suan aklima gelenler canim kizariklik cikiyor hemen yedigimde
Benim canim tatli cekiyor genelde oyuzden hurmayi severm ama heosini ayni anda yenmiyor tbi inciri sabah mesela bitane ye gunde 2 3 hurma aralarda. Seviyorsan tahin helvasi kahvaltida ya da pelmez tahin bol da su ic.alerji yoksa sutlu tatli. Bulgur pilavi fln yemeye calis cnm bence duzelir sen guzel düşün. Bebegin emmesi ne kdr sik olsa okdr iyi olur tabiAçıkçası biraz moralim bozuk iştahım pek yok zorla yemeye çalışıyorum hurma mesela gece süt sandıktan sonra 2 hurma yanında 2 ceviz yedim sabah resmen boştu yani bide bana aşırı tatlı geliyorlar resmen içim bayiliyor.
Ne yicez biz tuzlu ihtiyacimi ekmekle zeytinle karsiliom peynir de cok severdm:)Nasıl bir sınav bu cidden çıldırıyorum artık
Daha erken sanırım, az daha sabır.Asla uyku duzeni yok .
Ne güzel gece de olsa düzen kurmuşsunuz. Ben de düzen kurmak istiyorum ama nerden başlasam bilemedim. Hamaktan alınca uyanmıyor mu peki? Yoksa hamakta mı uyuyor? Benim en büyük sorunum bu, uyuduğu yerden alırsam uyanıyor.Akşam en geç 22.00 da ışıklar kapanıyor gece lambası yanıyor kızım çok erken okula gidiyor benim yanımda yatmak istiyor ama ışıkta asla uyuyamaz abla için mecbur ortam karanlık olunca bebekte alıştı uyutmaya uğraşmıyorum kundak yapıp hamaga koyuyorum en geç 10 dakika da uyuyor.Gece 1 kez emzirmeye kaldırıyorum sonra 6.30 en geç 7 de uyaniyor ondan sonra 1 2 saat uyumaz.Ama gece uykusunu oturttuk.
2 kızım var. İlkinin bebekliği rahattı ama 3 yaştan sonra acayip bir cadı oldu. Sabırla 4 yaşı bekliyorum. İkinci kızım ondan da rahat maşallah ama büyüdükçe huyu suyu değişmez inşallah.Kız bebeği olup da bebekliği rahat geçireni duymadım ya var mı buralarda rahat olan?
2. Çocuk çılgınlığını yaparsam kız olma ihtimali sebebiyle yaparım hiç kalkışmasam mı?
Benim ilk kızım böyleydi. Bir de 3 aylıkken işe başlamıştım. Kaşıkla döke saça içirirlerdi. Eşim biberonun ucunu biraz kesmişti, ordan akıtıyordu ağzına. 2 ay sonra lansinohu kabul etti. Küçük kızıma da lansinoh aldım, alışsın diye ara ara veriyorum ama çok nadir sütü bitiriyor. Hep bırakıyor, kaşıkla veriyorum, geri çıkarıyor. Ben denemedim ama enjektör ile denesen? Parmağını ağzına sokuyorsun, emme refleksi harekete geçiyor. Sütü enjektörle yavaşça veriyosun.Kızlar yardım !!! Kisaca başından beri oğlumu biberonla beslemek zordu çünkü emmeyi seviyor sütüm de iyiydi,ne zaman gece emmeyi birakti bizim beslenme sorunumuz başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?