Bu akşam da uyuyası tuttuBelki atak haftası falandır, düzelir yine
Cok teşekkür ederim.Ay diş ağrısı pek fena. Çok geçmiş olsun. İltihabın dinmesi lazım.
lonely bird canim nasil gidiyor diyete devam ediyor musun?ben de dun basladim bakalim ne zaman rahatlama olacak:s
lonely bird ben bir haftadır süt ürünlerini tuketmiyorum. Bebeğe etkisi olsa şimdiye kadar belli olurdu değil mi ?
Başladım kızlar ama ben en baştan diyetteyim zaten, doktor konusunda yine facia yaşadım ama anlatmaya gücüm yok. Bana sadece ekmek,pirinç,bazı sebzeler, bir kaç meyve dışında her şey yasak dedi ( ki çok saçma bu şekilde) 10 gün yapıcaz dedi ilk 5 günden sonra belli olurmuş. Bunu da denicem hala düzelmezse bırakıcam artık mamaysa mama içsin tükendim.Ben de merak ediyorum ne zaman etki edecek 2. Gundeyim bebis nasil suan huzursuzluk ve kaka durumlari?
Kolik mi peki yoksa benim kendi doktorum bebekler cok akillidir istediklerini oyle bir yaptirirlar ki anlamazsin dwmisti gezmek istedigi icin mi agliyorduKız mecbur kaldım
Tek kaldığım sürede kolik diye ağlıyordu hep
Dışarda ağlamıyor diye 20 günlükten beri derviş gibi gezdiriyorum çocuğu can havliyle
Canim bi donem ben de hicbirsey yemedim sonra bir hafta yumurta d3nedim baktim alerjisi var kestim bir hafta sut urunu denedim alerjisi yok devam ettim hicbirsey yemedim nerdeyse on gun hamur tavuk salata tarzi seyler patates boyleydim kuru ekmek bile yedigimi hatirliyorumBaşladım kızlar ama ben en baştan diyetteyim zaten, doktor konusunda yine facia yaşadım ama anlatmaya gücüm yok. Bana sadece ekmek,pirinç,bazı sebzeler, bir kaç meyve dışında her şey yasak dedi ( ki çok saçma bu şekilde) 10 gün yapıcaz dedi ilk 5 günden sonra belli olurmuş. Bunu da denicem hala düzelmezse bırakıcam artık mamaysa mama içsin tükendim.
Kolik ne yazık kiKolik mi peki yoksa benim kendi doktorum bebekler cok akillidir istediklerini oyle bir yaptirirlar ki anlamazsin dwmisti gezmek istedigi icin mi agliyordu
Bende de bı yumurta kaldı ona başlayayım o zaman. Kaç gün yaptın canım?Canim bi donem ben de hicbirsey yemedim sonra bir hafta yumurta d3nedim baktim alerjisi var kestim bir hafta sut urunu denedim alerjisi yok devam ettim hicbirsey yemedim nerdeyse on gun hamur tavuk salata tarzi seyler patates boyleydim kuru ekmek bile yedigimi hatirliyorumcanini skma sen de neye alerjisi oldugunu bulacaksn inaniyrm
Akşam en geç 22.00 da ışıklar kapanıyor gece lambası yanıyor kızım çok erken okula gidiyor benim yanımda yatmak istiyor ama ışıkta asla uyuyamaz abla için mecbur ortam karanlık olunca bebekte alıştı uyutmaya uğraşmıyorum kundak yapıp hamaga koyuyorum en geç 10 dakika da uyuyor.Gece 1 kez emzirmeye kaldırıyorum sonra 6.30 en geç 7 de uyaniyor ondan sonra 1 2 saat uyumaz.Ama gece uykusunu oturttuk.Bebeğinin uyku düzeni olan var mı? Şu saatlerde uyur, uyanır gibi. Benimki çok düzensiz, ne zaman düzene giriyordu hatırlayamadım. Yakında işe başlayacağım, şu saatte uyuyacak demek iyi olurdu. Benimki sık sık emiyor, o sırada uykusu varsa da uyuyor.
Ben doğumdan beridir yapıyorum zaten de şu an tamamen bütün yiyecekleri kesip tek tek eklicez sanırım. Doktor cevap vermediği için tam bilemiyorum süreci.Canim bi donem ben de hicbirsey yemedim sonra bir hafta yumurta d3nedim baktim alerjisi var kestim bir hafta sut urunu denedim alerjisi yok devam ettim hicbirsey yemedim nerdeyse on gun hamur tavuk salata tarzi seyler patates boyleydim kuru ekmek bile yedigimi hatirliyorumcanini skma sen de neye alerjisi oldugunu bulacaksn inaniyrm
Bnm kız da yarı kolik canı isterse susuyor istemezse eyvah eyvahKolik ne yazık ki
Kız bebeği olup da bebekliği rahat geçireni duymadım ya var mı buralarda rahat olan?Bnm kız da yarı kolik canı isterse susuyor istemezse eyvah eyvah
Yap ya bnm yaşadıklarımı yaşamalısınKız bebeği olup da bebekliği rahat geçireni duymadım ya var mı buralarda rahat olan?
2. Çocuk çılgınlığını yaparsam kız olma ihtimali sebebiyle yaparım hiç kalkışmasam mı?
Evet ya bi kız bi erkek güzel olur valla ama kendime güvenemiyorumYap ya bnm yaşadıklarımı yaşamalısın
Şaka bi yana ama çok güzelmuhakkak yapmalısın şansına artık ne çıkar bilemem kocam bey aşk yaşıyor kızım kızım arıyor ilk kızını soruyor
Aynn 3 yaşında bi deneEvet ya bi kız bi erkek güzel olur valla ama kendime güvenemiyorum
Şöyle 2 3 sene geçsin bi bakarım
O da erkek olursa bana hayatta başarılar hahaha
Bu akşam da uyuyası tuttuuyanınca sol göğsümü emzireceğim.Sağsam mı emdikten sonra diğer göğsümü sen nasıl yapıyorsun? Sıkıntı olur mu acaba sağmasam bilemedim
Çok ağlamıyo benimKız bebeği olup da bebekliği rahat geçireni duymadım ya var mı buralarda rahat olan?
2. Çocuk çılgınlığını yaparsam kız olma ihtimali sebebiyle yaparım hiç kalkışmasam mı?
Kızlar sonradan açılıyorÇok ağlamıyo benim
Ya olurmu oyle sey doktor degisirsin bir cok kisi yasiyor bizim yasadigimizi ben de instagramdan falan arastirdim alerji diyetisyenleri var hem dr hem diyetisyen gerekirse devam ederz ben de daha basindayim bilmiyorum nolcak bakalmBaşladım kızlar ama ben en baştan diyetteyim zaten, doktor konusunda yine facia yaşadım ama anlatmaya gücüm yok. Bana sadece ekmek,pirinç,bazı sebzeler, bir kaç meyve dışında her şey yasak dedi ( ki çok saçma bu şekilde) 10 gün yapıcaz dedi ilk 5 günden sonra belli olurmuş. Bunu da denicem hala düzelmezse bırakıcam artık mamaysa mama içsin tükendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?