Hamakta uyuyor reflusu var reflu yaptığında asla yatıramamistim bende hamagin içine koydum reflu yastığını benim reflu yastığı emniyet kemerli olandan çocuğu istediğim gibi yatiriyorum hamakta uyuyor benim yanımda ama hamak uzakta degilDaha erken sanırım, az daha sabır.
Ne güzel gece de olsa düzen kurmuşsunuz. Ben de düzen kurmak istiyorum ama nerden başlasam bilemedim. Hamaktan alınca uyanmıyor mu peki? Yoksa hamakta mı uyuyor? Benim en büyük sorunum bu, uyuduğu yerden alırsam uyanıyor.
2 kızım var. İlkinin bebekliği rahattı ama 3 yaştan sonra acayip bir cadı oldu. Sabırla 4 yaşı bekliyorum. İkinci kızım ondan da rahat maşallah ama büyüdükçe huyu suyu değişmez inşallah.
Benim ilk kızım böyleydi. Bir de 3 aylıkken işe başlamıştım. Kaşıkla döke saça içirirlerdi. Eşim biberonun ucunu biraz kesmişti, ordan akıtıyordu ağzına. 2 ay sonra lansinohu kabul etti. Küçük kızıma da lansinoh aldım, alışsın diye ara ara veriyorum ama çok nadir sütü bitiriyor. Hep bırakıyor, kaşıkla veriyorum, geri çıkarıyor. Ben denemedim ama enjektör ile denesen? Parmağını ağzına sokuyorsun, emme refleksi harekete geçiyor. Sütü enjektörle yavaşça veriyosun.
Ben kullanıyorum memnunumBu biberondan kullanan var mi
Ya olurmu oyle sey doktor degisirsin bir cok kisi yasiyor bizim yasadigimizi ben de instagramdan falan arastirdim alerji diyetisyenleri var hem dr hem diyetisyen gerekirse devam ederz ben de daha basindayim bilmiyorum nolcak bakalm
Valla kızlar artık kafam kaldırmıyor başladım bi doktora bine yakın param gitti mecburen 1 ay devam edicem mecburen böyle ölüm diyetine. Öbür aya başka doktor bakarım büyük ihtimalle.Bence boyle yapman daha ii olur en azindan emin adimlarla gidersin canim bize alerjik damla da verdi 3gun kullanmalik alerjik rinit dedi ama ben kullanamdim kizaran yerlerine jel surdum
Kiz bizim bebeler 3.ayi bitirmis mi oluo simdi? Yani onumuzdeki 30 gunde mi olacak 4.ay uyku gerilemesi denen sey? Aklim karisti4.ay uyku gerilemesini çok merak ediyorum. 3.ay atağı teyet geçti bence.
Var maalesef.Kızlar bebeğim sürekli kusuyor besledikten hemen sonra hepsini çıkarıyor doğduğundan beri böyle . Aynı durumu yaşıyan var mı . Lütfen cvp
Yes beybirellaKiz bizim bebeler 3.ayi bitirmis mi oluo simdi? Yani onumuzdeki 30 gunde mi olacak 4.ay uyku gerilemesi denen sey? Aklim karisti
Aç olsa durmaz ya ağlarBizim bebek 18.30da bir kere emip sonra 21.30da tekrar emdi
O arada bezi kupkuruydu
Acaba doymuyor mu çocuk
Ve doymasa acaba ağlaması gerekmez mi
Yeni doğan givi hala fark etmeyebilir mi aç olduğunu
Bu sOn tur haricinde 6 kere bez değişirmişim
3ü kakalıydı
Ne bileyim 3 saat çok değil mi acabaAç olsa durmaz ya ağlar
Hiç çiş yapmamış mı
Bi daha ki sefer yapar 6 bez çişliyse belki bunda gelmedi bilemedim ki
Benim uyurken pek çiş yapmıyor. Ama uyanıkken anında çiş doluyo bezBizim bebek 18.30da bir kere emip sonra 21.30da tekrar emdi
O arada bezi kupkuruydu
Acaba doymuyor mu çocuk
Ve doymasa acaba ağlaması gerekmez mi
Yeni doğan givi hala fark etmeyebilir mi aç olduğunu
Bu sOn tur haricinde 6 kere bez değişirmişim
3ü kakalıydı
Ay bilemedim yaBenim uyurken pek çiş yapmıyor. Ama uyanıkken anında çiş doluyo bez
Karnı yumuşaksa aç olur sertse tok bi ona bak aç olsa ağlar emzirmeyi deneAy bilemedim ya
Ven nasıl anlayacağım çocuk aç mı tok mu
Karnı yumuşakKarnı yumuşaksa aç olur sertse tok bi ona bak aç olsa ağlar emzirmeyi dene
Doymayan çocuk durmaz bence ya uyuyamaz daKarnı yumuşak
E doymuyorsa süt mü gelmiyor acaba
Baktım şimdiKarnı yumuşaksa aç olur sertse tok bi ona bak aç olsa ağlar emzirmeyi dene
Aç olsa kesinlikle anlarsın durmaz. Bundan gayrısı aylık kontrole bakar.Ay bilemedim ya
Ven nasıl anlayacağım çocuk aç mı tok mu
Doymayan çocuk durmaz bence ya uyuyamaz da
Uyurken yapmamıştır bizim de öyle oluyor bazen altını gevşetsen ya da açsan yapardı bence
Yarın da bir takip et çişli bezleri bakalım
Bana da duemaz gibi geliyor daAç olsa kesinlikle anlarsın durmaz. Bundan gayrısı aylık kontrole bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?