Sana güveneceğim o zaman bakUyurken çok yapmıyorlar bizim de öyle oluyor kendine gelince yapıyor
Bezini doldurmadığında altını açıp bir süre beklersen sana gerekli cevabı verecektir
Sen kaç saatte bi değiştiriyorsunO kadar sık bez değişmişsin ki çocuk nasıl işesin
Benle dalga geçtiğin için tarih seni affetmeyecekGünlük bez agirligi toplami 1 paket sana yağ kadar olmalı
Ben her şeyi gelişine yaşıyormuşum
Uyku sersemi kaçta emzirdiğimi unutuyorumBnde bndesaat kaçta açtığımı unutuyorum elliyorum doku değişiyorum Mavi çizgide dolmuşsa
3-4 saatte bir heralde saat tutmuyorumSana güveneceğim o zaman bak
Çocuğa mama vermeyeyim yok yere aç bu aç diyr
Sen kaç saatte bi değiştiriyorsun
Ben geçen sabaha kadar değiştirmeyip pişik yaptım
Ondan sık sık değiştireyim bari dedim
Bi de paramız çok da bez sektörü zengin olsun istiyoruz
Benle dalga geçtiğin için tarih seni affetmeyecek
Gece saate bakıyorum sabah olunca silu kadar saatte diye söyleniyorumUyku sersemi kaçta emzirdiğimi unutuyorum
Öyle not almaya başladım
Sanki hiç emzirmemişim gibi geliyor
Ben de her emzirme sonrası değiştiriyorum işte3-4 saatte bir heralde saat tutmuyorum
O kadar ağır pişik atlattık ki bez değişim pişiği etkilemez arttık
Gece değişmiyorum gündüzde ne zaman dolu olursa
Başak burcu muyum ben yoksa alzheimer mıGece saate bakıyorum sabah olunca silu kadar saatte diye söyleniyorum
Bn genelde öncesine denk getiriyorum emzirme sonrası açarsam diz yatıyor ya kusıyor reflüdenBen de her emzirme sonrası değiştiriyorum işte
Bu son emzirmede değiştiremedim
Ondan aç sanıyorum şimdi
Bizimki de emerken kakasına hakim olamıyorBn genelde öncesine denk getiriyorum emzirme sonrası açarsam diz yatıyor ya kusıyor reflüden
Başak olabilir miBaşak burcu muyum ben yoksa alzheimer mı
Ben göğüslerime tutuyorum sertse baya olmuş emzirmeyeli diyorum yumuşaksa yeni emzirmişimdirUyku sersemi kaçta emzirdiğimi unutuyorum
Öyle not almaya başladım
Sanki hiç emzirmemişim gibi geliyor
Tamam unutuyorum işteBaşak olabilir mi
Bnde unutkanlık çok
Benimkiler o kadar sert olmuyorBen göğüslerime tutuyorum sertse baya olmuş emzirmeyeli diyorum yumuşaksa yeni emzirmişimdir
Bn onu bile yapmıyorum bazen iki kere aynı memeyi veriyorum.Ben göğüslerime tutuyorum sertse baya olmuş emzirmeyeli diyorum yumuşaksa yeni emzirmişimdir
Ne işareti kalemle çarpı x mı arıyımTamam unutuyorum işte
Bi de ni noktadan sonra gerçekleri de karıştırıyorum
Uykusuzluk önemli
Benimkiler o kadar sert olmuyor
Bak onu da emzireceğim göğsüme işaret koyuyorum unutmamak için
Ay nen gidip b12 fikan alayım
Bayağı unutkanım ben
Günlük ve saatlik de söyleyelim mi?Bana da duemaz gibi geliyor da
Panik halinde mantıklı düşünemiyorum
Şimdi mesela sanki tüm bezleri dolu değilmiş gibi geliyor ama gerçeklik payı şaibeli
Aylık kaç kilo almalı ve haftalık
Peçete koyuyorum sutyenimeNe işareti kalemle çarpı x mı arıyım
Bizim bütün vitaminler gitti bebeleee bizde böyle kaldık
Yarın sabah hesaplayacağım kaç kilo olmuşGünlük ve saatlik de söyleyelim mi?ortalama 1 kilo biliyom ben. Yamuluyorsam biri düzeltsin.
Te allam ya. Doymasa anlarsııın takılma lütfen. O bez işleri bence ilk zamanlar için dikkat etmemiz gereken bi şey. Hani biz uyandırıyoz ya cok uyuyolar diye. Kontrollü olsun diye. Gerçi ben bir kez uyandırdım amaYarın sabah hesaplayacağım kaç kilo olmuş
Bi kere şüpheye düştüm ya dönüşü yok bu gece içinTe allam ya. Doymasa anlarsııın takılma lütfen. O bez işleri bence ilk zamanlar için dikkat etmemiz gereken bi şey. Hani biz uyandırıyoz ya cok uyuyolar diye. Kontrollü olsun diye. Gerçi ben bir kez uyandırdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?